​Articol republicat

HotNews.ro, singura publicatie care a demonstrat ca majorarea tarifelor Apa Nova nu se justifica. HARTA INTERACTIVA Cum a crescut pretul la apa in Bucuresti de aproape 17 ori si de ce mai avem strazi fara utilitati

de Redactie     HotNews.ro
Vineri, 25 septembrie 2015, 14:31 Dosare Anticoruptie


Sigla Apa Nova Bucuresti
Foto: Apa Nova
HotNews.ro a fost singura publicatie care a scris constant despre modul in care Apa Nova a marit tarifele la apa in Bucuresti, fara ca aceste cresteri de pret sa fie justificate legitim de companie sau de Primaria Bucuresti. In 2013, o investigatie semnata de Catiusa Ivanov arata cum Apa Nova, cu acordul Primariei Bucuresti, a dublat pretul la apa si canal in doar trei ani. In total, Din 2000 pana in prezent, tariful la apa a crescut de aproape 17 ori.

Articolul complet din 2013:










Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2908 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Adaosul pretului pentru acoperirea mitei... (Vineri, 25 septembrie 2015, 14:59)

    Arbitru [anonim]

    ...trebuie restituit celor care au platit facturi majorate oneros, impreuna cu despagubiri. Statul insusi este vinovat de aceasta situatie.
    Apa Nova nu mai stia cum sa umfle pretul ca sa acopere mita grasa pretinsa de reprezentantii statului si au inventat taxa pe apa de ploaie...Va imaginati ce taxa ar fi trebuit sa platim daca traiam la tropice cu un asa furnizor de servicii nesimtit.
  • +2 (2 voturi)    
    Contractele de apa (Vineri, 25 septembrie 2015, 15:08)

    manon [anonim]

    Hotnews, verificati si contractele de apa la cei care stau la case si au trasa apa si canalizare in curte sa vedeti acolo hotii! Am sa caut daca mai am o factura de la fosta proprietate, contract nu mi-au dat am semnat la ei si nu au dat exemplar si pentru mine. Dar poate mai am o factura cu explicatii sa vedeti acolo hotie in an de secete fara pic de ploaie. Nu mai zic ca daca ploua platesc si apa care cade din cer in canalul lor.
  • +3 (3 voturi)    
    Opinie (Vineri, 25 septembrie 2015, 15:15)

    Adrian Popescu [anonim]

    Domnilor de la hotnews.ro va invit sa faceti acelasi lucru si la ....Hidro Prahova .
    • 0 (0 voturi)    
      De acord cu tine ! (Duminică, 27 septembrie 2015, 16:20)

      Silvian02 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian Popescu

      La Ploiesti Apa Nova a venit cu sloganul pretul unui litru de apa minerala cumparat din comert = 1000 litri distribuiti! Filtrez apa prin 4 filtre de 5 microni, schimb filtrele des si daca cineva din conducerea Apa Nova nu crede ca apa de la robinet nu se poate consuma poate sa ma contacteze sa vada ce mizerabila e apa'' potabila". Canalizare stradala din tuburi de numai 6 inch diametru care creaza numai probleme, costurile mult marite de la preluare servicii de catre Apa Nova! Asa ca ce vedeti in Bucuresti nu ma surprinde!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by