Audieri la DNA intr-un nou dosar care vizeaza retrocedari ilegale de terenuri: Ingrid Mocanu, fost vicepresedinte al ANRP si fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, printre cei audiati

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 30 martie 2017, 11:24 Dosare Anticoruptie


DNA
Foto: AGERPRES
Procurorii DNA au deschis un nou dosar privind retrocedari ilegale de terenuri, joi fiind citati la audieri fosti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP pentru a li se aduce la cunostinta acuzatiile, anunta Agerpres. Printre cei citati la audieri se numara si fost Ingrid Mocanu, fost vicepresedinte al ANRP si fosta consiliera a lui Gabriel Oprea. La sediul DNA s-a prezentat si fostul deputat Theodor Catalin Nicolescu.

Ingrid Mocanu a precizat ca este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu supraevaluarea unui teren din centrul Bucurestiului, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ un milion de euro.

"Dosarele acestea au ajuns modalitati de a acoperi diverse rahaturi pe care le face DNA. Eu m-am saturat sa merg in instanta si sa explic ca nu am luat niciun leu, niciodata, ca nu cunosc pe nimeni dintre cei carora le-am dat despagubiri. M-am saturat. Eu o sa fac plangeri penale si sesizari procurorilor care nu inteleg sa isi faca treaba asa cum scrie in lege. (...) In 2008, valoarea terenului din centrul Bucurestiului era de 2 milioane de euro. (...) M-am saturat sa aud la televizor ca sunt o mafioata de la ANRP", a declarat Ingrid Mocanu.

Joi mai sunt asteptati la audieri Ingrid Zaarour, fost presedinte al ANRP, dar si alti fosti membri din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1455 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    ce tupeu pe doamna asta (Joi, 30 martie 2017, 11:36)

    coloneze [utilizator]

    sotie de judecator formator de etica la INM
    • 0 (0 voturi)    
      JUDECATORI (Joi, 30 martie 2017, 12:48)

      sun [utilizator] i-a raspuns lui coloneze

      Scuze dar tara a ajuns in acest hal fiindca avem prcurori si judecatori corupti! Ei sunt intangibili pe solutiile date in dosare dar oare de ce nimeni nu le verifica averile fabuloase in care se lafaie si care nu pot fi justificate din veniturile declarate! Chiar suntem niste fraieri care ii suportam in tacere! Suntem ca mieii prosti si gata de jertfa!
  • +3 (3 voturi)    
    /// (Joi, 30 martie 2017, 12:04)

    hmara [utilizator]

    Si noi ne-am saturat de voi !!!
    Instanta va decide pe baza rechizitoriului, daca esti vinovata sa nu.
    Pe vorbe nu rezulta nimic.
  • +2 (2 voturi)    
    Pai nu te mai du nici la DNA, nu doar in instante (Joi, 30 martie 2017, 12:13)

    Susufler0 [utilizator]

    Fa-le plangeri procurorilor, dar ai grija unde le faci. Eu te sfatuiesc sa nu le faci la Parchet, ca acolo sunt ei intre ei si de... corb la corb nu-si scoate ochii. Fa-le direct la CCR si cere-le sa dea o Decizie prin care sa-i oblige pe procurorii lui Kovesi sa claseze plangerea in care esti cercetata. Baga acolo si ultima Decizie a CCR, aia cu conflictul intre Ministerul Public (DNA si Parchetul General) si Guvern. In fond si ANRP, tine de executiv, nu ? Deci e vorba de un conflict !

    Mai stii, poate ca ajungi chiar si eroina ! :))

    Nu de alta, dar ma gandesc ca vede cu ocazia asta Tudorelus ca DNA persista in comportamentul sau conflictual si se hotaraste sa deschida procedura de revocare a Codrutei si a lui Augustin ! ;))

    PS. Cred ca in momentul asta s-au udat toti pesedacii care citesc comentariul ! Si era vorba doar de o ipoteza SF !
  • +2 (2 voturi)    
    HOTIE PE FATA (Joi, 30 martie 2017, 12:43)

    sun [utilizator]

    Fraierii care cu buna credinta asteapta despagubiri ( cam 100 de mii de dosare aruncate in beciurile ANRP ) o sa moara si acesti pungasi sustinuti de sitem ( procurori si judecatori) nu or sa fie pedpsiti! Sau poate de forma! Iar rezolvarea dosarelor in acest ritm vor dura mai mult de 50 de ani, asta in cazul in care nu vine o inundatie sau un incendiu care sa sterga urmele !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by