Inalta Curte: Deputatul Theodor Nicolescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 27 martie 2015, 20:34 Dosare Anticoruptie


Theodor Nicolescu
Foto: cdep.ro
Inalta Curte de Casatie si Justitie a aprobat propunerea Directiei Ntionale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a deputatului liberal Theodor Nicolescu. Nicolescu a plecat de la ICCJ, vineri, in jurul orei 14:00, dupa i-a expirat ordonanta de retinere.

Decizia nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat deputatul trebuie sa se prezinte la arestul Politiei Capitalei.

Theodor Nicolescu a fost pus sub acuzare de DNA pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul ANRP.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























777 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    dubla masura (Vineri, 27 martie 2015, 22:40)

    cris64 [utilizator]

    Dubla masura este modul de lucru al ICCJ. Theodor Nicolescu arestat 30 de zile. Foarte bine. Dar ce facem cu Darius Valcov, Radu Mazare, Toni Grebla, Gheorghe Coman si multi alti politicieni, ca sa nu vorbim de multimea de judecatori si procurori cercetati si judecati in libertate. Pacat de aceasta dubla masura.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by