Ilie Dragne, eliberat din arest preventiv, dupa ce a fost plasat sub control judiciar

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 11 august 2017, 13:48 Dosare Anticoruptie


Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din Salcia, judetul Teleorman, care a apartinut fiului sefului PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat din arestul preventiv dupa ce procurorii Parchetului General nu au cerut mandat de arestare. El a fost insa plasat sub control judiciar, anunta televiziunea nationala, pe site-ul sau. Reamintim ca Dragne, alaturi de alti 8 suspecti, si-a petrecut 24 de ore in arestul Politiei dupa ce procurorii de caz au cerut joi retinerea lor. In cele mai multe cazuri, procurorii cer mandat de arestare pentru un suspect pe care l-au retinut, dar in acest dosar procurorii au procedat doar la retinere, fara a mai cere mandat de arestare preventiva.

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurori Parchetului General, a anuntat avocata acestuia, Maria Vasii.

El ar fi acuzat de o evaziune fiscala de 200.000 de euro, potrivit avocatei. Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA (controlata de fiul lui Liviu Dragnea), a fost audiat joi de procurori in dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci. Ilie Liviu Dragne (nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in increngatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

In acest dosar, mai multe firme sunt banuite de evaziune fiscala de 9 milioane de euro. Avocatul lui Ilie Dragne a spus ca acesta "nu a fost in societate" la momentul la care s-a facut tranzactia din 2013, la care se refera procurorii.

Alte opt persoane au fost retinut in acest dosar dupa ce au fost efectuate perchezitii in mai multe locuri.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1566 vizualizari

  • +5 (7 voturi)    
    Fantezie (Vineri, 11 august 2017, 14:34)

    imi_pasa_de_romania [utilizator]

    Fantezia mea: l-au eliberat dupa ce a scuipat tot ce stia despre Dracnev, fiindca el urmeaza acum pe lista vizitatorilor la DNA.

    Hai DNA ! Nu vreti sa imi faceti o surpriza frumoasa azi?
  • +2 (2 voturi)    
    Avocatii astia valorosi, antrenati la talk-show-e (Vineri, 11 august 2017, 15:34)

    OviCti [utilizator]

    Cum se explica ca Ilie Dragne care declara ca il cunoaste pe Liviu Dragnea "decat" intamplator, copilarind in aceeasi zona, o are avocata tot pe Maria Vasii, care este exact "avocata familiei Dragnea"?
    Ma intreb daca nu cumva tot judetul Teleorman o are avocata doar pe onorabila doamna Maria Vasii. Din ciclul "daca mai aduci un vecin, iesiti mai ieftin".
    • +1 (1 vot)    
      Cioaca este ca Vasii si-a facut un nume (Vineri, 11 august 2017, 17:14)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui OviCti

      dupa ce nu a reusit sa-l scoata din inchisoare pe Cioaca !

      PS. Dovada ca la unul ca Dragnea, de nivel judetean, si reclama negativa convinge !

      PPS. Gurile rele spun ca mai intai s-a dus la Mateut dar asta a fost nevoit sa-l refuze spunand ca inca nu i-a pierdut toate procesele lui Dom Profesor !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by