Judecatorii decid marti daca George Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 31 martie 2015, 8:46 Dosare Anticoruptie


Gigi Becali
Foto: Agerpres
George Becali va afla marti daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, zi in care judecatorii Tribunalului Constanta vor judeca contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri, potrivit Agerpres.

Decizia magistraților Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a fost luată pe 6 martie, iar în situația în care ea nu ar fi fost contestată de procurorii anticorupție, George Becali ar fi putut pleca acasă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1372 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Nu merită eliberat. (Marţi, 31 martie 2015, 9:00)

    vali47 [utilizator]

    Gigi Becali nu merită eliberat.Tot arogant și hot a rămas.Pușcăria,încă nu la lecuit de fudulie și obrăznicie.Oricât îi cântă unii ziariști în strună,interesat sau nu,Becali este nociv pentru societatea românească.Face ca prostia să fie la rang de cinste.
  • +2 (2 voturi)    
    pai (Marţi, 31 martie 2015, 9:26)

    gopo111 [utilizator]

    de ce? ca nu cred ca a scris vreo carte sau ca a facut ceva bun in puscarie, sau nu se poate prelungi citiva ani? ca uite ce bine e fara el si alti ca el, sau e eliberat pt ca au ramas fara rating televiziunile :)
  • +2 (2 voturi)    
    Chiar credeti ca omul (Marţi, 31 martie 2015, 10:02)

    Audit [utilizator]

    acesta s-a schimbat?
    Parerea mea este ca aplica aceeasi "reteta" cu gulerul cervical.
    Din atitudinea avuta la iesirea din biserica cand i-a scapat o reactie marca Becalli fata de o persoana din grup, reiese ca este acelasi. Acelasi care vrea sa insele justitia cu orice chip.
  • 0 (0 voturi)    
    O sa am cosmaruri (Marţi, 31 martie 2015, 13:08)

    CititorulComentator [utilizator]

    De la poza asta...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by