In februarie au fost condamnati 61 de inculpati in dosare instrumentate de DNA

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 27 martie 2017, 15:30 Dosare Anticoruptie


In cursul lunii februarie 2017, in dosare de coruptie instrumentate de DNA, au ramas definitive 35 hotarari judecatoresti prin care au fost condamnati 61 inculpati intre care, informeaza Directia Anticoruptie.

Printre acestia se numara: un vicepresedinte consiliu judetean, un manager spital municipal, un director directie Agentia Nationala de Administrare Fiscala, un director general companie de stat, un director executiv Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, un director executiv agentie judeteana de mediu, un sef serviciu politie locala, 9 primari comuna, un viceprimar comuna, o grefiera parchet judecatorie. 

Pedepsele dispuse de judecatori fata de cei 61 inculpati variaza intre 9 ani inchisoare si 1 an cu amanarea aplicarii pedepsei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1559 vizualizari

  • -2 (12 voturi)    
    Comment sters de user (Luni, 27 martie 2017, 15:40)

    Reticentul [anonim]

    • -1 (9 voturi)    
      /// (Luni, 27 martie 2017, 15:48)

      hmara [utilizator] i-a raspuns lui Reticentul

      Fraiere, schimba canalul.
    • 0 (6 voturi)    
      gresit (Luni, 27 martie 2017, 16:13)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Reticentul

      Restul pina la 1000 urmeaza in lunile urmatoare. Rata de achitare e de 10% din pacate pentru stapinii tai/ daca ar fi cum zici tu stapinii la care slugaresti tu nici nu s-ar mai sinchisi sa darime justitia. Si-ar zice ca daca esti printre cei 61 din 1061 inseamna ca te-ai nascut ghinionist si gata. Asha ca pune mina si invata ceva util, ca postaceala nu mai e de viitor.
  • -6 (6 voturi)    
    mda... (Luni, 27 martie 2017, 15:42)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    doar pozitii politice... pai de ce sa nu furi in roMANIA , daca se poate ...
  • -2 (10 voturi)    
    care (Luni, 27 martie 2017, 15:54)

    bobyff [utilizator]

    care este scopul acestui articol? A... da, sa o apere pe kovesi. Kovesi, trebuie sa-si dea demisia pentru ca a incalcat Constitutia Romaniei. PUNCT. Aici nu mai este vorba de dreapta sau de stanga. Daca nu se lasa cu demise atunci PSD-ul isi va permite la randul lui sa incalce Constitutia tarii si se va da liber sa devenim o tara bananiera.
    • 0 (6 voturi)    
      Bobyță... (Luni, 27 martie 2017, 16:27)

      Philipe [utilizator] i-a raspuns lui bobyff

      o arzi cu păru' în ochi. Prin faptul ca CCR a luat o decizie de c.c.t asta nu inseamna ca noi tre' s-o si inghitim. Nu stiu daca tu intelegi asta, ca din cate te desfasori pe-aici, mi-e frica sa ma gandesc ce iti poate mintea. Daca CCR da o decizie in care e neconstitutional sa tragi aer in plamani, ce dracu' faci? Accepti decizia, ca nah e totusi CCR si CCR-ul e un fel de Dumnezeu? Nu este vreun PUNCT nea' Bobyță, nu te mai c.ca pe tine.
      Scopul articolului e sa stim si noi cam ce face DNA. inainte sa ne spune nea' Tudorel versiunea lui care va fi "trompetizata" pe Antena3 si RTV si va deveni un ulterior un "adevar" de necombatut.

      Uite un subiect de gandire pentru tine: Imagineaza-ti ca maine se va da o decizie CCR prin care va fi declarata neconstitutionala decizia de a nu o trimite pe nevasta-ta pe la Valer Dorneanu ca s-o caute sub coada, ce te faci, ii legi o sfoara de coarne si-o duci la nea' Valer?
    • 0 (2 voturi)    
      Cel mai tare mi-ai placut cu : "...atunci PSD-ul (Luni, 27 martie 2017, 17:25)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bobyff

      isi va permite la randul lui sa incalce Constitutia tarii..."

      Pai mai, Boby, stii de ce a fost "inventata" CCR ? Pt ca in 1992 insisi pesedistii si-au dat seama ca in lipsa unui minim control prea se stergeau la cur una, doua cu Constitutia Romaniei. Si tu imi vorbesti ca "daca nu..." or sa cada in pacat si alde Dragnea cu ai lui ?

      PS. Ha-ha-ha... e buna rau ! Mai ai d-astea ?
  • 0 (4 voturi)    
    Din toate domeniile de activitate ! (Luni, 27 martie 2017, 16:09)

    Susufler0 [utilizator]

    Coruptia s-a extins peste tot in sistemul public si privat iar DNA si instantele de judecata nu mai prididesc sa-i trimita in judecata si respectiv sa-i judece si sa-i pedepseasca pe coruptii de la orase si sate, de la vladica si pana la opinca

    PS. Doar Parlamentul, Guvernul si CCR , la initiativa unor partide politice precum PSD si ALDE si sustinute mediatic de o buna parte a mass-media considera ca nu prea mai e oportun sa avem o legislatie anti-coruptie aspra si niste procurori si judecatori dedicati si severi !

    PPS. Ce vom face in acest caz noi, societatea civila ?
  • -2 (6 voturi)    
    Dar, dar, dar, (Luni, 27 martie 2017, 16:30)

    Lexis [utilizator]

    cati au fost achitati sau ale caror rechizitorii au fost respinse, returnate de judecatori ca fiind prost facute sau fara probe?Asta nu se "pune", ce conteaza ca unii dintre ei au fost si arestati preventiv, plimbati cu catuse in fata camerelor tv convocate de DNA?
    E atat de evidenta disperarea propagandei sistemului , sa nu pice Kovesi...ei nu-si dau seama ca astfel recunosc ca institutia condusa de multslavita Kovesi e de fapt subreda, condusa pe criterii de politie politica...
    E trist, foarte trist ...ei cred ca Kovesi e de neinlocuit!!!!!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by