Dumitru Martin, unchiul deputatului PSD Eduard Martin si actionar Polaris, arestat de FBI si acuzat de mituirea unui ofiter al US Air Force

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 10 decembrie 2015, 15:20 Dosare Anticoruptie


Dumitru Martin, actionar al Polaris Constanta, unchi al deputatului PSD Eduard Martin, a fost arestat de FBI si acuzat de mituirea unui ofiter din cadrul Fortelor Aeriene (US Air Force) pentru obtinerea unui contract in valoare de 10,35 milioane dolari la baza Kogalniceanu, scrie presa americana, preluata de Mediafax.

Reamintim ca Eduard Martin, deputat PSD, a fost trimis miercuri in judecata, pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita, in dosarul Radu Mazare - Sorin Strutinsky


Potrivit Sacramento Bee online, Dumitru Martin, actionar la Polaris Constanta alaturi de deputatul PSD Eduard Martin, a fost arestat de FBI in 1 decembrie, pe Aeroportul International din San Francisco, unde ajunsese de la New York. El fusese invitat la o intalnire la San Francisco de catre agenti sub acoperire, care s-au prezentat drept mijlocitori in acest aranjament in vederea darii/luarii de mita.

Firma lui Martin, Polaris M Holding, a platit in urma cu trei luni, suma de 100.000 de dolari - prima transa dintr-o mita in valoare de peste un milion de dolari - unui membru al comandamentului escadronului contractor de la baza aeriana Travis, dar care cooopera cu FBI, potrivit unor documente judiciare (si anume o plangere penala si o declaratie pe propria raspundere a unui agent FBI), facute publice marti.

Potrivit acestei declaratii a agentului special Matthew Young, suma de bani ar fi fost oferita ca mita in vederea obtinerii unui contract prin care Polaris sa furnizeze fortelor aeriene americane stationate la baza Mihail Kogalniceanu din Romania, pe o perioada de cinci ani, containere de transport si depozitare. Polaris a virat banii in 19 septembrie, intr-un cont bancar acoperit, creat de FBI, iar acestia au fost retrasi ca proba in 14 octombrie, se mai arata in declaratia citata.

Dumitru Martin a fost arestat in urma unei anchete a FBI care a durat 17 luni si in cadrul careia au fost folositi doi agenti sub acoperire.

"Am deschis o ancheta asupra familiei lui Martin si a altor persoane, in iulie 2014", scrie agentul special in declaratie.

"In cadrul anchetei mi s-a comunicat ca autoritatile romane investigau Polaris pentru coruptie si dare de mita catre autoritati locale si functionari romani ai statului", precizeaza el.

Cei doi agenti sub acoperire s-au intalnit pentru prima data cu doi reprezentanti ai firmei Polaris la Suisun City, pe 27 octombrie 2014, cand s-a oferit un "comision" de 10% in schimbul garantarii faptului ca acel contract avea sa fie incredintat firmei lui Martin, scrie Young in declaratie. Cei patru au mers dus la baza Travis, situata in apropiere, unde s-au intalnit cu comandantul escadronului, care a insistat ca proprietarul firmei sa semneze contractul si sa plateasca mita. In aceeasi noapte, Martin a venit cu un avion in California pentru a se intalni cu comandantul, se mai arata in declaratie.

Agentul descrie in continuare alte sase intalniri, in urmatorul an, la San Francisco, New York, Budapesta (Ungaria) si Sacramento, si ofera informatii provenind din e-mailuri schimbate intre cei implicati. Young mai scrie in declaratia sa ca FBI detine inregistrarile intalnirilor si citeaza, de asemenea, din ¬abundenta¬ din e-mailuri.

Dupa ce aranjamentul a intrat in impas, din cauza anchetei de coruptie din Romania, contractul respectiv a fost acordat altei firme, insa relatiile au fost reluate ulterior, pe tema unei licitatii fictive, in vederea acordarii contractului cu privire la containere.

Martin si comandantul au semnat, pe 11 septembrie, atat un contract de aprovizionare militara a bazei Travis, cat si alte doua contracte menite sa ascunda mita, se arata in declaratie.

Cand Martin, in varsta de 55 de ani, s-a intalnit cu agenti FBI, la San Francisco, el credea ca urma sa participe la o noua intalnire din seria de intalniri la care a luat parte atat el, alti reprezentanti ai Polaris, oficialul militar de la Travis si alte doua persoane, care erau de fapt agenti sub acoperire. Unul dintre acestia din urma intentioneaza sa ceara clementa cand se va pronunta sentinta, pentru ca a acceptat mita in calitate de agent pentru contracte militare. Celalalt actiona ca om de afaceri interesat sa obtina contracte in Romania din partea Guvernului roman.

Martin a fost prezentat pentru prima data in fata unui judecator federal, la San Francisco, in 2 decembrie si a fost dus in custodie la Sacramento, unde a aparut marti in fata judecatoarei federale Carolyn K. Delaney.

El a comparut din nou in fata lui Delaney miercuri, la o audiere, in vederea unei eliberari pe cautiune, insa procurorul adjunct federal Todd Pickles a cerut ca Marin sa fie mentinut in detentie fara posibilitatea eliberarii pe cautiune, iar avocatul apararii, John Balazs, a cerut eliberarea pe cautiune in conditii stricte. Audierea urmeaza sa continue luni.

Dumitru Martin este fratele fostului prefect al judetului Constanta din perioada 2002 - 2005 Gheorghe Martin si unchiul deputatului PSD Eduard Martin.

Familia Martin detine societatea Polaris M Holding, care se ocupa de serviciul de salubrizare in municipiul Constanta din 1998. Polaris M Holding are contracte de salubrizare si in alte orase din tara, intre care Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Videle, Zimnicea, Alba Iulia, Bumbesti-Jiu, Slobozia, dar si cu Consiliul Judetean Timis.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























16083 vizualizari

  • +55 (57 voturi)    
    Astia nu au limita! (Joi, 10 decembrie 2015, 15:22)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Pesedeala are impresia ca lumea este la fel de murdara precum sunt ei! Au impresia ca mizerie este asa cum sunt ei mizerie!
    Partidul asta ar trebuie dinamitat si pulverizat!
    Pentru totdeauna!
  • +51 (51 voturi)    
    Daca DNA mai scapa pe unii !!!,FBI nu iarta ! (Joi, 10 decembrie 2015, 15:27)

    andreesanu [utilizator]

    Spor la treaba FBI !!!!
  • +61 (61 voturi)    
    Lectii (Joi, 10 decembrie 2015, 15:28)

    Andrei B. [anonim]

    Putem lua niste lectii, asa se face un flagrant.

    1. Il pui pe nemernic sa vireze banii in cont
    2. Il lasi sa semneze un contract fictiv
    3. Apoi il pui sa-si plateasca si biletul de avion spre puscarie.

    Jos palaria.
    • +18 (20 voturi)    
      Nu (Joi, 10 decembrie 2015, 15:43)

      io [anonim] i-a raspuns lui Andrei B.

      Nu ca faza cu Oprescu..alergat cu amsina in oras..ba sunt banii ba nu sunt...si alte cateva exemple..de scene de comdie
    • +27 (27 voturi)    
      pun pariu ca a crezut ca l-a prins pe Dzeu (Joi, 10 decembrie 2015, 16:00)

      artistul000 [anonim] i-a raspuns lui Andrei B.

      de picior cand a semnat contractul :)))

      un hot de buzunare ordinar din Constanta s-a vazut mare mafiot pentru cateva clipe ... L-a adus la realitate imediat FBI-ul...
      • +13 (13 voturi)    
        astept cu nerabdare (Joi, 10 decembrie 2015, 16:34)

        Adrian [anonim] i-a raspuns lui artistul000

        sa il vad si pe hotul de buzunare din Focsani cu catuse la maini dupa sentinta de maine data de judecatorii de la Cluj.
    • +3 (3 voturi)    
      Cred ca (Joi, 10 decembrie 2015, 17:49)

      eraZnus [utilizator] i-a raspuns lui Andrei B.

      Nici Obama de l-ar miruii nu-l mai scapă
  • +27 (27 voturi)    
    Asta inseamna sa fii mafiot! (Joi, 10 decembrie 2015, 15:34)

    turms [anonim]

    Foarte tare stirea!! Cu adevarat asta inseamna sa fii mafiot, sa te duci in State sa dai spaga! Bravo, aviz celorlalti, multi inca, "oameni de afaceri" alias cocalari de doi bani! Asta a crezut ca americanii sunt ca ciumpalacii nostri... pomanagii.
  • +21 (21 voturi)    
    acesti mafioti ce isi zic PSD (Joi, 10 decembrie 2015, 15:36)

    yellowdog [utilizator]

    tin Romania in subdezvoltare si mai vor sa fie si iubiti...
    • +2 (2 voturi)    
      "mandru ca sunt roman"...P$D (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:15)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui yellowdog

      au facut sintagma de ras...
  • +16 (16 voturi)    
    Baieti...grija la traduceri (Joi, 10 decembrie 2015, 15:36)

    Andrei B. [anonim]

    Nu e vorba de ultima transa, e vorba despre prima transa din ceea ce in cele din urma trebuia sa fie 1 milion $. Grija la traduceri, cam greu cand plagiem articole.

    Martin’s company, Polaris M Holding, made a $100,000 down payment three months ago on what was ultimately to be a bribe of more than $1 million to a major in command of a contracting squadron at Travis Air Force Base who was cooperating with the FBI, according to a criminal complaint and an agent’s affidavit unsealed Tuesday.

    Read more here: http://www.sacbee.com/news/local/crime/article48925340.html#storylink=cpy
  • -8 (20 voturi)    
    MIcrosoft ,Fregatele etc (Joi, 10 decembrie 2015, 15:45)

    Snitzelvienez [utilizator]

    Astea sunt musamalizate sau ..stai..PNL vinie si acum PSD trebuie sa plece
    • 0 (2 voturi)    
      ambele ajung la tomberon (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:16)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

      ce e greu de inteles ?
  • +7 (7 voturi)    
    oare cit va dura procesul in SUA? 10 ani (Joi, 10 decembrie 2015, 15:47)

    mnciku [anonim]

    ca si aici. Se poate oare " prelucra " de catre meseriasi/e gen costiniu dosarul prin instante ca si aici ????

    Daca-i nu la ambele intrebari , inseamna ca noi nu avem justitie.
  • +14 (14 voturi)    
    real deal (Joi, 10 decembrie 2015, 15:50)

    nesuferitu [utilizator]

    Eduardeee, hai zi-ne tu acum cum ca tu n-ai nici o treaba cu asta! ca stim si noi, da' vrem s-o auzim de la tine. nici macar nu cred ca-l cunosti pe Mitica unchi-tu, asa-i? de Mazare nici n-ai auzit!
    si noi habar n-avem pe ce lume traim, asa-i? pai sa-ti zic eu: in lumea aia care uraste parlamentarul roman din cauza unora ca tine!!!
  • +27 (27 voturi)    
    Hai libi! (Joi, 10 decembrie 2015, 15:51)

    tadeus [anonim]

    Sa vezi cum se apuca pesedistul de scris carti pe banda rulanta si scapa el de Sing-Sing. Sau nu?
  • +19 (19 voturi)    
    Astia au coruptia in sange (Joi, 10 decembrie 2015, 16:21)

    banel [utilizator]

    Cred ca intra in sevraj daca nu fura, nu dau sau iau nu o spaga.
    • -11 (17 voturi)    
      mai clar (Joi, 10 decembrie 2015, 16:34)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui banel

      La cine te referi, la americani sau la români?
      • +1 (5 voturi)    
        la putin (Joi, 10 decembrie 2015, 17:52)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        si la iliescu se refera
      • +5 (7 voturi)    
        Citeste, fa, articolul! (Joi, 10 decembrie 2015, 18:53)

        taca-paca [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

        Americanii (imperialistii aia care nu-ti plac tie) au arestat un pesedist care a crezut ca el e smecher, daca da 1 milion spaga si ia 10. Ce nu ai inteles de aici?
        P.S. - Pentru Hotnews.ro: dreptul la informare e garantat de Constitutie, chiar si pentru cei care au dificultati cu cititul. Ar fi util sa putem insera niste desene la comentarii.
  • +10 (10 voturi)    
    va primi one hundred years! (Joi, 10 decembrie 2015, 16:23)

    100 de ani [anonim]

    Alde Marin astia, dubiosii, cu afaceri ,,curate" in toata tara, nu sunt neam cu seful PNL Ialomita, ca si pe ala il cheama la fel? Asa s-ar explica tovarasia pnlisto-psedista la Slobozia, de prin 2009 incoace.
  • +9 (9 voturi)    
    astia sunt chiar prosti (Joi, 10 decembrie 2015, 16:26)

    Reader [anonim]

    ho-ho-ho
  • +13 (15 voturi)    
    Asta a crezut ca lucreaza cu mujici? (Joi, 10 decembrie 2015, 16:27)

    Haskal [utilizator]

    Asta e cand ai vise becaliene de preamarire.
  • +15 (15 voturi)    
    E, acu intelegeti de ce-s americanii sensibili (Joi, 10 decembrie 2015, 16:29)

    bogdan1477 [utilizator]

    ... cind vine vorba de dna?
    Pai daca-i lasa pe politicienii romani sa se desfasoare, in 5 ani ii inzestreaza pe aia de la koganiceanu cu kalashnikov ...
  • +9 (9 voturi)    
    sunt 2 posibilitati: (Joi, 10 decembrie 2015, 16:34)

    villa [utilizator]

    1. s-au speriat de dna si au zis sa incerce si peste hotare, poate merge
    2. nu mai au cui da mita pe meleagurile noastre
    • +4 (4 voturi)    
      bre au crezut altceva... (Joi, 10 decembrie 2015, 18:30)

      ..13 [utilizator] i-a raspuns lui villa

      Ca le merge- au stat in coada lor si i-au momit sa vina ln USA ca sa ii poata ridica mai usor!

      bravo FBI!!!!
      I love you!

      Finut lucrat cu ciobanii nostri - nu au simtit cand au fost inoculati...

      P.S. Am respect pentru meseria de cioban, dar acum nu am gasit alt cuvant mai potrivit. Scuze, din viteza !
  • +8 (8 voturi)    
    se prabuseste economia RO (Joi, 10 decembrie 2015, 16:36)

    ququ [anonim]

    Nu iI mai arestati ca se prabustste economia din RO...
    :))
    • +3 (3 voturi)    
      Firme de salubritate (Joi, 10 decembrie 2015, 17:40)

      IS [anonim] i-a raspuns lui ququ

      Atat Polaris cat si Romprestul detin cel putin 30-40% din piata salubritatii din Romania . Lucrurile nu sunt mult mai albe si la restul , IRIDEX, SSB , RER . Problema este ca prin aceste mijloace specifice au castigat contracte cu cu durate de timp de 8,10, 25 de ani . Corect ar fi ca si aceste contracte sa fie anulate si reluate licitatiile in mod corect si nu cu caiete de sarcinii dedicate . Oare cum toate contractele de constructii si operare pentru SMID Constanta au fost castigate numai de asocierea IRIDEX- POLARIS ?
  • -11 (13 voturi)    
    Adica (Joi, 10 decembrie 2015, 16:57)

    zarzarea [utilizator]

    angajatii US Air Force iau mita, ca astia de pe la noi? Nu suntem noi romanii unici in lume?
    • +2 (6 voturi)    
      Tocmai ca nu iau (Joi, 10 decembrie 2015, 17:22)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui zarzarea

      Ai nostri au incercat sa dea si angajatul AF a chemat imediat FBI
    • +7 (7 voturi)    
      A nuuuu... (Joi, 10 decembrie 2015, 18:10)

      ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui zarzarea

      vezi cazul Glenn Marine Group, unde trei amirali au fost trimisi in rezerva, doi suspendati, vreo cinci ofiteri condamnati-pentru niste mese festive si un mizilic de jumate de milion cash.
      De atunci baietii sufla si in iaurt.
      Partea interesanta e ca mituitorul a primit 25 de ani si o amenda de 35 milioane de dolari. Daca e pe aritmetica, pe Martin il asteapta 50 de ani si 70 de milioane.
      • 0 (0 voturi)    
        deh... (Vineri, 11 decembrie 2015, 17:27)

        ..13 [utilizator] i-a raspuns lui ipolitic

        Ca asa este in USA!

        Bine le face teparilor romani!

        Astept Microsoft sa bubuie si evident fregata...
        Ce vremuri interesante - se pot face episoade non-stop cu DNA/ANI in actiune!
        Astia cu televiziunile pot sa faca cinstit bani doar din episoadele reale cu prostavanii si amantele lor care fura in Ro!

        Real Reality Show!
  • +1 (1 vot)    
    tu esti (Joi, 10 decembrie 2015, 17:28)

    victor L [utilizator]

    foaie verde zărzărea?!
  • +3 (3 voturi)    
    Ei, hai ! (Joi, 10 decembrie 2015, 17:51)

    Mareeaneagra [anonim]

    Ei, hai, ca asta-i stirea, pardon, shpaga anului ! Astia din Constanta sunt fenomenali. I-au confundat pe americani cu alde smecherii lor locali.
  • +5 (5 voturi)    
    FARA SCAPARE ! (Joi, 10 decembrie 2015, 18:24)

    Susufler0 [utilizator]

    Trebuie sa nu ne fie rusine deoarece invatam de la Profesionisti. Fara denunturi, operatiune pornita de la 0, cu inregistrari audio-video, cu inscrisuri provenind chiar de la mituitor, cu obiectul mitei data in transe, in cont indicat de cel mituit, cu agenti sub acoperire, care vor depune marturii in calitate de martori oculari, nu cu martori gen, mi-a spus ca in geanta sunt x euro, dar nu stiu ce culoare avea geanta care mi-a dat-o si nici nu am vazut banii sau momentul cand au fost luati. Cu alte cuvinte un dosar beton de care nici chiar Dumnezeu daca ar vrea sa te scape nu ar putea. . Jos Palaria !
    • +1 (1 vot)    
      E ca la carte pentru ca cel mituit a sesizat (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:24)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      organul in secunda doi ! E un caz atipic ! 99.9%din cazurile de coruptie la noi se produc prin "intelegerea" partilor.Intelegerea se defecteaza doar dupa ce DNA calca pe coada una dintre parti ! Nu am auzit pana azi ca vre-un politician sau functionar public sa denunte la initierea unui fapt/act de coruptie fara sa fi intrat anterior in vizorul DNA !
  • +5 (5 voturi)    
    Pacat! (Joi, 10 decembrie 2015, 20:20)

    Cogea Mitu(itoru) [anonim]

    Au ratat Gadea si toata sleahta A3 sa urle in cor ca e dosar politic.
    Pffff, mare pacat....
    • +2 (2 voturi)    
      au treaba cu Bushon sa il unga Primar (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:21)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Cogea Mitu(itoru)

      asta e "misia" lor acum
    • +2 (4 voturi)    
      Sigurrr (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:25)

      Camasa_neagra_la_gat [anonim] i-a raspuns lui Cogea Mitu(itoru)

      Fii atent aici: gadea si latrina vor zice asa...Basescu e de vina! Si urmează motivarea.. Basescu fiind din Valul lui Traian (aproape de Constanta) era total nemulțumit de faptul ca firma de "curățenie" Polaris nu a ridicat gunoiul de la vechea casa bătrânească si atunci cu relațiile lui de la FBI a facut posibilă atestarea lui SubMarin asta. Q.E.D.
  • +1 (1 vot)    
    Toate detaliile legate de arestarea lui Dumitru Ma (Vineri, 11 decembrie 2015, 0:08)

    Constanta NEWS [anonim]

    Toate detaliile legate de arestarea lui Dumitru Martin

    http://www.ctnews.ro/exclusiv-cum-au-reusit-agentii-fbi-sa-l-prinda-pe-dumitru-martin-informatii-din-rechizitoriu/
  • +2 (2 voturi)    
    Coincidenta? (Vineri, 11 decembrie 2015, 7:54)

    hotnewsfil [utilizator]

    Un 'Martin' era si primsecretarul PCR al municipiului Constanta (inainte de '89).
  • 0 (0 voturi)    
    hahaha (Vineri, 11 decembrie 2015, 8:18)

    TRC [utilizator]

    Doamne, cat de prost sa fii??? Cat de nesatul? Nu iti este de ajuns ca furi de la romani pana numai poti ... nu iti sunt de ajuns milioanele si miliardele ... simti nevoia urgenta sa te duci si pe la americani sa mai iei si de la ei ceva.
    Cum naiba sa mituiesti un ofiter in armata americana? Ramai tampit cand vezi la ce se dedau oamenii astia, Cum le ajunge banul la cap ... aroganta ... tupeul. Le ia grandoarea pana si ultima bruma de luciditate.

    Cum am putut vota cu oamenii astia atat amar de vreme? Furau miliarde, dar ne dadeau o acadea si noi picam ca prostii la picioarele lor ... cateodata zic ca ne meritam soarta, prea am fost fraieri ....
  • +1 (1 vot)    
    penalii PSD trec oceanul !!! (Vineri, 11 decembrie 2015, 8:25)

    lili [anonim]

    Ia, zi tu, Ponta ceva !!
    Super, a ajuns FBIul la "caracatita" PSDista!!!
    Dna Codruta Kovesi, mai cereti procurori, eu nu inteleg cum va ajuns oamenii aia, apropae 100, cand penalii din politica sunt de 100 sau de 1000 de ori mai multi?!
    Succes DNA, familii intregi de penali la "caracatita" PSDista, in frunte cu familia lui Ponta, a lui Mazare, a lui Cosma de la Prahova..
    Familii penale!!!
  • +1 (1 vot)    
    Si, a navatit ANAFin Polaris? Legal firma nu putea (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:37)

    deval [utilizator]

    transfera suma asta.....
    Directia de control a marilor averi a inceput procedurile pentru persoanele implicate? Sau tot mai numara maruntisul copilului minune ?! Faceti ceva cu ANAF-ul asta care ii slaieste pe cetatenii de rand si pe marii jefuitorii, pe finantatorii partidelor ii protejaza ! Daca nu am platit un leu peste 5 ani am de platit 100 iar de la Ei (desi cu hotarari definitive sunt putini) nu au "capacitatea " sa recupereze ...
  • +1 (1 vot)    
    Anul asta ne-au fost luati din contul firmei (Vineri, 11 decembrie 2015, 9:44)

    deval [utilizator]

    prin ANAF500 lei pentru o amenda CNADR fara sa vedem nici macar numarul de proces-verbal, data..nimic. Astfel nici nu am putut contesta ! Cum adica nu poate ANAF sa ia banii coruptilor cand au hotarari judecatoresti definitive ?! A aruncat plagiatorul o vorba (ca e nevoie de o institutie speciala...) si gata, au gasit motiv sa o mai amane cativa ani !!!! Daca ANAF e inapt, sa dea privatilor 5% din suma si sa vezi cum ei pot !!!
  • +1 (1 vot)    
    Neam de hoti (Vineri, 11 decembrie 2015, 10:04)

    Gabi [anonim]

    Spre deosebire de instantele noastre, sa vedeti cat de repede il vor judeca si condamna.
  • +1 (1 vot)    
    Tot Basescu e in spatele FBI (Vineri, 11 decembrie 2015, 23:26)

    Lucian [anonim]

    Ah, PSD ul e nevinovat LMAO :))
    Sunt convins ca e mana lui Basescu aici - ar spune unii... e dosar politic...
    Numai ca... FBI ului putin ii pasa de PSD, PNL, or alte lichele de pe Dambovita...
    Sper sa primeasca pedeapsa intr-o inchisoare unde Mr Dumitru Martin va deveni Mrs Dumitra Martina ;)
  • -1 (1 vot)    
    Eu nu inteleg (Sâmbătă, 12 decembrie 2015, 0:14)

    Ana are mere [anonim]

    Cum vine treaba asta: adica pe romanul Marin il aresteaza FBI-ul si-l judeca un complet american? Marin nu e cetatean roman? Nu ar fi trebuit sa fie judecat in Romania? Cand un militar american a omorat un roman nevinovat acum cativa ani (militarul era beat si conducea, sper ca va amintiti), noi nu am avut voie sa facem nimic. Omul a fost judecat (sau nu) la el acasa, in SUA. S-a schimbat legislatia? Poate stie cineva sa-mi explice despre ce este vorba.
  • 0 (0 voturi)    
    dumitru martin si anticoruptia romana (Duminică, 13 decembrie 2015, 12:24)

    nea caisa [anonim]

    Sa vedem daca si dna-ul nostru pentru militari va fi la fel de eficient in a ancheta cadrele care s-au 'ocupat' tot de contractele de la kogalniceanu in dosarul care e pe rol la noi. Martin nu a dat mita cui si ce trebuie. Ca si constantean doar stia ca americanilor le faci rost de femei de lux si ii cazezi in Mamaia iar comisionu' militarilor romani si aranjeaza ei cu omologii.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by