Bombonica Prodana (fosta Dragnea), audiata la DNA

de G.S.     HotNews.ro
Vineri, 1 aprilie 2016, 13:29 Dosare Anticoruptie


Bombonica Prodana, fosta sotie a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost audiata vineri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu, informeaza Agerpres. Ea nu a facut declaratii nici la intrarea in DNA, nici la iesire. 

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a fost audiata joia trecuta la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ea are calitatea de suspecta intr-un dosar de coruptie, potrivit unui comunicat al DNA, fiind acuzata de abuz in serviciu.  

Astfel, procurorii sustin ca, in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, Bombonica Prodana (fosta Dragnea) nu ar fi luat masurile necesare pentru sanctionarea a doua angajate ale institutiei care nu veneau la serviciu, dar continuau sa-si incaseze salariul. 

Procurorii sustin ca Bombonica Dragnea stia ca cele doua subordonate pur si simplu nu se prezentau la munca in perioada 2008 - 2010. 

Presedintele PSD Liviu Dragnea a raspuns ironic miercuri, cand a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza dosarul fostei sale sotii Bombonica Prodana, ca este "un dosar de mare coruptie".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1769 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by