Vanghelie, in sala de judecata: Sunt natural ca branza de oaie

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 9 iulie 2015, 13:39 Dosare Anticoruptie


Marian Vanghelie a fost arestat in martie
Foto: Agerpres
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a cerut joi magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa-l elibereze din arest si sa-l lase sa mearga la familie, spunandu-le ca este un om cu demnitate si 'natural ca branza de oaie', potrivit Agerpres.

'Poate am gresit...cred ca am gresit. Am avut mandat poate pentru ca m-am luat in gura cu parlamentarii, dar nu cred ca pentru asta trebuie sa stau in puscarie. Trebuie sa fie probe ca sa suport ce suport. Uitati-va...cred ca arat bine, dar pe dinauntru nu arat la fel de bine. (...) Eu nu sunt un om care nu intelege tot ce i se intampla. Puneti-mi toate interdictiile, dar lasati-ma sa ma duc la familia mea si sa ma ocup de acest dosar. Sunt multe povesti in el. Cred in Dumnezeu si cred in dumneavoastra, ca reusesc sa va sensibilizez prin atitudinea mea. Sunt natural ca branza de oaie! Vreau sa ies afara cu demnitate', le-a spus Vanghelie judecatorilor.

El a adaugat ca situatia lui este delicata, insa este un om cu demnitate, pentru ca nu si-a denuntat prietenii 'asa cum doreste DNA'.

'Veti vedea ca toti cei care au dat declaratii sunt afara. Unii si-au schimbat declaratiile. Va spun: nu sunt un pericol public. Asta e viata, e mai usor sa dai declaratii si sa iesi. O sa ajungem jumatate din romani sa ii denuntam pe ceilalti. Stau de 4 luni in arest pentru ca nu am vrut sa colaborez cu DNA. (...) Am toate conturile blocate, am toata averea sub sechestru', a mai spus acesta.

Curtea Suprema a dezbatut joi o contestatie a lui Vanghelie, fata de o decizie a instantei de a-i respinge cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata marti de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5074 vizualizari

  • +16 (16 voturi)    
    Vanghelie a făcut-o de oaie... (Joi, 9 iulie 2015, 13:46)

    CosminMaricari [utilizator]

    Eu am auzit că judecătorii au intoleranţă la lactoză.
    • +4 (4 voturi)    
      Marean sfideaza (Joi, 9 iulie 2015, 16:06)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui CosminMaricari

      judecatorii. In America ar lua o gramada de ani pentru asta.
  • +19 (19 voturi)    
    Branza de oaie nu se matureaza ... (Joi, 9 iulie 2015, 13:49)

    Carcalete [utilizator]

    ... la rece si la intuneric ??
  • +12 (12 voturi)    
    Nu colabora (Joi, 9 iulie 2015, 13:51)

    kolo1 [utilizator]

    Nu colabora Mareane, că ai să iei tu ani de pușcărie.. de nici n-ai să știi să-i numeri! Demnitatea de borfaș se plătește.
  • +11 (11 voturi)    
    de *oaie (Joi, 9 iulie 2015, 13:51)

    AnderT [utilizator]

    uuuuuuuuuuuuuu.........
  • +4 (4 voturi)    
    "Poate am gresit...cred ca am gresit..." (Joi, 9 iulie 2015, 14:27)

    jackalphonse [utilizator]

    ...zise el scolareste, numarand zecile de milioane de euro.
  • +5 (5 voturi)    
    Domnule primar care este, (Joi, 9 iulie 2015, 14:50)

    bancher [utilizator]

    De cand sunteti in puscarie, treburile in sector merg mai bine. Viceprimarul, care acum ocupa postul de primar interimar, tace si face, si treburile merg mai bine decat inainte. Ne-am saturat de scandaluri si de circ, vrem liniste, si se pare ca incepem sa o avem.
    Va doresc sa nu va mai intoarceti niciodata pe functia pe primar al sectorului 5.

    Cu respect,

    Un cetatean al sectorului 5
  • +4 (4 voturi)    
    completare (Joi, 9 iulie 2015, 16:12)

    ploiesteanu [utilizator]

    și prost ca un berbec


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by