DNA ridica de la spitalul judetean din Deva documente privind organizarea concursurilor de ocupare a posturilor si achizitiile facute intre 2013-2017

de Corina Ionel     HotNews.ro
Vineri, 24 februarie 2017, 13:01 Dosare Anticoruptie


Spitalul judetean de urgenta Deva
Foto: spitaldeva.ro
DNA Alba Iulia a solicitat vineri mai multe documente de la sediul Spitalului Judetean de Urgenta Deva, actele vizand organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs si achizitiile desfasurate in perioada 2013-2017, a declarat, pentru Agerpres, managerul interimar al institutiei, Livia Oros.

"Doi ofiteri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului si au cerut dosarele legate de concursurile organizate de institutie incepand cu anul 2013 si pana in prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achizitie din intervalul 2013-2017", a precizat Livia Oros.

Potrivit acesteia, documentele solicitate de catre DNA Alba Iulia au fost predate in copii efectuate la sediul spitalului.

Spitalul Judetean de Urgenta Deva a fost condus, in perioada 2012-2016 de catre Calin Laza, acesta afirmand, vineri, pentru Agerpres, ca in acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fara sa fie constatate nereguli in activitatea institutiei.

"Am avut mai multe controale in perioada mentionata. Am avut audit si verificari ale Corpului de Control de la Consiliul Judetean Hunedoara (institutia care coordoneaza activitatea spitalului, n.r.). Nu au fost constatate probleme in activitatea spitalului", a spus Calin Laza.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1455 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by