Directorul Petrotel Lukoil Ploiesti nu poate circula in afara judetelor Prahova si Ilfov; decizia este definitiva

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 2 octombrie 2015, 19:39 Dosare Anticoruptie


Directorul general al Petrotel Lukoil Ploiesti, cetateanul rus Andrey Bogdanov, trimis in judecata pentru mai multe fapte penale, are in continuare interdictia de a circula in afara judetelor Prahova si Ilfov, dupa ce instanta a admis o contestatie a procurorilor.

Potrivit portalului instantelor de judecata, Curtea de Apel Ploiesti a admis, vineri, contestatia Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova impotriva deciziei Tribunalului prin care lui Bogdanov i se permitea sa circule pe tot teritoriul Romaniei, scrie Agerpres.

Astfel, magistratii au respins ca nefondata cererea lui Andrey Bogdanov privind inlocuirea obligatiei de a nu depasi limita teritoriala a judetelor Ilfov si Prahova cu obligatia de a nu parasi teritoriul Romaniei fara incuviintarea judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata si au mentinut in continuare restrictia impusa initial acestuia.

De asemenea, instanta a mentinut masura controlului judiciar fata de Andrey Bogdanov si de alti cinci inculpati trimisi in judecata in acest dosar. Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.

Andrey Bogdanov a fost trimis in judecata la data de 3 august alaturi de alte cinci persoane fizice si doua persoane juridice, respectiv SC Petrotel Lukoil Ploiesti si SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, intr-un dosar instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, care vizeaza mai multe infractiuni, intre care spalare de bani si folosirea cu rea credinta a creditului societatii.

Potrivit procurorilor, prejudiciul cauzat prin savarsirea de catre inculpati a infractiunilor retinute in sarcina lor este de peste 7,5 miliarde lei, echivalent a aproape 1,8 miliarde euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























363 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by