UPDATE Gigi Becali, acuzat de DNA de marturie mincinoasa in dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 9 martie 2016, 10:34 Dosare Anticoruptie


Gigi Becali
Foto: Captura YouTube
Finantatorul echipei Steaua, George Becali, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori pentru marturie mincinoasa, in dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

UPDATE: Gigi Becali a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru marturie mincinoasa in acest dosar. "Nu facem justitie la televizor. Marturie mincinoasa n-are cum sa fie. Orice as declara eu in acest dosar n-are relevanta", a declarat omul de afaceri.

"Sunt chemat in legatura cu dosarul Puiu Popoviciu. Marturie mincinoasa nu are cum sa fie. Orice as spune eu, infractiunea de abuz in serviciu e pe acte. Orice as declara, nu are relevanta pentru ca nu am sa stiu eu ce stiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaratie. Tot adevarul este in acte", a declarat George Becali la intrarea in sediul DNA.

George Becali este audiat in legatura cu dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra si dare de mita in legatura cu retrocedarea a doua terenuri din zona Baneasa.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5245 vizualizari

  • +15 (17 voturi)    
    recidiva (Miercuri, 9 martie 2016, 11:05)

    citizeanu [utilizator]

    hopa! daca becali e gasit vinovat executa si restul de pedeapsa ramasa de la condamnarea anterioara. sa vedeti ce de mai lucrari "stiintifice" vor curge suvoi.....
    • +6 (6 voturi)    
      De când a ieșit oierul (Miercuri, 9 martie 2016, 12:37)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui citizeanu

      iar a început să apară pe diverse canale de TV și să producă greață oamenilor. Omul ăsta ar trebui băgat până învață că nu oameni ca el trebuie să fie clasa de sus a României.
      • 0 (2 voturi)    
        Și ce mustăcioară are el ... :-)) (Miercuri, 9 martie 2016, 15:25)

        AdrianCalin1 [anonim] i-a raspuns lui andreitr

        Este o vină colectivă, un personaj grobian, niște televiziuni tabloide și niște oameni care cască gura la toți proștii și la toate prostiile debitate de ei. Uite, copiii mei nu l-au văzut niciodată pe Becali la TV, deci se poate.
  • +13 (15 voturi)    
    Proverbe... (Miercuri, 9 martie 2016, 11:14)

    taticutu [utilizator]

    Lupu' isi schimba parul, dar naravul, ba ! Ce sa-i faci, de multe ori , prostia se plateste ! Joaca cu justitia e de multe ori periculoasa, mai ales in situatia lui...
  • +9 (11 voturi)    
    ... (Miercuri, 9 martie 2016, 11:38)

    pathfinder [utilizator]

    Asta nu se lasa pana nu intra inapoi la bulau...
  • +4 (6 voturi)    
    Puteți demonstra că este finanțator? (Miercuri, 9 martie 2016, 11:59)

    asavreau [utilizator]

    Nu cred și nu am crezut niciodată că Gigi Becali este finanțator al echipei CSSB,nu Steaua,că Gigi nu a cumpărat,închiriat,..drepturile de folosire a Palmaresului(faimei)STEAUA.Ar fi timpul ca justiția să fie dreaptă și să sancționeze falșii susținători ai sportului,real niște borfași care profită de slăbiciunile omenești.Gigi Becali a câștigat foarte mult ,urmare a folosirii numelui de Steaua și nu a plătit nimic celor care au creat acest nume.Poate că la OSIM trebuie cercetat cum și de ce au permis utilizarea unor mărci de către persoane neavenite.Nu cred-c- au făcut-o gratis.OSIM ar trebui reorganizat,băgați în pușcărie unii și redefinit cu responsabilități și competențe clare.
  • -3 (17 voturi)    
    Hai FCSB ! (Miercuri, 9 martie 2016, 12:02)

    math_2 [utilizator]

    ...cei mai educati, competenti si onesti oameni din fotbalul romanesc Becali, Reghe si Prodanca. Lasati-i in pace sa munceasca si sa scrie carti ca sa mai lumineze acest popor de tenismeni !
    Sa inceteze hartuirea ! Se pare ca Antena3 si Becali sunt principalele bariere in calea imperialistilor si tiranilor care vor sa suga sangele poporului.
    In final dreptatea va invinge si vom avea din nou o stema binemeritata pe steagul nostru tricolor. O oaie!
    • +4 (8 voturi)    
      nu ai haz (Miercuri, 9 martie 2016, 12:16)

      mache [utilizator] i-a raspuns lui math_2

      ...
      A trecut vremea mistocariilor ieftine
      • +1 (1 vot)    
        Asa e ! (Luni, 14 martie 2016, 18:28)

        math_2 [utilizator] i-a raspuns lui mache

        Acum e vremea babelor care se uita la Gadea, si a analfabetilor care cotizeaza la bilete pentru Becali.
  • +5 (7 voturi)    
    Oare asa sa fie? (Miercuri, 9 martie 2016, 12:08)

    Azra [utilizator]

    O sa mai vedem noi Gigi! Tu sa-ti pregatesti sacosica cu cele necesare.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by