Referatul de trimitere in judecata a dosarului Giga TV: Dupa ce a fost informata de DNA ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau, Laura Georgescu a stabilit o intalnire lui Victor Ponta pentru a discuta o "problema institutionala"

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 3 iulie 2015, 20:43 Dosare Anticoruptie


Laura Georgescu
Foto: Agerpres
Dupa ce i s-a comunicat de catre un ofiter DNA ca este urmarita penal de in dosarul retragerii licentei postului Giga TV, sefa CNA Laura Georgescu l-a contactat pe premierul Victor Ponta caruia i-a solicitat o intrevedere pentru a  discuta o "problema institutionala", arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in referatul de trimitere in judecata, precizand ca problema institutionala era reprezentata de citarea presedintei CNA, la DNA, in calitate de suspecta. Procurorii mai arata ca premierul a stabilit o intalnire cu Laura Georgescu, la sediul Guvernului, premergator audierii acesteia la DNA.

"Ceea ce este relevant din exemplele prezentate anterior, este modalitatea in care inculpata intelege sa respecte legea, mai precis, pentru aceasta functioneaza principiul influentarii politice a unei decizii, indiferent daca aceasta este corecta sau nu", sustin procurorii.

"Asa cum inculpata a fost sprijinita de decidentii politici sa ocupe o functie de demnitate publica cu rang de ministru, tot asa si acestia apeleaza la presedinta CNA pentru a influenta, in favoarea intereselor personale deciziile unei institutii publice, si tot ca aplicare a acestui principiu inculpata apeleaza la aceeasi decidenti politici pentru 'a se proteja' in cazul in care exista pericolul sa fie trasa la raspundere penala", se mai arata in referat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3596 vizualizari

  • +19 (21 voturi)    
    adica e marioneta lui Ponta? (Vineri, 3 iulie 2015, 21:59)

    Adrian_. [utilizator]

    cozile de topor comuniste sunt incapabile sa ia decizii singure.

    astfel ca e usor sa il dibuiesti pe papusar. bagi frica in coada de topor, iar asta fuge repede la papusar sa ceara protectie / indicatii / ordine.
    • +11 (11 voturi)    
      Eu cred ca s-a inteles, (Vineri, 3 iulie 2015, 22:25)

      FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_.

      cu Monta sa modifice legile ca sa poate sa scape. Un fel de greci si ei....
      • -2 (2 voturi)    
        mai informati-va si din alte parti (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 7:28)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

        Cititi si din alte locuri, ca aici totul e dat pe bucati. In rechizitoriul procurorilor se sugereaza cu totul alte legaturi politice. http://www.paginademedia.ro/2015/07/rechizitoriu-un-angajat-cna-obligat-sa-faca-o-sesizare-impotriva-antenei-3-laura-georgescu-mi-a-solicitat-sa-facem-o-mantocarie/
    • -3 (7 voturi)    
      sefa CNA marioneta lui Ponta ? :))) (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 3:52)

      NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_.

      Buna asta. E si motivul pt care A3 a luat amezi pentru sesizari inregistrate de "nimeni cu date false" ?
      • 0 (2 voturi)    
        cand si (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 11:09)

        banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

        pentru ce a luat amenzi A3 ?
  • +15 (15 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 3 iulie 2015, 22:10)

    [anonim]

    • +2 (2 voturi)    
      cum au ajuns,... (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 11:50)

      anonim [anonim] i-a raspuns lui

      Georgeasca si ponta la putere?
      in vremuri trecute la TVR lucra sotia lui Melescanu, care o avea subordonata pe aceasta georgescusi pe filiera psd ponta a fost promovat in presa,
      roata se-n toarce cind infractorul ponta ajunge la putere, i-i intoarce favorurile facute si-o promoveaza la CNA...restul nu mai conteaza la traficul de influienta made ponta, si-n acest caz poate fi interpretat ca si conflict de interese,
  • +4 (4 voturi)    
    Tipic pesedist (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 8:06)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Trafic de influenta, clientelism, hotie, demagogie, corptie... tipic pentru mafia rosie a lui Pontacul in complicitate gu G'ralul - ambii doctori prin plagiat si frauda.
  • +2 (2 voturi)    
    Ne mai miră ceva? (Sâmbătă, 4 iulie 2015, 10:56)

    Radu I [utilizator]

    „l-a contactat pe premierul Victor Ponta caruia i-a solicitat o intrevedere pentru a discuta o „problema institutionala”.
    Dacă mai avea cineva vreo îndoială, politicul dictează tot-tot, pe malurile Dâmboviței. Mai ales că obedienți-sinecuriști-nevertebrați (de teapa Laurei Georgescu) bântuie mereu în preajma... decidenților.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by