DOCUMENTE Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce DNA a anuntat ca e urmarit penal: Situatia este clara din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face in Parlament!. Ce dovezi aduce Ponta in apararea sa

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 5 iunie 2015, 11:58 Dosare Anticoruptie


Document postat de Victor Ponta - Comunicare de la Baroul Bucuresti in care se arata ca VP nu a fost avocat in cabinetul lui Sova
Foto: Facebook
Premierul Victor Ponta a avut o reactie rapida pe Facebook dupa ce DNA a comunicat oficial ca a inceput urmarirea penala in cazul premierului. Victor Ponta a postat pe Facebook mai multe documente din dosarul Dan Sova - Rovinari, documente insotite de urmatorul text: "Cateva informatii despre motivul pentru care am fost chemat azi la DNA. Situatia este clara din punctul meu de vedere. Politica nu se face la DNA, se face in Parlament!".

Vezi pe contul de Facebook documentele postate de Victor Ponta, sub titlul Dovezi ale neimplicarii in cazul Turceni - Rovinari

Documentele postate de Victor Ponta sunt:

- O comunicare din 2009 de la Complexul Turceni, in care se arata ca nu a existat relatii contractuale intre companie si firma de avocatura lui Ponta

- O comunicare din 2009 de la Complexul Rovinari, in care se arata ca nu a existat relatii contractuale intre companie si firma de avocatura lui Ponta.

- O comunicare din 2009 de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, in care se arata ca nu a existat relatii contractuale intre companie si firma de avocatura lui Ponta.

- O comunicare din 2009 de la Baroul Bucuresti prin care se arata ca nu Victor Ponta nu a fost avocat asociat in cadrul Societatii Civile de Avocati "Sova & Asociatii"

- Decizia Baroului Bucuresti din ianuarie 2009 prin care avocatul Victor Ponta este suspendat din profesie si trecut pe tabloul avocatilor incompatibili ca urmare a numirii sale ca Ministru. 













Ce s-a intamplat astazi si o promisiune mai veche:






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























8838 vizualizari

  • +9 (9 voturi)    
    /// (Vineri, 5 iunie 2015, 12:01)

    hmara [utilizator]

    Doamne ajuta !!!!
  • -2 (10 voturi)    
    si daca va uitati la comenturi... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:05)

    liviu_ [utilizator]

    au ramas numai aplaudacii...
    TOTI dar TOTI cei care au orice urma de a comenta impotriva dictatorului sunt banati de urgenta!
    • +6 (10 voturi)    
      Care dictator ? (Vineri, 5 iunie 2015, 12:29)

      CiprianNicolae2 [anonim] i-a raspuns lui liviu_

      Ei pe naiba , să nu imi spui că tot băsescu e de vină . Fuguta la troaca 3 , tocmai au adus niste camioane de detergent . Insă mă tem că nu va fi suficient .
    • +1 (1 vot)    
      Cine are ce comenta...impotriva lui Kim Ung? (Vineri, 5 iunie 2015, 15:23)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      Si Yong?
  • +8 (8 voturi)    
    corect! (Vineri, 5 iunie 2015, 12:17)

    Irizat [anonim]

    Politica nu se face la DNA. La DNA se face justitie, si este locul unde ajung borfasii din Parlament si Guvern sa dea cu subsemnatul. Speram cat de curand VVP sa ajunga intr-o sala de tribunal si de acolo la Beciul Domnesc.
    • +1 (1 vot)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 5 iunie 2015, 13:46)

      [anonim] i-a raspuns lui Irizat

  • +8 (8 voturi)    
    E pe naiba (Vineri, 5 iunie 2015, 12:20)

    CiprianNicolae2 [anonim]

    de parca tu ai făcut până acum politică in parlament . Nu , tu ai făcut politică in studiourile haznalelor de partid .
    La multi ani.........cu executare . Prea ti-ai bătut joc de poporul ăsta .
  • +6 (6 voturi)    
    Ce mizerabil! (Vineri, 5 iunie 2015, 12:20)

    CosminMaricari [utilizator]

    Se preface că nu înțelege care sunt acuzațiile și prezintă dovezi care arată că n-a făcut ceva de care nici nu a fost acuzat...
    • +3 (3 voturi)    
      Corect (Vineri, 5 iunie 2015, 12:45)

      BogdanCur Ly [anonim] i-a raspuns lui CosminMaricari

      Ma uitam si eu ca curca-n lemne, ca acuzatiile sint de foloase necuvenite, nu obtinute prin contracte. Cu alte cuvinte, le pune la dispozitie probe procurorilor. Probabil ca se bazeaza pe faptul ca (poate) au disparut probele platilor dinspre Sova.
      • +5 (5 voturi)    
        aha (Vineri, 5 iunie 2015, 12:59)

        Tejveer [utilizator] i-a raspuns lui BogdanCur Ly

        exact la asta ma gandeam si eu. DNA are ca dovezi facturile si platile pentru servicii, iar ponta arata de fapt el nu avea contract. cat de prost sa fii !
  • +2 (2 voturi)    
    Avocatul lui Ponta Viorel va fi Nastase Adrian (Vineri, 5 iunie 2015, 13:27)

    Plagarus [utilizator]

    Doar consiliere pro bono, ca nu mai poate profesa Adelul !
  • +3 (3 voturi)    
    Lipsă de demnitate. (Vineri, 5 iunie 2015, 13:51)

    vali47 [utilizator]

    Ponta nu pleacă decât alungat cu pietre,cu câinii,cu tot ce vom găsi la îndemână.Este normal să scăpăm de un astfel de specimen.Hai să-i vedem pe susținătorii lui Ponta.Cine sunt borfașii?
  • +1 (1 vot)    
    ? (Vineri, 5 iunie 2015, 14:26)

    varsator [utilizator]

    dar Aurel cine este?
  • +3 (3 voturi)    
    Stimabile, (Vineri, 5 iunie 2015, 22:21)

    ostrogotul [utilizator]

    la DNA nu se face politica, ci justitie.
  • 0 (0 voturi)    
    Numai un tampit nu isi da seama (Duminică, 7 iunie 2015, 9:04)

    Ellias [utilizator]

    ca aceste "probe" au fost create ulterior "datarii"lor. Adica s-au folosit date anterioare (2009) pentru "alibi" dar numai un tampit nu isi da seama ca in 2009, nu se faceau cercetari la adresa lui VVP, asa ca , nu veneau aia de la Turceni sa faca "dovezi" lui ponta pentru 2015. Hai las-o badie, ca prea le minti...de altdel nu e un lucru care suprinde, sau ar suprinde pe cineva, la cat stii sa minti. Cine crezi ca te crede? Chiar ne crezi tampiti pe toti romanii? Nu te gandesti ca unii dintre noi, poate chiar lucram cu "dovezi confectionate" si nu ne poti duce cu presul ca pe tzatza Maria din deal.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by