UPDATE Victor Ponta, convocat la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair. "Haideti sa nu ne facem de ras cu totii", a raspuns cand a fost intrebat daca va fi audiat si fostul premier britanic

de Catalin Stavri     HotNews.ro
Miercuri, 12 octombrie 2016, 9:00 Dosare Anticoruptie


Ponta la DNA Ploiesti
Foto: Hotnews
Victor Ponta a fost convocat de procurori la sediul DNA Ploiesti. Fostul premier a venit miercuri dupa ora 9.00 pentru a da declaratii in dosarul Tony Blair.

UPDATE 10.12 El a parasit sediul DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora de la sosire, el declarand ca in fata procurorilor si-a sustinut in totalitate declaratiile pe care le-a dat in fata judecatorilor de la Inalta Curte, transmite Agerpres.

"Am dat declaratii in fata judecatorului de la Inalta Curte, a fost un procuror acolo care mi-a pus intrebari si mi-am sustinut in totalitate acele declaratii. Nu am schimbat nimic", a declarat Victor Ponta. 

Intrebat daca Tony Blair va fi audiat in acest dosar, Ponta a raspuns: "Haideti sa nu ne facem de ras cu totii. Chiar vreti sa-l vedeti pe Tony Blair la DNA Ploiesti?". Anterior la intrarea in sediul parchetului, Ponta a fost intrebat daca va propune audierea fostului premier britanic el raspunzand: "Normal".

UPDATE 09.23 Victor Ponta a ajuns la Directia Anticoruptie impreuna cu avocatul sau.

Deputatul Sebastian Ghita a fost marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. 

Reamintim ca DNA il acuza pe Sebastian Ghita de spalare de bani in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania in 2012. Alaturi de el este urmarit penal si fostul premier, Victor Ponta. 

Alaturi de Ghita au mai fost audiati marti la DNA in dosarul Tony Blair si alti doi apropiati ai deputatului: Ionut Alexandru Iordachescu si Sorin Chirila.

DNA sustine ca Ponta l-ar fi pus pe Ghita pe listele de candidati la alegerile parlamentare in schimbul platii de catre Ghita a sumei de 220.000 de euro - printr-un interpus - pentru a-l aduce pe Tony Blair in Romania.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2521 vizualizari

  • +13 (13 voturi)    
    Acelasi vechi spectol repetat (Miercuri, 12 octombrie 2016, 9:20)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Chemari la DNA, interviuri, declaratii, bloguri... Vodevilul continua. HOTUL PLAGIATOR E LIBER SI VA CANDIDA. Romania e un stat care nu merita sa mai existe, cu un popor de hoti care voteaza hoti. Ciuma rosie securista a pus laba pe toata tara si o jefuiește cum vrea ea.
  • +11 (11 voturi)    
    Minciuni. (Miercuri, 12 octombrie 2016, 9:22)

    asavreau [utilizator]

    Nu există un dosar Tony Blair .Există dosarul borfașului Ponta.Vă faceți de râs când spuneți că Tony Blair ar avea un dosar și Ponta este martor!
  • +14 (14 voturi)    
    Mai degraba dosarul Ponta - Ghitza,nu Blair ! (Miercuri, 12 octombrie 2016, 9:26)

    Plagarus [utilizator]

    Euroasiaticul Ponta Viorel are de dat explicatii,cat de curand si despre sinecura Распечатать" KazMunaiGas" "
  • +12 (12 voturi)    
    Ponta n-a adus si el vreun bibelou primt cadou (Miercuri, 12 octombrie 2016, 9:51)

    Susufler0 [utilizator]

    de la Codruta ?

    Un magar, un bou de portelan ? Nu de alta dar vad ca s-a deschis sezonul "restituirilor".
    • +8 (8 voturi)    
      Asteapte un bibelou cu cheie (Miercuri, 12 octombrie 2016, 10:32)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      sub forma de catuse. Restituire in 5-7 ani. :-))
      • +3 (3 voturi)    
        Sa te-auda Dumnezeu (Miercuri, 12 octombrie 2016, 13:32)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_100

        "pt gandul cel drept" !

        PS. Am auzit ca Mitomanu' era tare in "primara" la lucru manual, ii placea mult traforajul, asa ca la Jilava la sectia Tamplarie o sa aiba ce sa faca in cei 5-7 ani de sedere obligatorie.
  • +7 (7 voturi)    
    ''saracul''... (Miercuri, 12 octombrie 2016, 10:25)

    astronaut [utilizator]

    trebuie sa faca fata ''programului impus'' joaca bine dar ''aduce piciorul taras ''!
  • +1 (3 voturi)    
    tony blair are probleme mai mari, (Miercuri, 12 octombrie 2016, 11:47)

    __alex__ [utilizator]

    fiind acuzat de crime de razboi. Si daca nu-l cheama procurorii romani il vor intreba cei britanici. S-a intalnit tusea cu junghiul...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by