Curtea de Apel Bucuresti: Directorul RA-APPS Gabriel Surdu, arestat preventiv

de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 12 mai 2015, 16:32 Dosare Anticoruptie


Gabriel Surdu, dus la DNA
Foto: Agerpres
Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, a decis Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au decis sa admita contestatia procurorilor DNA la decizia Tribunalului Bucuresti, prin care s-a dispus cercetarea lui Surdu sub control judiciar.

Astfel, CAB a dispus, marti, inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv.

Sentinta este definitiva, Gabriel Surdu urmand sa fie incarcerat.

Surdu a fost retinut de procurorii DNA, in 29 aprilie, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro. In 1 mai, analizand cererea procurorilor, Tribunalul Bucuresti a dispus cercetarea lui Gabriel Surdu sub control judiciar.

Solutia luata de Tribunalul Bucuresti nu a fost definitiva, motiv pentru care aceasta a fost contestata de anchetatori, in final, Curtea de Apel Bucuresti admitand cererea lor.

Procurorii DNA au facut, in 29 aprilie, patru perchezitii in Bucuresti si Prahova, la sediul RA-APPS, la o firma si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2013-2014.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























947 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Dupa 25 de ani (Marţi, 12 mai 2015, 17:46)

    mopsu [utilizator]

    de rapps = hotie uriasa, e arestat unul, dacas-ar verifica averile salariatilor , am avea frisoane...
    • -1 (1 vot)    
      raapps (Miercuri, 13 mai 2015, 10:50)

      mopsu [anonim] i-a raspuns lui mopsu

      Iti propun pentru frisoane un nurofen pentru raceala si.......


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by