Marian Vanghelie: Nu am nicio calitate in dosarul privind falsificarea listelor electorale

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 8 mai 2016, 17:46 Dosare Anticoruptie


Marian Vanghelie
Foto: Agerpres
Presedintele interimar al Partidului Dreptatii Sociale, Marian Vanghelie, candidat la functia de primar al sectorului 5, sustine ca nu are nicio calitate in dosarul DNA ce vizeaza fapte de coruptie si asimilate acestora, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, potrivit Agerpres.

"Nicio calitate. Nici macar calitatea de suspect. Ma obisnuisem cu calitatea de suspect. N-am nicio calitate, am intrebat. N-are nimeni nicio calitate, momentan, intelegeti?", a declarat Marian Vanghelie duminica, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca "posibilul denuntator cu identitate ascunsa" nu ar avea "ce sa clarifice": "Cred ca posibilul, in ghilimele, denuntator cu identitate ascunsa, ce se vorbeste pe surse, cum vorbiti dumneavoastra, n-are ce sa clarifice. Cred ca s-a crezut, am inteles, tot asa, din presa, ca s-ar gasi aici sute de milioane, de telefoane, tot felul de materiale de propaganda. N-avem niciun material de propaganda, nu s-a comandat niciun material de propaganda. Conform legii, de abia ieri am inchis partea - tot ce inseamna parte din punct de vedere legal a mandatarilor financiari", a precizat Marian Vanghelie.

La randul sau, candidatul PDS la PMB, Adrian Severin, a subliniat ca "DNA-ul nu are ce sa caute in dezbaterea aceasta electorala".

Procurorii DNA au efectuat vineri perchezitii in 6 locatii situate in Bucuresti si judetul Ilfov, din care doua apartin unei institutii publice, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie si asimilate acestora, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in 2016.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























587 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Mariane draga (Duminică, 8 mai 2016, 18:23)

    ipolitic [utilizator]

    cunosti proverbul: gura politicianului adevar graieste.Tu nu ai nici o calitate...
  • 0 (0 voturi)    
    O știre corectă despre Vanghelie. (Duminică, 8 mai 2016, 19:14)

    asavreau [utilizator]

    Deci Vanghelie recunoaște și spune că nu are nici-o calitate.Păcat de unii care mai speră ca Vanghelie să le fie șef de gașcă.
  • 0 (0 voturi)    
    O fi fost suspandacul Dracknea ! (Duminică, 8 mai 2016, 22:19)

    Miky113 [utilizator]

    O fi vrut careva din USL sa-ti faca o farsa, si a semnat fals de 10000 ori .
    In timp ce Davai ceasu inainte: citeam si eu niste almanahhe, astia din sectorul 6 se ocuparesa de carcoteli.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by