Medic biolog din cadrul Spitalului Judetean Arad, trimis in judecata pentru 129 de infractiuni de inselaciune

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 4 iulie 2016, 17:52 Dosare Anticoruptie


Medicul biolog Mirela Adela Marcu, din cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad - Sectia TBC, este cercetata penal pentru 129 infractiuni de inselaciune, fals in inscrisuri, falsificare si folosire de instrumente oficiale, informeaza procurorul Aurelian Dan Ursu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, transmite Agerpres.

Potrivit procurorilor din Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Mirela Adela Marcu este cercetata pentru inselaciune in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (1.791 acte materiale), falsificare de instrumente oficiale si pentru folosirea instrumentelor false in forma continuata.

"Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Arad au inaintat judecatorului de drepturi si libertati propunerea de arestare preventiva a inculpatei Mirela Adela Marcu, medic biolog in cadrul Spitalului Clinic Judetean Arad - sectia T.B.C., cercetata sub aspectul savarsirii a 129 infractiuni de inselaciune, 15 infractiuni de inselaciune in forma continuata, o infractiune de fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (1791 acte materiale), 7 infractiuni de falsificare de instrumente oficiale si 7 infractiuni de folosirea instrumentelor false in forma continuata", a declarat printr-un comunicat de presa transmis luni procurorul Aurelian Dan Ursu.

Din probatoriul administrat in cauza reiese faptul ca in perioada 2 decembrie 2010 - 8 iunie 2016, M.A.M., folosind in mod mincinos calitatea de reprezentant al unei societati comerciale, a incheiat in numele acesteia 144 contracte de prestari servicii medicale medicina muncii, incasand sumele bani aferente acestor contracte.

"In vederea stampilarii in fals a contractelor de prestari servicii medicale de medicina muncii contractate cu cei 144 agenti economici, a dosarelor medicale, a fiselor de aptitudini medicina muncii, a buletinelor de analize, a diferitelor carnetele cu evidente si a carnetelor de sanatate, a tuturor documentelor care au facut obiectul contractelor pe care inculpata M.A.M. le-a incheiat, s-a folosit un numar de 7 stampile care contineau impresiunile unei institutii sanitare publice, respectiv Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, precum si a unor societati private, instrumente oficiale falsificate anterior de catre inculpata", se arata in probatoriul administrat de procurori.

Procurorii au inaintat propunerea de arestare preventiva a inculpatei Mirela Adela Marcu judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Arad, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar cu privire la inculpata in cauza.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























916 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by