Medicii de la Spitalul Universitar au decis externarea lui Sorin Oprescu. Primarul va fi dus inapoi in Arestul Politiei

de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 29 septembrie 2015, 15:47 Dosare Anticoruptie


Sorin Oprescu, in catuse
Foto: Mediafax
Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au decis externarea lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei urmand sa fie scos de politisti din unitatea sanitara si dus inapoi in Arestul Central, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Potrivit surselor citate, starea de sanatate a lui Sorin Oprescu permite reincarcerarea acestuia in Arestul Central, in urma coronarografiei nefiind gasite probleme foarte grave, care sa impuna mentinerea lui in spital.

Astfel, medicii care l-au ingrijit pe Oprescu au stabilit externarea acestuia, edilul urmand sa fie scos de politisti din unitatea sanitara in aproximativ o ora, au precizat sursele citate.

Avocatii lui Sorin Oprescu au declarat, pentru Mediafax, ca Sorin Oprescu a fost supus luni unei coronarografii, starea acestuia fiind buna.

Acestia au precizat ca l-au vazut pe Sorin Oprescu luni seara, cand i-au prezentat si cererea de probatorii care urmeaza sa fie depusa miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Avocatul Viorel Mocanu a declarat, luni, ca pentru evaluarea starii de sanatate a lui Sorin Oprescu s-au solicitat de urgenta toate actele medicale de la Clinica Academica, un edilul a mai fost supus unor investigatii, si de la Spitalul Elias.

Primarul suspendat al Capitalei, care sufera de diabet si afectiuni cardiace, a fost dus, sambata dupa-amiaza, din Arestul Central al Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat intr-o rezerva la Sectia de Cardiologie, unde a fost in permanenta pazit de trei agenti, conform surselor medicale.

Medicii specialisti l-au supus pe Sorin Oprescu unor investigatii atat in cursul zilei de sambata, cat si duminica, iar luni, dupa reanalizarea starii sale de sanatate, au stabilit ca este necesara efectuarea unei coronarografii.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita. Curtea de Apel Bucuresti a mentinut, in 14 septembrie, decizia Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv si fiind suspendat din functie, din 15 septembrie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1883 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    HO0oprescu (Marţi, 29 septembrie 2015, 16:11)

    Irist [utilizator]

    Oare ce suferinte va mai avea (inventa) don HOOoprescu?? Cine a platit tot setul de analize? Nu era mai bine sa ceara consult medical decat ZECIMAL inainte de a fi prins cu mita-n sac?
  • +3 (3 voturi)    
    E bine (Marţi, 29 septembrie 2015, 16:44)

    sile [anonim]

    Deci nici prietenii nu mai risca sa-l acopere cu un diagnostic de fatada.
    • +1 (1 vot)    
      Dragos Vinereanu (Miercuri, 30 septembrie 2015, 2:52)

      emigrant [anonim] i-a raspuns lui sile

      Explicatia eliberarii lui Oprescu are un nume: DV. Unul dintre putinii cardiologi promovati pe bune in Romania este chiar la Municipal. Are un CV impresionant si e cred sef de serviciu. Deci se poate..Ma bucur ca omul are (si) caracter. Este esential ptr Romania sa se vada ca exista o speranta. Ca medicii nu sint toti ca si Oprescu. Felicitari D-le Vinereanu! Presupun ca presiunea a fost imensa.
  • +3 (3 voturi)    
    e necesar un nou consult! (Marţi, 29 septembrie 2015, 16:53)

    ciorbeea [anonim]

    Cu siguranta angina pectorala va reveni odata cu intrarea in celulă.
  • +3 (3 voturi)    
    . (Marţi, 29 septembrie 2015, 17:06)

    radu [anonim]

    am citit ca au decis extirparea, in loc de externarea lui SO :))
  • -5 (5 voturi)    
    Normalitate (Marţi, 29 septembrie 2015, 19:03)

    Catalin [anonim]

    A trebuit sa iasa IURES cu avocatul poporului ca sa i se permita unui CETATEAN NEVINOVAT (pana la condamnare) sa fie investigat medical . Ca sa vada toti oamenii grotei care strigau ca arsi ca vrea Oprescu sa iasa din arest pe caz de boala . Acum s-au lamurit toti ca nu sarea Oprescu pe geam sa fuga de sub escorta . Noroc ca a avut sange in instalatie Ciorbea ca fricosul ala de medic al arestului il lasa pe arestat s-o mierleasa de frica DNA-ului. Asta arat ca Ciorbea nu are scheleti in dulap . Altfel tacea si el ca porcu in papusoi .
  • 0 (0 voturi)    
    Profesor????????? (Miercuri, 30 septembrie 2015, 7:02)

    gigi [anonim]

    Marele prof.Gherasim in ce calitate se baga in seama la tv????a participat la investigatiile penalului?????Chiar, trebuia sa-si manjeasca reputatia cu asa ceva??? sau poate ca asta e moda la universitar???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by