Medic de la Compartimentul de expertiza a capacitatii de munca Slobozia, arestat pentru luare de mita

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 27 iunie 2015, 19:36 Dosare Anticoruptie


Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de persoane pentru eliberarea unor certificate medicale, transmite Mediafax.

Judecatorii de la Tribunalul Ialomita au admis propunerea procurorilor privind arestarea preventiva a medicului Adrian Marius Stefan, de la Compartimentul de expertiza a capacitatii de munca - Cabinet Slobozia, medicul, acuzat de luare de mita, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, medicul fiind prins in flagrant de catre anchetatori.

Decizia magistratilor ialomiteni nu este definitiva, putand fi contestata.

Potrivit anchetatorilor, in perioada aprilie - iunie2015 medicul Adrian Marius Stefan a primit de la 84 de persoane sume de bani pentru a elibera documente medicale necesare unor dosare de pensionare.

In cursul acestei saptamani, Adrian Marius Stefan a fost prins in flagrant in timp ce primea mita.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au facut, saptamana aceasta, trei perchezitii, intre care una sediul unei institutii publice si doua descinderi domiciliare intr-un dosar in care fac cercetari cu privire la infractiuni de luare si dare de mita, fapte comise in cursul acestui an.

Pe langa medicul Adrian Marius Stefan, in acelasi dosar este cercetat un alt medic, acuzat de asemenea ca primit bani si bunuri pentru eliberarea unor certificate medicale necesare dosarelor de pensionare.

Aproximativ o suta de persoane au fost audiate in acest dosar.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1059 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by