Nou dosar la DNA pe numele Elenei Udrea, pentru un credit luat de la BRD

de R.M. M.I     HotNews.ro
Vineri, 15 mai 2015, 12:11 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea, in legatura cu un credit luat de la BRD, cauza aflandu-se in instrumentarea procurorilor DNA, anunta Agerpres.

Numele Elenei Udrea apare in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, in care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sarbu si pe fostul senator Sorin Rosca Stanescu.

Elena Udrea declara in 2010, la HotNews-RFI, ca nu poate dormi din cauza grijilor provocate de acest credit. "Nu mai dorm din cauza ratei la banca. Cred ca, per total, rata ajunge la vreo…nu as vrea sa spun o cifra ca o sa calculeze cineva si o sa iasa, nu stiu…Eu platesc la finalul acestui an si platesc dobanda legala, habar n-am cat este, dar platesc o suma, creditul plus dobanda", spunea Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltarii regionale si Turismului.

Din primele informatii, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.
  • Despre creditul Elenei Udrea. In septembrie 2010, Alexandru Faur,un simplu angajat intr-un magazin de pe Calea Victoriei, preia creditul contractat in 2007 de fostul ministru al Turismului, dar si terenul din strada Neajlovului, cumparat de Udrea cu banii obtinuti din imprumut. Ziaristii Capital au scris, la momentul izbucnirii scandalului, ca pretul pe metru patrat pentru terenul respectiv a scazut din 2007 pana in 2010 cu aproximativ 350 de euro, probandu-si afirmatia cu o tranzactie asemnatoare. Din anul 2000,  Faur nu a declarat la Fiscului venituri mai mari de 1.000 de lei lunar, iar in 2007 si 2009 tanarul nu a declarat nici un venit, potrivit cotidianul.ro. Tanarul care a preluat creditului Elenei Udrea, detinea si o firma, Faur Finance & Consulting SRL, care de la infintare pana in 2013 a inregistrat pierderi. Cu toate acestea, Faur detinea, in 2012, un Bentley de 200.000 de euro si mergea in vacante de lux la Monte Carlo, Las Vegas, Porto Banus, Hong Kong sau Saint Tropez, scriu jurnalistii Cotidianul. Alexandru Faur a plecat, in noiembrie 2014, din Romania cu o cursa aviatica spre Frankfurt, anunta Antena 3 in decembrie 2014. În 10 februarie 2015, Gheorghe Stelian si Alexandru Faur au fost adusi la DNA pentru audieri. In acelasi timp, Elena Udrea era la randul ei audiata la DNA in dosarul Microsoft. Faur şi Stelian au recunoscut toate faptele pe care procurorii DNA i le imputau, potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3.
Potrivit DIICOT, procurorii de la aceasta structura si-au declinat competenta in favoarea DNA, la data de 4 martie, in legatura cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiati intr-un dosar de fraude bancare, in care sunt suspectati de inselaciune si spalare de bani, dupa ce au luat credite de la o sucursala a BRD fara a mai inapoia banii.

Potrivit DIICOT, prejudiciul retinut in sarcina lui Adrian Sarbu este de 4 milioane de dolari iar in cazul lui Sorin Rosca Stanescu prejudiciul este de 3 milioane de euro.

In prezent, Adrian Sarbu este arestat in alt dosar, respectiv cel de evaziune fiscala de la Mediafax, iar Sorin Rosca Stanescu se afla in penitenciar, el fiind condamnat in dosarul 'Rompetrol'.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























8724 vizualizari

  • -8 (40 voturi)    
    Cata disperare pe DNA, cat rau isi fac (Vineri, 15 mai 2015, 12:19)

    Cristi [anonim]

    Desi creditul este achitat , ea nu mai are nicio treaba cu acel credit, banca a declarat ca nu s-a facut nicio ilegalitate , in fond e treaba bancii fiind privata, cui acorda sau nu credit, ori DNA inca are apucaturi comunisto- securiste, adica Kovesi a invatat de la tatal ei securist si sotul securist cum sa persecute oameni, alta explicatie nu exista.
    Se vede si din avion disperarea lui Kovesi, nu are cu ce s-o agate pe Udrea. Daca la Gala Bute si-au luat-o in bot deoarece acolo totul e pe minciuni- sacose cu bani imaginare- au trecut la planul B, adica o alta incercare mizerabila de a o sicana pe blonda.Daca nu au cu ce s-o bage la puscarie, macar s-o enerveze sa infierze prostimea sa-i dea subiect care sa tina loc de hrana. Kovesi crede ca isi va consolida cariera cu persecutarea Elenei Udrea, dar vai cum va cadea in propriu-i plan murdar.
    • +6 (34 voturi)    
      Asa crezi tu (Vineri, 15 mai 2015, 12:38)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      Ca n-au cu ce s-o agate pe "nevinovata" Udrea. O tara intrega vede altceva.
      P.S. Credeti ca daca dati cu noroi in Procurorul sef al DNA o sa va creada cineva? Sunteti de teapa Udrei care si ea la randul ei a acuzat SRI de tot ce i-a trecut prin cap. Nu toti romanii sunt ca tine.
      • -5 (15 voturi)    
        dar tu pe ce te bazezi....... (Vineri, 15 mai 2015, 17:46)

        oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui andreitr

        .....esti pontacul vreunui "procoror"".........sau si pe tine te enerveaza tocurile elenei ?..ha..ha...
    • +7 (29 voturi)    
      tu esti, Nuti? (Vineri, 15 mai 2015, 12:47)

      sgc [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      Remarc ca sub ID-ul acesta postati numai lucruri in favoarea EU si impotriva DNA. Sunteti atat de sbiectiv, incat nupot sa-mi imaginez decat echipa de comunicare a EU. N-aveti niciun pic de demnitate? Sau e pe bani? Sau e chiar EU, care nu inteleg ce cauta in spatiul public, atata timp cat nu I s-au rezolvat dosarele.
      Se vede din avion ca a avut bani multi pe mana, pentru stilul de viata, posete......si nu din salariu.
      E o sfidare pentru romanii saraci.
      • -1 (3 voturi)    
        sfida selectiva? (Sâmbătă, 16 mai 2015, 9:35)

        curios [anonim] i-a raspuns lui sgc

        nu te zgandare nici Rovana, nici Daciana, nici Orlando, nici Mazare, nici ..... ?
        Iar condamnarea o face justitia pe baza de probe nu de zbierete
  • -11 (33 voturi)    
    DNA se autodiscrediteaza (Vineri, 15 mai 2015, 12:20)

    Zedan [anonim]

    Kovesi nu se impaca cu gandul ca Udrea este cel mai correct politician si ca s-a pus cu cine nu trebuie. Daca nu au gasit nimic in Gala Bute bietii procurori au fost pusi sa caute altceva unde vor lua aceeasi teapa ca si la dosarul Gala. Le plang de mila procurorilor care primesc astfel de porunci comuniste de a o executa pe Udrea cu orice chip.
    Acel credit a fost achitat , l-a luat legal altfel banca privata nu il acorda, agirat corect cu bunuri existente si uite asa DNA iar se face de ras . Se autodiscrediteaza, nu inteleg ca Udrea n-a facut nicio ilegalitate .n-a furat un leu de la nimeni si nici n-a incalcat vreo lege. Ori o banca provata nu poate fi luata la intrebari despre cum isi face treaba de catre stat. Din cate stiu, sistemul securisto-comunist a disparut, sau nu?!
    • +4 (24 voturi)    
      doar unul platit postaza pe NET ca Udrea-i buna. (Vineri, 15 mai 2015, 12:50)

      andy [anonim] i-a raspuns lui Zedan

      doar unul platit postaza pe NET ca Udrea-i buna...ESTE VORBA DE POSTACII APARATULUI de propaganda basista platiti din banii furati din buget , acesti postaci avand rolul de a posta comenturi si informatii false pentru a controla si influenta mintile oamenilor simpli..
      • -3 (19 voturi)    
        Sa fim seriosi 5 min.! (Vineri, 15 mai 2015, 13:45)

        Calau sef [anonim] i-a raspuns lui andy

        O tampenie mai mare ca aceasta nu putea fi inventata decat de niste minti inguste, dar diabolice...ce mai doreste DNA? Coldutza este in cautare de recastigare a raspunsului pozitiv al...opiniei publice, ori asta suna ca dracu', dupa cum graia Roman Petrica...odata ce creditul a fost achitat, iar BRD n-a avut nicio obiectie in privinta restituirii acestuia, ce mai vrea Trinomul blestemat? E o situatie de pierdere de teren, ca la rugby, pana csnd eseul va fi marcat de fosta ministru! P.S. Ce sens avea insirarea intregii vieti a Elenei Udrea? Qui prodest?
      • +2 (4 voturi)    
        Ai dreptate! (Sâmbătă, 16 mai 2015, 8:28)

        Radu I [utilizator] i-a raspuns lui andy

        Sunt „angajați” să schilodească adevărul, să nege evidența, să facă din negru alb. Dar miroase și din avion a bani... prespălați.
    • -3 (5 voturi)    
      ATA ALBA se vede de la o posta (Sâmbătă, 16 mai 2015, 4:02)

      Uciga-lToaca [utilizator] i-a raspuns lui Zedan

      Eu unul cam stau deoparte de politica interna a RO, dar nu pot sa nu observ neregulile.
      In cazul asta DNA s-a bagat ca musca in dosul calului.
      - o pers ia un credit.. LEGAL..il plateste sau il da mai departe ..LEGAL..dar DNA ii cauta nod in papura. Pe ce baza, si ce jurisdictie are ?
      - ca o fi facut presiuni Udrea sa poata lua creditul..e problema bancii, ca institutie PRIVATA au decis singuri si nesiliti de nimeni sa semneze contractul cu Udrea.

      Ca Faur ala are bani negrii, nu e problema femeii, nici a bancii, nici a DNA. Nici macar a fiscului ca nu are baza legala care sa le permita sa evalueze veniturile patrimoniale ale persoanelor private. Stii contabilitate si nu declari ca prostul tot leutul ce-ti intra in buzunar pe alte cai..traiesti bine. Vrei sa tii in spinare toti borfasii politici, rromi si asistatii pouturosi.. da-ti banii la fisc.

      Nu zic ca Udrea nu a calcat stramb sau nu a furat in viata ei de parasuta politica, dar cazul asta e cusut cu ata alba.
      • +1 (3 voturi)    
        Nu stiu ce nu pricepi matale (Sâmbătă, 16 mai 2015, 12:38)

        Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Uciga-lToaca

        Sa-ti explic ce e aia spalare de bani: tu castigi bani dintr-o sursa ilegala si secreta. Banii aia, daca te ia fiscul la puricat, n-ai cum sa-i justifici. Asa ca ce facI? Pornesti o afacere legala, care merge in fapt in pierdere, da' pe care-o sustii din banii aia ilegali, si pe hartie scoti afacerea ca mergand pe profit. Pe profitul ala care de fapt nu exista platesti impozit, da' majoritatea banilor negri se transforma in bani albi, in felul asta.

        De ex. iei un credit enorm pt. un teren, evaluat onest, asa incat dpv al bancii totul e in buna regula, platesti ratele la credit din bani negri, si la sfarsit ramai cu terenul - legal.

        Acuma, de obicei schemele de spalare de bani is mai complexe de-atat, ca sa fie greu de descifrat si de probat infractiunea in instanta - descrierea asta a fost doar spre exemplificare.

        Spalarea de bani nu e deloc o chestie minora. In fapt, e cea mai ampla si organizata caracatita mondiala. De la evazionisti fiscali pana la traficanti de droguri, toti au aceeasi problema: au bani pe care nu-i pot cheltui. Asa ca pe tot globul exista o retea informala de "afaceristi" care doar cu asta se ocupa: cu spalarea de bani. Ca esti sef corupt de stat african sau traficant columbian, te duci la ei, si ei iti spala banii - contra comision, evident.

        La prima vedere, mai toate afacerile de spalare de bani arata legal - doar asta e si scopul.

        DNA probabil s-a bagat pe fir banuind ca Udrea s-a folosit de functiile ce le-a detinut ca sa obtina un credit ilegal. In momentul in care insa a sesizat ca de fapt afacerea e una de spalare de bani, in care Udrea n-a fost implicat prin intermediul functiei, si pe care-a facut-o impreuna cu altii, a pasat cazul la DIICOT - crima organizata, adica.

        Aia e de fapt ce se investigheaza: daca Udrea, plus tot grupul aferent, au participat intr-o schema de spalare de bani. Ce e ilegal sau cusut cu ata alba in treaba asta?
        • 0 (0 voturi)    
          Matale nu pricepi PROCEDURILE (Marţi, 19 mai 2015, 17:49)

          Uciga-lToaca [utilizator] i-a raspuns lui Eu the first

          Am tot respectul pt DNA, dar NU in aceasta speta. Aici si-au depasit atributiile, incercand sa faca presiune asupra persoanei fizice Faur si institutiei private "banca" pt a agata o persoana publica, Udrea.
          "Spalare de Bani" implica bani murdari initial. Odata ce iai un credit si platesti cu tzaraita, din veniturile declarate.. E IMPOSIBIL sa se probeze ca tu de fapt folosesti bani murdari si accepti sa pierzi % de dobanda platit bancii, pt a-i spala.
          Apoi din tot scandalul asta, doar Faur poate fi dovedit ca detinator de bani murdari.
          Iar pt a pureca o pers privata ca Faur nu e jurisdictia DNA.
          Sa-ti spun eu pe ce mizeaza disperatii DNA in dosarul asta: ca Faur o sa se sparga la presiune si va da in gat pe Udrea. Abia dupa ce s-ar intampla asta, ar avea jurisdictie DNA.. deci ori ancheta a inceput de mult fara implicarea DNA, iar Faur s-a spart deja si implicit a intrat DNA pe fir, ori DNA face abuzuri incercand sa forteze probe pe care nu le au, neavand deci jurisdictie. Mizez pe varianta a 2-a, altfel aduceau dosarul cat inca era la parnaie fata, sa o mentina inchisa. Dar au simtit ca scapa din dosarul Microsoft si s-au gandit sa o agate cu altceva.
          Din ce vad eu, femeia e unsa cu toate alifiile, si-a acoperit eficient urmele folosind intermediari. Mai vicleana decat insusi Bombonel.
  • +12 (22 voturi)    
    Cazuri diferite (Vineri, 15 mai 2015, 12:25)

    un dac [utilizator]

    La Udrea pare ca acordarea a fost cu cantec, la SRS si Sarbu se vorbeste despre prejudiciu. Adica Udrea a luat si a returnat, cei doi au luat si nu au mai returnat.
    • +6 (14 voturi)    
      Udrea n-a returnat, a pasat imprumutul (Vineri, 15 mai 2015, 13:42)

      dbdb [utilizator] i-a raspuns lui un dac

      altuia. Interesant este cum l-a obtinut, de unde avea banii cu care a platit partial si cum l-a transmis mai departe; si banca e implicata, ca nu se putea face nimic fara acordul ei.
      • -2 (4 voturi)    
        mda (Vineri, 15 mai 2015, 19:42)

        un dac [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

        update-ul a aparut dupa ce am comentat, dar, chiar si asa, nu se specifica ca banca ar fi iesit in pierdere. consider in continuare ca sunt doua cazuri diferite, iar o banca privata nu se poate confunda cu CEC. Nu stiu in ce masura acest dosar este solid, sa asteptam.
        • +1 (3 voturi)    
          Banca a iesit in pierdere, pentru ca (Sâmbătă, 16 mai 2015, 11:48)

          dbdb [utilizator] i-a raspuns lui un dac

          persoana caruia i-a pasat Udrea imprumutul nu a mai platit - banca si-a luat teapa. A, si despre faptul ca "banca e privata, care e problema lui Udrea?! ea a facut ce i s-a cerut de banca sa faca" asta e o mare prostie: orice frauda de genul asta are cel putin 2 persoane implicate, cel care face frauda efectiv si cel care mijloceste frauda si un lucru e limpede pentru oricine, nu se putea faca fara concursul ambelor persoane; interesul sa scape de credit era al lui Udrea, de vreme ce angajati ai bancii i-au permis sa scape de credit, inseamna ca au existat intelegeri ilegale, poate si spaga ca Udrea sa scape de credit.
          • -1 (1 vot)    
            Si ce? (Luni, 18 mai 2015, 12:28)

            je [anonim] i-a raspuns lui dbdb

            Banca si-a dat acceptul de transfer credit, bazat si pe analiza de bonitate al noului client.

            Faptul ca ala nu a mai platit, nu are nici o legatura cu Udrea. E problema penala a lui...si atat.

            Acum...daca la mijloc a fost o spalare de bani, in care Udrea e implicata...e alta poveste...si probabil ca asta e ce investigheaza DNA.
            • +1 (1 vot)    
              Banca, dupa normele ei, (Miercuri, 20 mai 2015, 13:04)

              dbdb [utilizator] i-a raspuns lui je

              nu a dat accept de transfer credit, ci un angajat al bancii a facut asta. Pentru spaga sau alte interese materiale, ca nu era ceva ce a facut asa, degeaba sau de prost, ca aveau norme specifice si el le-a incalcat, cu buna stiinta. Deci, ilegal.
      • -2 (2 voturi)    
        o fi! (Sâmbătă, 16 mai 2015, 9:39)

        cinic [anonim] i-a raspuns lui dbdb

        daca banca nu a facut ce crede publicul [?] ca ar fi trebuit sa faca, raspunde fata de actionarii sai. Daca tu ii dai un impruimut lui Stan, are dreptul statul sa te ancheteze?
        • +1 (1 vot)    
          Da. (Miercuri, 20 mai 2015, 13:04)

          dbdb [utilizator] i-a raspuns lui cinic

          Mai cauta!
  • -1 (29 voturi)    
    Incep sa cred si eu ca sunt abuzuri (Vineri, 15 mai 2015, 12:35)

    Stefan [anonim]

    Sincer, ii doresc ani de puscarie doamnei Udrea, exact atati cat a furat. Nici mai mult nici mai putin. Dar procurorii incep sa se umple de penibil. Pot sa supraevaluez de 1000 de ori un teren, atunci cand merg sa iau un credit si pun terenul garantie, banca isi foloseste evaluatorii proprii agreati. Daca si acestia supraevalueaza, banca are evaluatori interni care corecteaza suma.
    Pana la urma e un business, iar decizia e a bancii - daca vor finanteaza, daca nu, nu ...
    • 0 (16 voturi)    
      E corect ce spui tu (Vineri, 15 mai 2015, 13:37)

      sile [anonim] i-a raspuns lui Stefan

      Dar daca un om politic face asa ceva, nu e normal sa se _cerceteze_ macar daca banca a considerat ea ca e cazul sa acorde creditul pe un teren supraevaluat sau au existat presiuni in luarea acestei decizii (fiind totusi vorba de implicarea unui politician)? Chiar daca au existat presiuni, exista posibilitatea sa nu poata fi dovedite. Dar revin la intrebarea de mai sus: nu e ok sa se cerceteze?
      • -1 (3 voturi)    
        precedent periculos! (Sâmbătă, 16 mai 2015, 9:42)

        curios [anonim] i-a raspuns lui sile

        alte banci au avut pierderi [si din credite date cumva cu buletinul]. Ancheteaza parchetul?
        Pt proceduri corecte e BNR. Se baga parchetul peste actionarii PRIVATI ai bancilor? Inapoi la marxism?
    • +3 (5 voturi)    
      eh... (Sâmbătă, 16 mai 2015, 3:43)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Stefan

      Ai idee cat business si sintrari iti poate genera ca banca un ministru? Daca rulezi multi bani "noi" (cum se spune in sistem) si faci zeci milioane din comisioane si alte "costuri", parca-ti bugetezi o "pierdere" de x milioane eur.

      Business, insa este si pe banii deponentilor, deci nu chiar privat. Bani garantati prin fondul de garantare pana la 100keur. Si fix din cauza asta exista norme bancare, calcate in picioare cu gratie in cazurile astora, de pe lista VIP. Cam astea sunt regulile tipice businessului asta si banca nu e de capul ei pentru ca banii NU sunt integrali ai ei. Daca erau banii lu' mama si tata brd, aveai dreptate.
    • 0 (2 voturi)    
      In Romania au falimentat banci ... (Sâmbătă, 16 mai 2015, 12:42)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Stefan

      ... din cauza creditelor fara acoperire care s-au acordat ca urmare a presiunii politice. Probabil ca esti prea tanar ca sa-ti aduci aminte de vremurile in care pocneau bancile precum pop-cornul, una cate una, pana sa se instituie un minim de control din partea BNR.

      Problema, in dosarul asta, nu e ca banca a pierdut sau nu, ci care e sursa banilor. Din leafa Udrea n-avea de unde plati ratele la credit. Din alte venituri ... e cu cantec, nu se cunoscuta nici ca fiind foarte economicoasa nici ca avand vreo afacere de succes.

      Asa ca pare foarte plauzibila ideea de bani negri - care din ce-or fi venit? In mod frecvent si cu probabilitate mare, cand se intampla ca unu' care n-are de unde sa plateasca rate mari, e vorba de spalare de bani.
  • +10 (12 voturi)    
    mda (Vineri, 15 mai 2015, 14:28)

    alex [anonim]

    Ca sa va lamuriti, DNA cerceteaza cazul pentru ca Elena Udrea avea pozitie politica si putea influenta decizii in favoarea bancii.

    Nu mai bateti campii si spuneti ca nu e de competenta DNA pentru ca banca face ce vrea ea, pentru ca nu e asa.

    Banca nu acorda un credit de milioane de euro unei persoane fara venituri decat daca e "unsa". Cine avea interes si cine avea si puterea ca sa o "unga"...e oarecum floare la ureche.

    Evident ca tot ce sustine DNA trebuie dovedit cu probatoriu.

    PS: have fun with pictures, ca sa intelegeti si cine e Alexandru Faur :)

    http://www.elle.ro/people/petrecere-aniversara-diplomat-galerie-foto-337386/attachment/roxana-voloseniuc-elle-si-alexandru-faur/#ellegallery
    • 0 (0 voturi)    
      In plus, ... (Duminică, 17 mai 2015, 11:24)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui alex

      ... dupa scandalurile cu banci falimentate de credite acordate aiurea de prin anii '90, dupa ce s-a instituit un control legal al BNR asupra sistemului bancar, oricat ar fi bancile de banci, tre' sa-si duca la aprobare metodologia de calcul a riscului la creditare la BNR, dupa care tre' sa acorde credite in acord cu metodologia aprobata.

      Printre altele, ceea ce nu permit normele BNR, e sa se acorde un credit mare unei persoane cu venituri mici. Nu cred ca leafa de ministru a lu' Udrea i-ar fi permis sa plateasca rate la un credit de trei milioane de EUR. Si io cel putin de alte venituri - oficiale - ale ei nu stiu. Poate-or descoperii procurorii ca mai avea ceva slujba la privat in paralel ...
  • +4 (12 voturi)    
    acum apare adevarat fata a E Udrea! (Vineri, 15 mai 2015, 15:38)

    lili [anonim]

    O penala cu atatea dosare cat a furat!
    La pensie va mai iesi din puscariile patriei!
    Deseara apare reactia lui T Basescu la B1Tv sau pe Facebook!
    Distractie mare!
    Succes DNA, la puscarie cu toti penalii din politica romaneasca!
  • -4 (6 voturi)    
    Indoiala. (Vineri, 15 mai 2015, 19:44)

    SaS [anonim]

    Seamana cu praf aruncat in ochii prostilor care-si platesc impozitele.Pana acum nu s-a dat publicitatii daca de la cei condamnati definitiv s-au recuperat prejudiciile. Se pare ca DNA, DIICOT, JUSTITIA nu sunt altceva decat o scena unde nu se intampla ceea ce ar trebui sa se intample si unde in rolurile principale,pe langa cei anchetati si condamnati mai joaca si cativa procurori si judecatori. Cetateanul onest si cinstit trebuie doar sa aplaude. Parca se joaca "O noapte furtunoasa" nu o schema de jaf a unor sume de bani care nu am crezut niciodata ca exista in Romania.
    • 0 (0 voturi)    
      Aiurea (Duminică, 17 mai 2015, 11:28)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui SaS

      Faptul ca matale nu te informezi nu inseamna ca informatia nu exista. Recuperarea prejudiciilor se incearca, doar ca astia care fura mai mult toaca decat pastreaza, si ce nu toaca, cand vad ca li se strange latu' in jurul gatului, transfera, in asa fel incat in conditiile legii din Romania prejudiciul e foarte greu de recuperat.

      http://monitorizari.hotnews.ro/stiri-sentinte_definitive_articole-18734201-recupereaza-statul-roman-asa-greu-prejudiciile-din-dosare.htm

      Da' oricum, macar bagati la puscarie si tot e destul.
  • +4 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 mai 2015, 1:44)

    [anonim]

  • -1 (1 vot)    
    Sugestie... (Sâmbătă, 16 mai 2015, 8:18)

    Radu I [utilizator]

    Mai mult ca sigur, se va îmbogăți Biblioteca Națională cu încă o... „capodoperă”. Iar cei de teapa lu' Udrea, care și-au descoperit „vocația” în Beciul Domnesc s-ar putea reuni, de exemplu, sub sigla USB („Uniunea Scriitorilor Borfași”).


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by