Andreea Cosma, fiica presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, este audiata la DNA Ploiesti

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 10 decembrie 2015, 16:00 Dosare Anticoruptie


Andreea Cosma, fiica presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, s-a prezentat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA Ploiesti, in calitate de suspect in dosarul care vizeaza afacerea "Ciuperceasca" prin care, in urma vanzarii unor terenuri la preturi subevaluate, ar fi fost creat un prejudiciu estimat la 18 milioane de lei. Andreea Cosma ar fi acuzata in acest dosar de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la instigare la abuz in serviciu, potrivit unor surse citate de Agerpres.

In acelasi dosar a mai fost audiat, joi, timp de trei ore, fostul deputat PDL Florin Anghel, care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Florin Anghel a fost presedinte al CJ Prahova in perioada 2004-2008, ulterior castigand un mandat de deputat PDL pentru legislatura 2008-2012.

La DNA Ploiesti este audiat joi, de cateva ore, si consilierul judetean PNL Danut Cornea, fost director al Parcului Industrial Plopeni, acuzat de abuz in serviciu.


Potrivit unor surse, in perioada in care Florin Anghel a fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, autoritatile ar fi vandut la preturi subevaluate zeci de hectare de teren care au apartinut fostei cazarmi Ciuperceasca. Concret, in mandatul de presedinte de Consiliu Judetean al lui Florin Anghel, aproximativ 40 de hectare de teren, care au apartinut fostei cazarmi Ciuperceasca, au fost trecute din proprietatea MApN in proprietatea Parcului Industrial Plopeni, al carui actionar unic este Consiliul Judetean Prahova.  Ulterior, terenurile respective ar fi fost vandute la preturi subevaluate, prejudiciul creat astfel fiind estimat la 18 milioane lei.

Documentele legate de vanzarea respectivelor terenuri ar fi fost intocmite la cabinetul notarial al Andreei Cosma.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1647 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    familia Cosma de penali! (Joi, 10 decembrie 2015, 17:52)

    lili [anonim]

    Succes DNA, la puscarie cu penalii astia, tata-fiu-fiica, nu m-as mira ca si mama lor sa fie o penala de marca PSD!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by