Tribunalul Constanta judeca pe 4 septembrie cererea de eliberare conditionata a lui Mircea Basescu

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 11 august 2017, 11:23 Dosare Anticoruptie


Mircea Basescu (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Tribunalul Constanta va judeca pe 4 septembrie contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de eliberare conditionata din penitenciar a lui Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres. Decizia instantei va fi definitiva.

Pe 19 iulie, Judecatoria Medgidia a admis cererea fratelui fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, de eliberare conditionata, sentinta fiind insa contestata de procurorii anticoruptie la Tribunalul Constanta.

Cererea judecata pe 19 iulie a fost a treia solicitare de eliberare conditionata depusa de Mircea Basescu, in cazurile anterioare deciziile similare ale judecatorilor de la Medgidia fiind atacate de procurorii DNA, care au avut castig de cauza in instanta superioara.

Mircea Basescu a executat un an din cei patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. In iunie 2016, judecatorii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat pe Mircea Basescu la 4 ani de inchisoare cu executare, intr-o cauza in care sunt implicati membri ai familiei lui Bercea Mondial.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























349 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    ce mizerie.. (Vineri, 11 august 2017, 12:39)

    Viorica Alexandru [utilizator]

    cum sa faci sa le tai unor judecatori si procurori pofta de legalitati ilegale... poate sa le tai cordonul politic? HA?
  • -1 (3 voturi)    
    La multi ani! (Vineri, 11 august 2017, 14:44)

    alibaba_zeul_meu • • [utilizator]

    Si sanatate!
  • 0 (0 voturi)    
    Ce atat graba cu eliberarea? (Vineri, 11 august 2017, 16:46)

    ty [utilizator]

    Doar nu are statul de recuperat vreun prejudiciu de la el.
    Stie cineva de ce a fost condamnat omul asta?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by