Judecatoria Medgidia a admis o cerere de eliberare conditionata a lui Victor Becali (decizia nu este definitiva)

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 6 decembrie 2016, 17:03 Dosare Anticoruptie


Victor Becali (foto arhiva)
Foto: AGERPRES
Judecatoria Medgidia a admis, marti dupa-amiaza, cererea de eliberare conditionata din penitenciar depusa de Victor Becali, condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor din fotbal, insa decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Tribunalul Constanta, anunta News.ro. Este a doua cerere de eliberare conditionata depusa de Victor Becali.

Pe 14 noiembrie, Tribunalul Constanta a luat in discutie contestatia depusa de Victor Becali la decizia Judecatoriei Medgidia din 25 octombrie care a respins prima sa cerere de eliberare conditionata.

Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste pedeapsa din dosarul Transferurilor.

Pe 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat 2 ani si jumatate din pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare.

In martie 2014, in dosarul transferurilor de jucatori au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la cate 6 ani si 4 luni de inchisoare, Victor Becali la 4 ani si 8 luni de inchisoare, George Copos la 3 ani si 8 luni de inchisoare, Mihai Stoica la 3 ani si 6 luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la cate 3 ani si 4 luni de inchisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt incarcerati doar Victor Becali si Cristian Borcea, ceilalti fiind eliberati conditionat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























711 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 6 decembrie 2016, 18:04)

    Procuratorul [anonim]

  • +1 (1 vot)    
    Comment sters de user (Marţi, 6 decembrie 2016, 18:04)

    Procuratorul [anonim]

  • +1 (1 vot)    
    Medgidia mai tare decât ÎCCJ. (Marţi, 6 decembrie 2016, 18:26)

    asavreau [utilizator]

    Victor Becali a mai primit un spor de pedeapsă de 5 și 1/2 ani și cei din Medgidia consideră că poate fi eliberat!Cred că trebuia să-i respingă acțiunea.Și V.Becali greșește.Dacă este eliberat acum riscă să facă restul de pedeapsă plus noua condamnare primită.
    • +1 (1 vot)    
      Comment sters de user (Marţi, 6 decembrie 2016, 21:46)

      Procuratorul [anonim] i-a raspuns lui asavreau



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by