Primarul comunei clujene Belis, retinut pentru infractiuni silvice

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 15 august 2017, 14:49 Dosare Anticoruptie


Primarul comunei Belis, Viorel Matis (PSD), a fost retinut de politistii clujeni, fiind suspectat de comiterea unor fapte ilegale la regimul silvic in vremea cand era lucrator silvic, au declarat, marti, surse judiciare citate de Agerpres.

Politisti din IPJ Cluj au retinut, in urma unor perchezitii facute in opt locuri, trei barbati banuiti de fapte ilegale la regimul silvic, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu de 250.000 de euro.

"Politistii din cadrul IPJ Cluj au retinut, in urma unor perchezitii realizate in 8 locatii de pe raza judetului Cluj, trei barbati banuiti de fapte ilegale la regimul silvic. Luni, au fost efectuate perchezitii in locatii din municipiul Cluj-Napoca, orasul Huedin si comunele Belis, Poieni si Marisel, fiind descoperite si ridicate bunuri si inscrisuri care servesc ca probe in dosarul penal si au fost sechestrate obiecte si diverse sume de bani. In cauza au fost extinse cercetarile fata de trei barbati, in varsta de 50, 40 si 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, comuna Belis, respectiv comuna Poieni, judetul Cluj, care la data savarsirii faptelor indeplineau atributii de lucratori silvici, acestia fiind retinuti pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de instigare la infractiunea de taiere ilegala de arbori din fondul forestier national, furt de arbori din fondul forestier national si fals intelectual', se arata intr-un comunicat transmis, marti, de IPJ Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, valoarea estimata a prejudiciului se ridica la 250.000 de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























556 vizualizari

  • -1 (1 vot)    
    Cand? Acum 10, 15, 50 de ani? (Marţi, 15 august 2017, 15:13)

    newlook [utilizator]

    Cand? Acum 10, 15, 50 de ani? Cand se presupune ca s-au intamplat presupusele fapte? E important, ca daca-i vorba despre pesedoi, stim ca si in timpul lui Mihai Viteazul.....
    • 0 (0 voturi)    
      dupa ce au taiat toata padurea (Marţi, 15 august 2017, 16:46)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      de a ramas gol muntele acuma pot sa-l aresteze ...cu suspendare

      Marele Boc nu vede ca-n sat la el se taie in draci padurea ......are el alte afaceri .Banu' n-are culoare politica


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by