Jean Padureanu, eliberat conditionat din penitenciar; decizia este definitiva

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 18 iunie 2015, 16:28 Dosare Anticoruptie


Jean Padureanu
Foto: Agerpres
Judecatorii de la Tribunalul Ilfov au decis joi eliberarea conditionata din inchisoare a fostului presedinte al Clubului Gloria Bistrita Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni inchisoare in dosarul transferurilor din fotbal, anunta Agerpres.

Tribunalul Ilfov a respins joi o contestatie a DNA, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a decis pe 30 aprilie eliberarea conditionata a lui Jean Padureanu.

Decizia este definitiva, iar Jean Padureanu va fi eliberat din Spitalul Penitenciarului Jilava.

Padureanu este al doilea condamnat din dosarul "Transferuri din fotbal" ce iese mai devreme din inchisoare, dupa ce si George Copos a fost eliberat conditionat pe 7 aprilie 2015.

Anterior, Padureanu a mai incercat sa iasa din detentie, insa cererea sa de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale a fost respinsa de instanta.

Avocatii acestuia solicitau ca el sa fie internat intr-un spital de stat sub paza, motivand ca este foarte bolnav, fiind diagnosticat cu boala Alzheimer in forma avansata si dementa mixta.

De asemenea, el a depus si o cerere de gratiere la Administratia Prezidentiala, ramasa insa fara rezultat.

Pe 4 martie 2014, Jean Padureanu a fost condamnat la trei ani si patru luni inchisoare cu executare in dosarul 'Transferuri din fotbal', fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1456 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Inteleg ca atunci cand a bagat mana... (Joi, 18 iunie 2015, 17:56)

    Ion B [utilizator]

    nu era dement si nici Alzheimer nu avea.
    Personal, sunt de acord cu eliberarea, dar cu o singura conditie: prejudiciul sa fi fost recupert in totalitate. N'are dect sa-si petreaca restul zilelor in libertate
    • 0 (0 voturi)    
      corect! (Joi, 18 iunie 2015, 22:13)

      george [anonim] i-a raspuns lui Ion B

      Corect gandit!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by