Primarul Craiovei, in arest la domiciliu. Lia Olguta Vasilescu: Vom contesta / Intrebata cum a fost in arest: Nu am avut probleme. Fac concediile la cort

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 31 martie 2016, 16:25 Dosare Anticoruptie


Lia Olguta Vasilescu
Foto: Agerpres
Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat joi ca instanta a hotarat masura arestului la domiciul, adaugand ca va contesta decizia judecatorilor. "Nici macar procurorul, astazi, nu a spus ca in sarcina mea s-ar fi retinut vreo mita de bani, adica as fi luat bani de undeva", a declarat primarul, la iesirea din tribunal.

Tribunalul Bucuresti a respins joi cererea DNA de arestare preventiva a primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, aceasta fiind plasata in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel, noteaza Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta, miercuri, pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzata de 4 infractiuni de luare de mita, folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infractiuni) si spalare de bani, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

"Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita", a declarat primarul Craiovei la plecare

"Nici macar procurorul, astazi, nu a spus ca in sarcina mea s-ar fi retinut vreo mita de bani, adica as fi luat bani de undeva", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Intrebata cum a fost in arest, Lia Olguta Vasilescu a spus: "Sa stiti ca nu am avut probleme. Toata lumea s-a comportat foarte frumos cu mine", adaugand "fac concediile in cort".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3390 vizualizari

  • +17 (21 voturi)    
    nesimtita cu repetitie.... (Joi, 31 martie 2016, 16:43)

    cartofil [utilizator]

    n-ai luat bani, ai luat produse, echivalentul banilor..... ne iei de prosti - eu n-am pus mana pe bani - dar caviarul l-ai mancat fara sa-l platesti.
  • +17 (25 voturi)    
    o politruca (Joi, 31 martie 2016, 16:43)

    pragmatism [utilizator]

    A distrus Craiova, si-a batut joc de tpate proiectele europene castigate de administratia anterioara, a indatorat orasul cu 17 milioane de euro pt ca n-a terminat lucrarile din banii europeni pana la 31 decembrie 2015 si exista riscul major sa NU le termine nici pana la sfarsitul lui iunie 2016 ... ceea ce-ar presupune ca vor trebui dati inapoi si banii europeni cheltuiti pana la finele anului trecut. Daca se va intampla acest lucru, Craiova va fi un oras in faliment. Este multa mizerie si saracie in acest oras. Pacat ... ca presa centrala nu se apleaca si asupra problemelor din provincie. E un jaf generalizat.
  • +15 (19 voturi)    
    dar nu trebuie sa pui efectiv mânușițele (Joi, 31 martie 2016, 16:46)

    Mariicaialbastri [utilizator]

    pe firfirici ca să fie mie mită. Ajunge să spui: - du-i acolo, sau dă-i lui cutare că am o datorie față e el și e același lucru. Trebuie să obții un folos material chiar și indirect!
  • +16 (24 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 31 martie 2016, 16:59)

    [anonim]

    • -9 (19 voturi)    
      te-a apucat damblaua? (Joi, 31 martie 2016, 17:19)

      Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui

      Ai grija de sanatate, mai nou instantele s-au apucat sa respinga propunerile de arestare preventiva ale lui Kovesi si ale ciracilor sai.
      Pai ce te faci daca in apel Olguta va obtine si anularea arestului la domiciliu?
      Te internezi? Ar fi o solutie...
    • +4 (4 voturi)    
      Oltenii sunt stangaci din nascare (Joi, 31 martie 2016, 20:28)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui

      si daca mai zice si coana plumb ca are increderea craiovenilor in sondajele facute masa , ce mai , nu mai e banie alta persoana mai cinstita decat hoata !! Asa o fi.....Am vazut-o la tv zicand :"Am construit..." , Fa , nici n-ai construit nici n-ai platit ! Ai girat construirea si plata cu imputernicirea comunitatii ! Comunitatea, craiovenii au construit, au platit etc , nu tu !!!
  • +15 (21 voturi)    
    ce fata are asta (Joi, 31 martie 2016, 17:04)

    Captain Obvious [utilizator]

    daca era pe vremea lui nea nicu, avea aceeasi blana si probabil cam aceeasi functie
  • +7 (13 voturi)    
    Cum zise Olguta ? (Joi, 31 martie 2016, 17:21)

    Susufler0 [utilizator]

    "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita" ? Aoleu ! Pai atunci a b... ! La cate fapte bune a savarsit ea de cand a intrat in politica si, in special, de cand s-a facut primarita, inseamna ca odata intrata in puscarie, nu o sa mai iasa in veci.
    PS. De unde se vede ca nici "faptele bune" nu e bune !
    PPS. Of, of, of, Olguto, of !
  • +10 (16 voturi)    
    Olgutza nu stie sa fure,ca-i sfioasa si stangace ! (Joi, 31 martie 2016, 17:26)

    Plagarus [utilizator]

    Si-a sacrificat viata pt. binele craiovenilor si uite ce nerecunoscatori sunt beneficiarii contractelor cu Primaria,care au dat si ei un ban negru pt."binilii tutulor"
  • +9 (11 voturi)    
    Sa va vad la puscarie (Joi, 31 martie 2016, 18:30)

    burebista [utilizator]

    Doua hoate olguta si cu nuti ,sa jucati septic la puscarie .Cu cortul esti obisnuita ca de acolo viiiiiiiiii.
  • -6 (8 voturi)    
    Daca pana acum eram nehotarat in (Joi, 31 martie 2016, 19:19)

    xrogo [utilizator]

    privinta votului,acum,m-am hotarat,marlania DNA ma face sa votez cu PSD,si o sa conving si pe altii sa faca la fel!!!
  • 0 (2 voturi)    
    Sa fie unii judecatori capaciti de tupeul unor (Joi, 31 martie 2016, 20:30)

    deval [utilizator]

    puscariabili sau de sustinerea hantenelor sau de amandoua !!!?
  • +4 (6 voturi)    
    :)) (Joi, 31 martie 2016, 20:48)

    Natasa [utilizator]

    Fata asta pare ca are multi admiratori pe aici :)) da-i cu minusurile, da-i cu comentariile! Pai sa ramana Olguta fara feon si fara blana la inchisoare? Si asta comandase afisele electorale ca si tovarasul ontanu!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by