UPDATE Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, la DNA: "Am primit foarte multe ameninţări, inclusiv cu moartea"

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 24 martie 2016, 11:41 Dosare Anticoruptie


Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Agerpres. Ea a declarat, la iesire, ca a primit amenintari dupa declaratiile recente pe care le-a dat la DNA.

"Da, foarte multe (amenintari - n.r.). De la cine puteam? Nu pot sa va spun pentru ca ar insemna sa se puna la adapost mai bine domnii respectivi", a afirmat Alina Petre, intrebata daca si de la cine a primit amenintari in urma denunturilor pe care le-a facut la DNA.

Ea a sustinut ca a primit amenintari inclusiv cu moartea. "Cu de toate, cu moartea... Intimidare: ca stiu unde stau, unde locuiesc, unde sta copilul, la ce scoala merge", a spus Petre.

Petre a precizat ca a fost chemata la DNA pentru a da declaratii suplimentare in urma denunturilor facute. "In urma unui denunt asa se procedeaza. Se cheama martorii la declaratii... Cine crede ca asta este un lucru superficial... treaba lui", a afirmat ea.

Petre a declarat, miercuri, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca va depune la Sectia 3 de Politie din Bucuresti mai multe dovezi care atesta faptul ca a fost amenintata.

Florin Ghiulbenghian, cel care a insotit-o pe fosta nora a lui Virgil Magureanu la DNA Ploiesti, a explicat ca prezenta lor la DNA Ploiesti a avut legatura cu 'amenintari si presiuni' facute asupra Alinei Petre din partea apropiatilor celor din dosarul Romprest.

In context, Alina Petre a precizat ca va depune, miercuri seara, la Sectia 3 de Politie din Capitala, dovezi si probe cu privire la acest aspect.

Fosta nora a lui Magureanu declarase anterior, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, ca motivul pentru care face atat de tarziu plangeri care vizeaza lucruri pe care le cunostea de mai multa vreme este acela ca se teme.

"Mi-e frica!", a spus ea, punctand ca nu ii este usor sa faca aceste demersuri.

De asemenea, ea a declarat, raspunzand unei intrebari, ca spera sa fie protejata de stat. "Nu imi permit masuri de protectie, sper sa ma protejeze statul si legea", a afirmat fosta nora a lui Magureanu.

Petre a depus, zilele trecute, plangeri la DNA - Structura Centrala, acestea vizand persoane precum Crin Antonescu si Mugur Isarescu.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3497 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    Bakery Championship League 2016 (Joi, 24 martie 2016, 11:45)

    un domn [utilizator]

    este in faza de Preliminare...cine va ajunge in finala Bakery Championship League 2016 ? pai ...se incalzeshte de nervi pe margine Nea Nelu, si nepotii : El Insusi si Dottore di Catania
  • +2 (4 voturi)    
    Povestea porcului (Joi, 24 martie 2016, 12:21)

    cronicarul dupa ureche [utilizator]

    Stranepoata lui Ion Creanga, Alina Magureanu impreuna cu ceva Ghiulbekistan, vrea sa credem ca "mafiotii" care l-ar fi ascuns sub pamant pe Codrut Marta, o ameninta" in loc sa-i asigure un locsor langa Jimmy Hoffa. Nu stiu care-i mai prost cine zice sau cine asculta.
  • +4 (6 voturi)    
    Pff (Joi, 24 martie 2016, 12:35)

    Trojan.H [utilizator]

    Intre ei, interlopii.
  • +3 (5 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 martie 2016, 13:41)

    [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
    Stai fara grija (Joi, 24 martie 2016, 17:03)

    DecePopescule [utilizator]

    Stai calma si fara grija, te apara multimilionarul imbogatit peste noaspte cu care o arzi acum ... cum cine? Dan Cristian Popescu, proaspatul candidat liberal la sectorul 2.
    Venit direct de la Strehaia .......
    Acum esti sub protectia unui alt clan mafiot, te-a luat sub aripa Misu Pricopsitul si Orban, doi baieti de mare caracter care au impresia ca o sa castige Bucurestiul.
    Daca ai sti defapt cum te-au folosit ca sa-i traga scaunul lui Ontanu de sub fund ......
    Las ca ajunge fratele lui Misu Pricopsitul primar si o sa ajungi hrana pentru lupi, adio protectie ..... o sa te sfasie astia la micul dejun.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by