Sorina Matei prezinta pe blog interceptari din dosarul Alro: Discutii savuroase intre Dorin Cocos si Cristian Poteras. Fostul primar, catre Cocos: Excelenta, am dinti in glanda si muschi de brontozaur!/ Manca-ti-as gura ta, nu am vazut, nu am auzit

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 22 mai 2015, 19:34 Dosare Anticoruptie


Jurnalista Sorina Matei prezinta vineri pe blogul sau cateva interceptari din dosarul Alro, realizate in august 2008, in care fostul primar al sectorului 6 Cristian Poteras, lider al fostului PDL si apropiat al gruparii Elena Udrea- Dorin Cocos, condamnat vineri la 8 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, discuta cu Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea.

Conversatiile au uneori un ton amical, tradand o relatie apropiata. Dorin Cocos foloseste apelative precum  "Cristi", "domn Cristi", "prietene", "domnule presedinte", "frate", "fratioare", "fratele meu", Cristian Poteras adresandu-se in schimb omului de afaceri cu apelativele "excelenta" si "tata".

Intr-una dintre interceptari, Poteras ii spune lui Cocos ca "leprele astea de la PNL fac presiune pe fata aia a mea care a facut dosarul la mama aia cu doi copii" , si ca "problema" s-ar afla "in instanta", asa cum i se relatase de catre respectiva persoana.

Este mentionat si numele lui Demirel Spiridon, fost viceprimar PNL al sectorului 6 la acea vreme, care a devenit in 2013 secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale iar in 2014- comisar general adjunct cu rang de subsecretar de stat al Garzii Nationale de Mediu, in prezent director comercial CNCIR, scrie Sorina Matei.

Citeste pe blogul Sorinei Matei interceptarile






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8389 vizualizari

  • +6 (6 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 22 mai 2015, 19:42)

    [anonim]

  • +5 (17 voturi)    
    Sorina Matei si stenogramele. (Vineri, 22 mai 2015, 19:51)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    Sorina, de unde ai stenogramele?
    • -7 (19 voturi)    
      retorica? (Vineri, 22 mai 2015, 20:21)

      dece [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

      e platita de sri-dna, mai precis aripa kovesi-coldea.
    • -6 (12 voturi)    
      hehe (Vineri, 22 mai 2015, 21:47)

      Marcel Ionita [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

      Mai conteaza?

      De la agentul Turcescu. 

      https://www.youtube.com/watch?v=cktgj78v26g
    • +6 (6 voturi)    
      de la un tovarăș... (Vineri, 22 mai 2015, 23:31)

      dacul liber [anonim] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

      Sorina ceva înregistrări nu ai cu "șantajista" liviuței s ținută juma de an la pușcărie degeaba? Vrem să aflăm și noi cum se alintă între ei șefii trinomului.
  • +3 (3 voturi)    
    Turcu (Vineri, 22 mai 2015, 23:57)

    Cetateanu [utilizator]

    Cum e Turcu si pistolul. Tovarasul plotonier cu inalte scoli, (da fara dosar de colaborator), este unul din aomenii de nadejde a lu Manescu., recompensat cu fonctii inalte. Oare cine i-a dat pentru afacerile necurate din sector aviz de mediu lu Manescu (sau ma rog celor cu care face afaceri)?
  • 0 (2 voturi)    
    O inteleg pe Udrea (Sâmbătă, 23 mai 2015, 9:54)

    coco04 [utilizator]

    Pe langa Cocos,Basescu e un finutz.
  • +3 (3 voturi)    
    doamna (Sâmbătă, 23 mai 2015, 11:50)

    Viorica Alexandru [utilizator]

    de ce acum? Acestia sunt condamnati...sau aproape...

    Este un semnal pentru cine????


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by