Avocatul lui Sorin Oprescu anunta ca primarul Capitalei nu demisioneaza si transmite un mesaj al acestuia: Aveti putintica rabdare, domnilor!

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 7 septembrie 2015, 21:38 Dosare Anticoruptie


Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului Capitalei, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a declarat, luni seara, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu "nu va demisiona", iar mesajul sau pentru toti cei care s-au grabit sa-l acuze este: "Aveti putintica rabdare, domnilor!" Alexandru Chiciu l-a vizitat luni pe Sorin Oprescu in arest si a spus, la iesire, ca primarul Capitalei ii roaga pe bucuresteni sa aiba incredere in el. "Mesajul catre toti cei care s-au grabit sa-l acuze ca o persoana corupta este: "Aveti putintica rabdare domnilor!"", a declarat avocatul Alexandru Chiciu pentru Mediafax.

Alexandru Chiciu a mai precizat ca Sorin Oprescu nu a fost vizitat pana acum de niciun apropiat, dar in zilele urmatoare va primi vizite.

El a adaugat ca Oprescu se simte mai bine si se gandeste deja la apararea sa. Chiciu sustine ca sunt persoane care pot arata anumite lucruri impotriva acuzatiilor DNA.

"La instanta, Sorin Oprescu a dat declaratii ample si le vom reitera in fata judecatorilor, la contestatie. La acest moment, intreaga echipa de avocati este prezenta aici, fiul lui Sorin Oprescu s-a intors in tara sau urmeaza sa se intoarca. Toata lumea trebuie sa fie adunata in jurul lui Sorin Oprescu. Nu este un om invins, ci un om care trece printr-o situatie dificila", a mai spus avocatul primarului.

Intrebat despre problemele de sanatate ale primarului si daca acestuia i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti, Chiciu a spus ca primarul este dependent de insulina si are probleme medicale care sunt deja de notorietate, insa apararea nu doreste sa invoce problemele medicale, aceasta fiind "dorinta lui Sorin Oprescu".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2501 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    Cind sint prinsi (Luni, 7 septembrie 2015, 21:45)

    Kepler [utilizator]

    toti sint bolnavi. Bietul om!
    • +7 (7 voturi)    
      oprescu (Luni, 7 septembrie 2015, 22:45)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui Kepler

      o face pe șmecherul. Dar o să-i treacă. La mulți ani cu executare.
  • +7 (7 voturi)    
    Domnii adevarati nu au rabdare cu spagari. (Luni, 7 septembrie 2015, 22:24)

    ouyang [utilizator]

    Zdup. Nu discutam. Demisia!
  • +4 (4 voturi)    
    Era norma (Luni, 7 septembrie 2015, 23:22)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Un pui de securist, mafiot fesenist sa demisioneze? Imposibil. Spera sa mai fure impreuna cu toata haita lui criptocomunista inca 100 de ani!
  • 0 (0 voturi)    
    multa sanatate (Marţi, 8 septembrie 2015, 0:32)

    marius [anonim]

    Stimati comentatori, legat de diabet si tratamentul cu insulina, va urez sa nu beneficiati de el. Verificati pe google daa nu aveti alte informatii, sa vedeti ce inseamna o injectie/masa+1 la culcare, tratament clasic in diabet. Astept opinia unuia cu cateva mii de injectii de insulina la activ. Apoi va intreb cum e posibil ca un om ce ia 10% din vreo 2 miliarde EUR, adica 200 milioane EUR in 8 ani, adica 25 milioane pe an si 500.000 pe saptamana sa fie interesat de 5 mii. Inteleg ca 10% din 2 miliarde sunt 2 milioane, adica 60.000, adica 5.000. Propun ca de acum incolo sa nu alegem presedintele, parlamentul, primarii, etc, ci doar DNA-ul, ca oricum, doar ei conteaza.
    • 0 (0 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 8 septembrie 2015, 9:26)

      Lok [anonim] i-a raspuns lui marius

    • +1 (1 vot)    
      asta nu e o scuza... (Marţi, 8 septembrie 2015, 19:55)

      jean [anonim] i-a raspuns lui marius

      stiu ce inseamna 3-4 injectii cu insulina pe zi si le fac fara probleme... dar niciodata nu m-am gindit sa fur si sa iau spaga... chiar si cind eram sanatos...

      probabil esti unul din votantii orbetzi ai primarului "pulime" caci asa obsinuia sa ne numeasca pe noi astia neimportanti... pacat ca nu s-a inventat vreo injectie si imptriva spalatului pe creier de care suferi mult mai mult decit diabetul pe care-l reclami.
  • 0 (2 voturi)    
    Porcin Sorescu (Marţi, 8 septembrie 2015, 3:11)

    Baciu Moldovan [anonim]

    Ingamfatul asta jmecheras mai e si nesimtit. Bai, ce cautai noaptea de sambata spre duminica sa-ti platesti impozitele cu banii DNA-ului?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by