DNA, primele precizari despre perchezitiile de la Guvern: Au avut loc 5 perchezitii. Dosarul vizeaza suspiciuni privind fapte de coruptie comise in iulie 2017

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 1 august 2017, 9:52 Dosare Anticoruptie


Sediul DNA
Foto: Victor Cozmei / HotNews.ro
Directia Nationala Anticoruptie a facut, marti dimineata, primele precizari despre perchezitiile care au avut loc luni la sediul Guvernului. "In cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti. Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017", arata DNA.

Comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie:

Ca raspuns la solicitarile formulate de reprezentanti ai mass media in contextul aparitiei in spatiul public a unor informatii, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, in cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti.

Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.


Cativa procurori DNA au descins luni seara la sediul Executivului, de unde au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului (SGG), au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Secretariatul General al Guvernului este condus in prezent de Mihai Busuioc, revenit in aceasta functie odata cu investirea Cabinetului Mihai Tudose, dupa ce fusese demis si inlocuit cu Victor Ponta de catre fostul premier Sorin Grindeanu.

Citeste cine este Mihai Busuioc, unul din apropiatii lui Liviu Dragnea

Odata cu Busuioc a revenit in functia de secretar general adjunct al Guvernului si Andreea Lambru.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























12296 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 1 august 2017, 9:56)

    [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
    "DNA sa vina sa va ia" (Marţi, 1 august 2017, 10:45)

    DlNae [utilizator]

    Nu-i vad bine pe astia de la DNA, pentru ca "deranjeaza". Nu m-ar mira sa vad inca o tentativa de "decapitare" or dizolvare in viitorul apropiat.
  • +2 (2 voturi)    
    fapte (...) coruptie (...) iulie 2017 (Marţi, 1 august 2017, 12:06)

    Stapanu [utilizator]

    e abuzuri clare, domn'-e / in cheie ceva mai serioasa, intrebarea gen a3 era de ce urmarire penala dupa nu stiu cat timp de la comiterea presupusei fapte; acum ce argument de abuz va fi? de ce atat de repede?!!!
  • -2 (2 voturi)    
    hai ma baieti si fete, nimic? (Marţi, 1 august 2017, 13:29)

    danete [utilizator]

    pana si voua vi se pare gogonata, asta cu desantul de procurori la guvern! adevarul e ca nu se mai intampla nimic in tara asta in materie de mare coruptie. erau mai multi procurori ce n-aveau ce face si au mers sa dea o mana de ajutor la marele caz cu angajarea trucata.
    chiar si voua nu va da de gandit?
  • +3 (3 voturi)    
    Oare cat au furat,inainte de tromba DNAului ? (Marţi, 1 august 2017, 13:50)

    Plagarus [utilizator]

    Bombonel stie ! Popescu T.Sterling stie ! Ponta Viorel stie.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by