Primarului Bacaului, transportat la spital dupa ce i s-a facut rau in sala de judecata, la un termen al procesului in care este acuzat de coruptie

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 1 martie 2016, 17:54 Dosare Anticoruptie


Romeo Stavarache
Foto: AGERPRES
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost transportat, marti, cu ambulanta la spital dupa ce i s-a facut rau in sala de judecata, in timpul unui termen al procesului in care este judecat pentru fapte de coruptie. Romeo Stavarache a suferit un puseu de tensiune, potrivit Agerpres.

Primarul a fost scos cu targa din sala, iar judecatorul a decis intreruperea audierilor martorilor denuntatori in acest proces si a fixat un nou termen de judecare pe fond pe data de 5 aprilie.

Tot marti urma sa fie decisa, la cererea inculpatilor, si schimbarea masurii de control judiciar care expira pe data de 6 martie. DNA insa ceruse pentru Romeo Stavarache revenirea la arest preventiv. Cum primarul Bacaului a fost transportat la spital, s-a decis ca aceasta speta sa fie judecata pe data de 3 martie.

Judecatorii au prelungit masura controlului judiciar pentru doi inculpati din proces: Liviu Goian si Liviu Cenusa. Constantin Apostol si Costel Casuneanu, alti doi inculpati in dosar, sunt judecati in stare de libertate.


In rechizitoriul inaintat de procurorii DNA catre instanta ce judeca cazul se arata ca, in perioada 2008 - 2011, primarul Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalti inculpati, ar fi pretins si primit de la patru oameni de afaceri bacauani diverse sume de bani pentru sponsorizari, care insa nu se regasesc in contabilitatile entitatilor pentru care au fost solicitati.

Pentru cei vizati de dosar acuzatiile sunt de luare de mita, complicitate la luare de mita si respectiv dare de mita.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1114 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    Sărăcuțul de el ... (Marţi, 1 martie 2016, 18:10)

    _CK_ [utilizator]

    Parcă îmi e și milă de el ... NOT !
  • +2 (2 voturi)    
    Pun pariu ca (Marţi, 1 martie 2016, 18:50)

    Cataleya [utilizator]

    in toate cele 1001 de nopti care s-au scurs de cand a bagat botul la spaga a dormit ca un prunc, fara palpitatii si puseuri. L-a fulgerat exact in sala de judecata, ca sa mai castige cateva luni, ca poate vine iar PSD-ul la putere si rezolva Dragnea toate aceste "mici suparari" cauzate de niste procurori obraznici!

    PS, Hotnews, n-ati reusit sa aflati chiar nimic in legatura cu procesul lui Dragnea care a vut (sau trebuia sa aiba loc) ieri? Absolut nicio informatie, in intreaga mass-media romaneasca!
  • +2 (2 voturi)    
    e cam veche treaba (Marţi, 1 martie 2016, 19:09)

    banatul e fruncea [utilizator]

    urmeaza sa se impuste in gat...
  • +4 (4 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 1 martie 2016, 19:15)

    Radu-Mihai [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 1 martie 2016, 19:30)

    [anonim]

  • +3 (3 voturi)    
    LOL (Marţi, 1 martie 2016, 19:49)

    AlexAllex [utilizator]

    Ce se mai imbolnavesc cu totii cand se ajunge la DNA...
  • 0 (0 voturi)    
    Umflati-l pe bibibicul !!! (Marţi, 1 martie 2016, 20:18)

    andreesanu [utilizator]

    Individul a tras la ciolan !!,acum e lichea si face teatru !,cand lua spaga nu avea nici pe dracu !.
    Sa vezi cum i se apleaca omului cand ii lacom !!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by