UPDATE Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut de DNA. Acesta ar fi intermediat si solicitat mite de la o firma ce reabilita blocuri in Sectorul 5

de I.C., G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 16 martie 2016, 3:48 Dosare Anticoruptie


Razvan Murgeanu (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Razvan Murgeanu, fost consilier de stat la Cancelaria presedintelui in mandatul lui Traian Basescu, a fost retinut marti noapte de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres. El a fost scos din sediul DNA si dus in arestul Politiei Capitalei. Razvan Murgeanu a stat in sediul DNA peste 10 ore.

Anterior functiei detinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar in perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea pana in 2012.

UPDATE DNA a anuntat printr-un comunicat ca a demarat actiunea penala si i-a retinut pe Murgeanu, pe Gabriela Gangoe Simion (practician in insolventa) si pe Valentin Stanescu, fost director in cadrul primariei Sectorului 5.

In dosar procurorii acuza ca unei firme ce primise un contract de 72 mil lei. pentru reabilitarea termica a blocurilor i s-au cerut mai multe sume pentru efectuarea unei plati de 8,5 mil. lei de catre Primaria Sectorului 5.

Murgeanu este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la infractiunea de spalarea banilor, Stanescu de luare de mita iar Gangoe-Simion de mai multe infractiuni, inclusiv abuz in serviciu si complicitate la trafic de influenta.

Ce scrie in comunicatul DNA

 "Din ordonantele intocmite de procurori a rezultat ca exista date si probe potrivit carora: 

In perioada iulie 2015 - februarie 2016, Gangoe - Simion Gabriela, in calitate de practician in insolventa, a dispus plata din conturile unei societati comerciale, aflata in supravegherea sa, a sumei totale de 63.670,07 lei, reprezentand remuneratie incasata nelegal. 

Aceasta suma de bani a fost disimulata prin emiterea unor facturi reprezentand servicii de audit, ce nu au fost prestate in realitate, de catre o firma pe care o controleaza printr-o ruda de-a sa, catre societatea platitoare sau subcontractori ai acesteia. 

In perioada 22.06.2011 - 08.06.2012, Primaria Sectorului 5 si o asociere formata din doua firme (una dintre ele fiind societatea aflata in insolventa, la care am facut referire mai sus), au incheiat mai multe contracte avand ca obiect executarea, finalizarea si intretinerea lucrarilor de reabilitare termica a unui numar de 85 imobile situate in sectorul 5 al municipiului Bucuresti, in valoare totala de 71.892.541 lei, fara TVA. 

La data de 31 decembrie 2015, Primaria Sectorului 5 Bucuresti a platit catre asocierea respectiva suma totala de 8.500.000 lei, reprezentand o plata partiala pentru serviciile prestate. 

Pentru a se efectua plata respectiva dar mai ales pentru a influenta functionarii ce aveau atributii in acest sens, Stanescu Valentin, in calitate de director in cadrul Primariei Sector 5 Bucuresti, a pretins de la reprezentantii asocierii respective, prin intermediul lui Murgeanu Gheorghe Razvan, suma de 15.000 de euro. 

La randul sau, acesta din urma a pretins de la Gangoe - Simion Gabriela, pe langa suma de bani respectiva, alti 15.000 euro, pentru sine, in scopul de a-si trafica influenta in directia aratata mai sus, lucru cu care aceasta a fost de acord. 

Anterior, in acelasi context, Gangoe - Simion Gabriela, in baza intelegerii prealabile cu Murgeanu Gheorghe Razvan, a explicat conducerii firmei pe care o supraveghea ca cei 8,5 milioane lei au fost virati de Primaria Sectorului 5 "cu niste conditii" si ca se impunea plata unor comisioane. 

Astfel, aceasta a dispus subcontractarea unor lucrari de remediere la blocurile ce au facut obiectul unuia dintre contracte catre o societate comerciala. De asemenea a mai dispus si plata din contul societatii pe care o supraveghea, in calitate de practician in insolventa, in contul subcontractorului a sumei totale de 600.000 de lei, ce include: 

- contravaloarea lucrarilor de remediere,  

- comisionul de 15.000 de euro pretins de inculpatul Murgeanu Gheorghe Razvan pentru exercitarea influentei asupra directorului Stanescu Valentin din cadrul Primariei Sector 5 Bucuresti, 

- comisionul de 15.000 de euro promis directorului Stanescu Valentin pentru aprobarea documentatiei aferente platii de 8.500.000 de lei, a platilor ce urmeaza a fi efectuate pana la suma totala de incasat si pentru deblocarea garantiilor contractuale, 

- suma de 15.000 de euro promisa de Gangoe - Simion Gabriela persoanelor din conducerea societatii pe care o supraveghea, pentru a nu se opune celor aratate mai sus, 

- comisionul de 173.777 lei, reprezentand suma pretinsa de Gangoe - Simion Gabriela pentru incasarea creantei de 8,5 milioane lei si obtinerea sprijinului lui Murgeanu Gheorghe Razvan si a lui Stanescu Valentin. Aceasta din urma suma de bani a fost virata in contul aceleiasi firme pe care aceasta o controleaza prin intermediul unei rude.  

De asemenea, in acelasi scop, de a disimula provenienta sumelor de bani si a drepturilor asupra acestora, Gangoe -Simion Gabriela l-a instigat pe administratorul societatii subcontractoare sa efectueze plata unei sume de 3.000 de euro (reprezentand o parte din comisionul in suma de 15.000 de euro pretins de Murgeanu Gheorghe Razvan) catre o alta persoana cu titlu de folos necuvenit pentru exercitarea influentei asupra directorului Stanescu Valentin si a altor persoane din cadrul Primariei Sector 5 in scopul aratat mai sus."






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8736 vizualizari

  • -8 (42 voturi)    
    Basule,toti mai multi pioni cad, (Miercuri, 16 martie 2016, 6:38)

    xrogo [utilizator]

    se apropie funia de par!!!
    • +22 (32 voturi)    
      fost ... (Miercuri, 16 martie 2016, 9:54)

      georghe [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      De ce nu formulati un titlu mai aproape de realitate. Ca prefect, ministru, consilier municipal, viceprimar si altele avea acces la cascaval si nicidecum ca un simplu consilier prezidential, care nu este ordonator de credite.
      • +15 (19 voturi)    
        ... (Miercuri, 16 martie 2016, 10:23)

        pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui georghe

        Tu incerci sa-i explici astuia ce-i aia "ordonator de credite"?!?
        Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
      • -6 (16 voturi)    
        chiar ca fost... dar unde? (Miercuri, 16 martie 2016, 10:23)

        Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui georghe

        "in perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea pana in 2012"

        "In perioada 22.06.2011 - 08.06.2012, Primaria Sectorului 5 si o asociere formata din doua firme (una dintre ele fiind societatea aflata in insolventa, la care am facut referire mai sus)"

        Ce ziceai de cascaval? Era la cascavalul cel mai cinstit si loial, lenutza. Dupa aia a fost premiat cu post la cotroceni.
        • +2 (2 voturi)    
          ... (Miercuri, 16 martie 2016, 10:58)

          pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

          Vezi ce scrie in titlu.
          -
          • -2 (4 voturi)    
            ,,, (Miercuri, 16 martie 2016, 13:28)

            Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui pathfinder

            E ultima lui calificare/functie din mediul privat la un privat la fel de privat. Tinand cont ca a ajuns acolo dupa "isprava" de la mdrtul lenutzei, inseamna ca a ajuns pe merit.

            Sper ca nu-l faci mincinos pe base care zicea ca este cea mai informata persoana din tara... Asta te-ar face un comunist rusofil...
            • +2 (4 voturi)    
              ... (Miercuri, 16 martie 2016, 16:33)

              pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

              N-ai inteles...

              Vezi ce spune omu' despre "ordonator de credite" dupa aia citeste titlul.

              Si intreaba-te: un consilier prezidential este ordonator de credite?
              Dupa ce ai capatat raspunsul, ai inteles, sper...
              • -2 (4 voturi)    
                perioada (Miercuri, 16 martie 2016, 19:31)

                Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui pathfinder

                greu cu datele?
        • -1 (7 voturi)    
          asa este, asa este (Miercuri, 16 martie 2016, 11:39)

          bancher [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

          incet, incet se strange latul....poate o da in gat pe tanti Nutzi
          • -3 (7 voturi)    
            cea mai onesta? (Miercuri, 16 martie 2016, 12:31)

            king david hotel [utilizator] i-a raspuns lui bancher

            garantatat de seful statului, cel mai informat om din Romania?

            Nu cred!
    • +19 (31 voturi)    
      ... (Miercuri, 16 martie 2016, 10:01)

      pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Asa-i, asa-i, asa-i!!!
      Gadea avea dreptate!
      Badea avea dreptate!
      Basescu-i de vina!
      Si basistii, in general!
      Cum, ... care basisti?!?
      Nu conteaza!
      Jos! Jos! Jos!

      P.S. Ce legatura are "activitatea" individului asta cat lucra la primarie si "activitatea" ca si sonsilier al presedintelui?
      Nu conteaza!
      Jos dictatoru'!
      • -2 (6 voturi)    
        O singura legatura,maiestria... (Miercuri, 16 martie 2016, 11:07)

        cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui pathfinder

        In combinatii.
        Deci "combinator" discret,impartea corect,etc..
        Deci iubit de toti sefii lui pt "insusiri".
      • -2 (6 voturi)    
        rabdare (Miercuri, 16 martie 2016, 11:40)

        bancher [utilizator] i-a raspuns lui pathfinder

        va arata DNA-ul care este legatura.
      • -4 (8 voturi)    
        de ce a devenit consilier prezidential? (Miercuri, 16 martie 2016, 12:07)

        king david hotel [utilizator] i-a raspuns lui pathfinder

        Daca stii raspunsul la intrebare, stii si care e rolul lui Basescu.

        Eu zic ca a fost recompensat pentru buna prestatie cand a fost secretar de stat la min Udrei. Tu ce zici?

        Sau l--o fi pus Badea/Gadea/Voiculescu in functii?
    • +6 (10 voturi)    
      Nu zau? (Miercuri, 16 martie 2016, 11:21)

      Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Ce treaba o fi avand Basescu, (plecat de la putere inca din decembrie 2014), cu infractiunea comisa de acest Murgeanu, acum 4 luni, in cardasie cu primaria sectorului 5, condusa actualmente de PNL-istul Croitoru?
  • -9 (31 voturi)    
    Popicele lui Basescu ! !!! (Miercuri, 16 martie 2016, 9:40)

    andreesanu [utilizator]

    Daca le urmaresti bine traseul politic vezi intersectiile cu Basescu .
    Incepe sa se faca urat si sub pres !!!
    A inceput sa le puta urma multor asa zis politicieni !!!
    • +3 (7 voturi)    
      Domnu' andreesanu, asa e, dom'le, ai dreptate ! (Miercuri, 16 martie 2016, 12:27)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

      Da' stii, ce-i nasol ? S-a stabilit cu certitudine ca Basescu a trecut cel putin odata-n viata lui pe strada dumitale, asa ca ai fost inregistrat la categoria "basisti".
      PS. Stii ce e interesant in toata chestiunea asta ? Ca desi "interventia" traficul s-a realizat dupa ce Murgeanu nu mai avea nici in clin nici in maneca cu Cotroceniul, alaturarea numelui celui suspect de numele lui Basescu atrage,vinde, produce scandal, pacaleste pe prosti, ii intareste in convingeri pe netoti si tot asa. Sunt altii din anturajul lui Basescu care pot crea umbre serioase, nu mai e nevoie de exagerari ridicole cu pitifelnici ca Murgeanu. Parerea mea !
      • +1 (5 voturi)    
        totusi, pe ce merite a devenit consilier? (Miercuri, 16 martie 2016, 12:33)

        king david hotel [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

        de curiozitate.
        • +1 (5 voturi)    
          Habar nu am ! (Miercuri, 16 martie 2016, 14:48)

          Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui king david hotel

          Dar se pare ca tu si cu cristian_n sunteti informati, pt ca vad ca tot incercati sa-l convingeti pe pathfinder ca e cum spuneti voi.
          PS. Hai, convingeti-ma si pe mine, va rog. Eu sunt receptiv la nou.
          • 0 (4 voturi)    
            Eu nu conving "indarjiti".. (Miercuri, 16 martie 2016, 16:51)

            cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

            Dar iti dau un indiciu "spre stiinta'..
            A fost vreodata la primarie, nenea neant0-marinar impreuna cu murgeanu?
            • 0 (4 voturi)    
              Nu, eroare ! (Miercuri, 16 martie 2016, 17:22)

              Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

              Tu si celalalt , care de azi dimineata incercati sa convingeti lumea ca Basescu are legatura cu infractiunile pt care a fost saltat de catre DNA Murgeanu, sunteti "indarjiti". Eu sunt doar amuzat observand cat de bine va identificati voi doi cu propaganda Latrinei 3 si a Televiziunii lui Ghitza.
              PS Iti spun si tie, ce am mai spus catorva tovarasi de idei de-ai tai : nu tot ce zboara se mananca !
              • +2 (4 voturi)    
                Ai cd-ul zgariat... (Miercuri, 16 martie 2016, 18:07)

                cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

                De atata folosinta...latrina 3 si ghitza.
                Nu raspunzi,pui cd-ul...
                Sa stii ca ala nu este piatra filozofala..
                Deci,la Primaria capitalei au fost sau nu impreuna ,inclusiv la matrasheala mihailescu?
                • +1 (3 voturi)    
                  Incep sa cred ca esti troll ! (Miercuri, 16 martie 2016, 19:48)

                  Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

                  Zi-mi care e rolul lui Basescu si cu ce a profitat el de pe urma mitelor cerute in anul 2015 de Murgeanu de la firma de constructii ? Daca ma iei iar cu faptul ca au respirat acelasi aer in Primaria Generala, atunci e clar.
  • +10 (14 voturi)    
    Mai țineți minte (Miercuri, 16 martie 2016, 10:06)

    mopsu [utilizator]

    cum se răstea acest necioplit la jurnaliști, la deszăpeziri ? Nici unul nu ia în calcul exemplele istoriei ...
  • -4 (30 voturi)    
    Razbunarea ciumei rosii PSD asupra lui Basescu! (Miercuri, 16 martie 2016, 10:07)

    ucraina este invincibila [utilizator]

    Ciuma rosie PSD tot incearca sa-l atace pe presedintele nostru Basescu in speranta ca tot reusesc sa il prinda cu ceva, dar nu reusesc! Asa ca se leaga de cei de langa el (fratele lui, Udrea, acum Razvan Murgeanu). Trebuie sa nu fim pacaliti si sa ramanem alaturi de Basescu in lupta impotriva ciumei rosii! Trebuie sa fim alaturi si de tinerii care si-au dat viata in Colectiv impotriva ciumei rosii!
    • +12 (20 voturi)    
      ... (Miercuri, 16 martie 2016, 10:25)

      pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui ucraina este invincibila

      Totusi, ce treaba are Colectivul cu Basescu si cu PSD-ul?
      Medicamentele ti le-ai luat?
    • +12 (14 voturi)    
      ? (Miercuri, 16 martie 2016, 10:48)

      sorin3 [utilizator] i-a raspuns lui ucraina este invincibila

      Cine si-a dat viata la Colectiv impotriva ciumei rosii?
      Oamenii au murit acolo incercind sa se distreze.
      Si care e lagatura cu Basescu si Murgeanu?
      Alta decit generalizata coruptie din Romania?
      Si Basescu si Murgeanu si Ponta si toti restul sint aparati de constitutie. Daca se deovedeste ca au furat, atunci populatia va trebui sa fie aparata de ei, si nu invers.
    • +4 (6 voturi)    
      Ciuma multicolora (Miercuri, 16 martie 2016, 11:00)

      luca79 [utilizator] i-a raspuns lui ucraina este invincibila

      Ce incerci sa ne spui aici prietene? Ciuma rosie PSD se leaga de cei de langa Basescu? Dna-ul pare ca se leaga ei, nu PSD-ul. Sa inteleg ca insinuezi ca Dna-ul e unealta Psd-ului?? :))) Asta e chiar buna!! Daca ii ridica pe Psd-isti e unealta lui Basescu, daca ii ia pe basisti e unealta Psd-ului. :)):))) Ma stric de ras!! Ai cazut fara sa vrei in argumentul pedalat la Antene si anume ca dna-ul actioneaza la comanda pentru anihilarea dusmanilor politici. Iti sugerez sa ramai la comenarii de genu Cazu Bodnariu sau refugiati. Alea sunt mai usoare...aici iti prinzi urechile!!
  • +14 (22 voturi)    
    hei, repezitilor, (Miercuri, 16 martie 2016, 10:32)

    victor L [utilizator]

    Murgeanu a fost vice primar general al Capitalei; de acolo "a solicitat mite de la o firma ce reabilita blocuri in Sectorul 5", nu din pozitia de consilier al lui Basescu :P
    In curind Basescu va fi de vina ca unii dintre romani judeca cu Latrina 3, nu cu capul lor ;)
    • -2 (8 voturi)    
      iar cel mai informat om l-a facut consilier? (Miercuri, 16 martie 2016, 12:09)

      king david hotel [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      Hm, ciudat.
      Sau o fi contat ce a facut la min dezvoltarii? Sub Udrea?
    • +2 (2 voturi)    
      nici macar (Miercuri, 16 martie 2016, 14:10)

      Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      aici Murgeanu a fost doar intermediar al mitei in baza relatiilor personale cu anumiti directori din primarie, pe care i-a cunoscut probabil cand era viceprimar.
      insa faptele sunt recente, din 2015, mult dupa incetarea tuturor functiilor enumerate in articol.
      astfel:
      "In perioada iulie 2015 - februarie 2016, Gangoe - Simion Gabriela, in calitate de practician in insolventa, a dispus plata din conturile unei societati comerciale, aflata in supravegherea sa, a sumei totale de 63.670,07 lei, reprezentand remuneratie incasata nelegal."
  • -3 (15 voturi)    
    Cocos si ai lui (Miercuri, 16 martie 2016, 10:35)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Mafia portocalie e la fel de odioasa ca si cea osie, caci ambele din trunchiul fesenist se trag - criptocomunisti, securisti, turnatori etc etc. Ei cinduc si ai Romania si continua sa o jefuiasca asa cum au chef.
    • +3 (3 voturi)    
      Mai pune! (Miercuri, 16 martie 2016, 12:55)

      avint [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      Adauga albastru si galben ca sa fie tabloul complet.
  • +16 (16 voturi)    
    Reabilitarea blocurilor - o afacere de partid (Miercuri, 16 martie 2016, 10:46)

    cartofil [utilizator]

    As putea pune pariu ca la toate blocurile reabilitate cu bani de la primarie s-au dat spagi. In toata tara si la toate partidele. Schema functioneaza in felul urmator: primaria decide sa dea niste bani pentru reabilitari. Devizul este inmultit cu 4. Cu 25% pe care, de cele mai multe ori ii dau locatarii, bucurosi ca platesc doar un sfert din factura, se platesc lucrarile. Ceilalti 75% se fura. Sunt firme care participa la licitatie (trucata-binenteles), iau lucrarea, subcontracteaza anveloparea cu alte firme iar ei raman cu banii, pe care dupa aceea ii impart. Anveloparea cu bani de la primarie = o hotie !!!
    • +2 (4 voturi)    
      ... (Miercuri, 16 martie 2016, 11:11)

      pathfinder [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

      Ai putea sau chiar pui pareu?
      Ca nu-i acelasi lucru... ;)
    • +2 (2 voturi)    
      Are o explicație. (Miercuri, 16 martie 2016, 11:41)

      asavreau [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

      Vorba lui Leana.Dacă nu plătești,nu te interesează cât cheltui(și cât se fură).Românii încă nu au înțeles că bugetul de stat înseamnă banii lor.Vina este și a media care nu a încercat și nu încearcă să explice.Chiar mă mir că nu sunt mai mulți oameni din media arestați,pentru-că multe hoții se fac cu susținere și intimidare media.Zilnic sunt emisiuni și articole,vizibil pentru a forța un om de afaceri,o societate sau primărie pentru a încheia un anumit contract.
    • +6 (6 voturi)    
      Corect 100% (Miercuri, 16 martie 2016, 12:17)

      NicolaeA [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

      Meriti 100 de plusuri dar nu pot da decat unul !
      Cu mentiunea ca cei 20-25% cat trebuie sa dea locatarii reprezinta de fapt costul total al lucrarii, fara bani de la primarie, guvern sau CE !
      Sunt in tara blocuri anvelopate in relatie directa asociatie de locatari-firma executanta la valori de 5 ori mai mici decat cele intermediate si "sustinute financiar" de catre primarii !
  • +2 (4 voturi)    
    Ti se face..........scarba ! Sau......greata ? (Miercuri, 16 martie 2016, 12:02)

    LegatusAugusti [utilizator]

    Toti nenorocitii astia.......de ce nu sunt executati ? De ce ?
    Ce inseamna "jocul" asta: DNA-declaratii-arest la domiciliu-judecare in libertate-tergiversare-uitare-iertare...........?
    Cine pe cine prosteste ?
    Nu este "politically correct" impuscarea lor ? DE CE ?
    Merite prea mari in procesul de distrugere/deznationalizare a Romaniei ???
    Unde esti tu Tepes Doamne/Stefan cel Mare.....sa le arati..........Romania lucrului bine facut ! Sau de asta s-a cam redus istoria din scoli ???
    Ce golani/borfasi/derbedei vor mai candida si anul asta ? Cine ii "selectioneaza" ???
  • +1 (1 vot)    
    Logica de fier (Joi, 17 martie 2016, 0:22)

    ipolitic [utilizator]

    forjat.
    Nu Murgeanu, fost vice-primar, nici Murgeanu, fost secretar de stat ci chiar Murgeanu, fost consilier prezidential in persoana, a fost retinut de DNA.
    Semn divin pentru acolitii ordinului Marelui Varan: cad pionii, funia e aproape, sfarsitul basismului...
    Traian Basescu a fost ministru,primar, presedinte doua mandate. Probabil a numit vreo 50 de mii de persoane in diferite functii, directori,ministri,prim-ministri,consilieri, generali,procurori,magistrati, femei de serviciu-ce o mai fi.
    Astia toti o fi basisti si membri clanului.
    Tariceanu,Ponta,Kovesi-numiti de Basescu, deci basisti.
    Chiar si Gadea e basist, daca ne gandim ca Basescu odata l-a numit @#$%^&, ceea ce nu e chiar o functie, dar macar e bine renumerata.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by