Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

de I.R.     HotNews.ro
Vineri, 20 martie 2015, 10:23 Dosare Anticoruptie


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Pe 17 februarie, Curtea suprema a decis ca Elena Udrea sa fie cercetata in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile (dupa ce a stat sase zile in arest preventiv), masura care a expirat pe 17 martie, iar procurorii nu au mai solicitat prelungirea acestei masuri preventive.

In prezent, Elena Udrea se afla in arestul Politiei Capitalei, ea primind mandat de arestare preventiva in celalalt dosar in care este cercetata de DNA, respectiv dosarul 'Gala Bute'. Acest mandat de arestare preventiva expira pe data de 26 martie.

In dosarul Microsoft, Elena Udrea este acuzata de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea); trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania); trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro); si spalare de bani.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4995 vizualizari

  • +1 (25 voturi)    
    De cand va bat la cap... (Vineri, 20 martie 2015, 10:43)

    Jos delatorii !!! [anonim]

    Se face in sfarsit dreptate si lumina in dosarele absolut halucinant intocmite Elenei Udrea, la comenzile SRI si cu acceptul fara rezerve al DNA, deci cei doi escroci, Kovesi si Coldea, KoCo!!! Doar in cazul cand in dosarul Microsoft apar situatii care vor reclama si prezenta Elenei Udrea, aceasta va mai fi chemata la audieri...asa ca incepand din 17 martie, in acest dosar Elena Udrea este un om liber, fiindca procurorii n-au mai gasit necesara retinerea ei, iar cererea prelungirii arestului trebuie facuta in interiorul celor 30 de zile...In urma confruntarilor de ieri dintre turnatori si Elena Udrea, treaba e 90% lamurita, iar din 25 martie, am convingerea ca Elena va fi o fiinta libera, asa cum ar fi trebuit sa fie de la inceput!!!
    • +1 (11 voturi)    
      Vai, vai (Vineri, 20 martie 2015, 12:04)

      Bubico [utilizator] i-a raspuns lui Jos delatorii !!!

      Saraca Udrea, miroase numai a trandafiri.
      E nevinovata - n-a stat intre mafioti, nu s-a lins pe degete de miere furata, nu a facut nici un matrapazlac si nici o scurta prezidentiala, a fost trup si suflet dedicata, din parasuta, binelui tarii.
      Acum e o victima a cosnpiratiei SRI-NSA-FBI-FSB-MI5-Mossad...
    • +2 (10 voturi)    
      Adevarul dupa cum vedeti iese la iveala (Vineri, 20 martie 2015, 12:15)

      Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui Jos delatorii !!!

      N-au avut motive sa o retina, a fost exces de zel ca si in Gala Bute, unde vedem ca adevarul este de partea Elenei Udrea. Minciunile turnaotrilor nu pot fi dovedite si nici nu vor mai fi vreodata. In Microsoft a fost retinuta ca incalcat restrictiile de control judiciar, ca A VORBIT LIBER la tv. Realizati asta? Adica toti sa o acuze, sa minta iar ea sa taca? Cum vine asta, in ce stat de drept mai suntem, daca suntem? Nu cumva directia tarii este schimbata la 180 de grade din decembrie incoace? Observ ca o parte a presei s-a cam ascuns sub pat, oare de ce? Nu au atacat frontal abuzurile DNA ale Justitiei in general, au tacut pe cazul Coldea si graba cu care s-a dat necercetarea sesizarilor Elenei Udrea. Frica trebuie sa aiba doar cei vinovati, sa inteleg ca presa pe acelasi palier cu politicienii corupti, poate mai rau? Cazul Udrea abuzurile facute fata de ea, erau motiv de revolta in mass-media, dar in afara de EVZ, B1 si cativa jurnalisti extrem de corecti si CURATI care au scris cu subiect si predicat depsre caz revoltandu-se, altceva nu am vazut! De ce?
      • -2 (8 voturi)    
        vezi sa nu faci apoplexie (Vineri, 20 martie 2015, 13:04)

        Nevasta lu Cocos [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

        procurorii tocmai au cerut prelungirea mandatului de 30 de zile pt Gala Bute.
        dupa cum vedem adevarul iese la iveala!

        PS: cu cat te plateste PMP-ul?
        • +2 (6 voturi)    
          pe tine cu cat te plateste....GRIVCO...?? (Vineri, 20 martie 2015, 13:41)

          oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui Nevasta lu Cocos

          ..................................gogalt........ai inghitit in sec.???
      • 0 (0 voturi)    
        Da, da, EvZ, ziarul quality... (Vineri, 20 martie 2015, 19:23)

        Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        Il cunoasteti bine, nu?
        http://www.libertatea.ro/detalii/articol/postaci-internet-spaga-udrea-pdl-dna-528908.html
  • -1 (13 voturi)    
    Dreptate pt. fraieri (Vineri, 20 martie 2015, 11:02)

    mihai [anonim]

    Dar nimeni nu se sesizeaza cu matrapazlicul creditului "mutat" de BRD pe numele lui Faur. Chiar daca BRD e banca privata, nu are voie sa ORICE VREA. In plus, BRD e cea care a acordat in prealabil creditul lui Obreja. Deci Obreja fara nici un mijloc de garantare primeste asa din senis milioane de euro credit pe care ii promite ca ii va achita dupa "lovitura" cu gala Bute, iar cei de la BRD l-au crezut. Dreptate pt. naivi.
    • +2 (8 voturi)    
      e vorba de seriozitate (Vineri, 20 martie 2015, 11:53)

      robert_tm [utilizator] i-a raspuns lui mihai

      Sa stii ca oricine are dreptul sa cedeze creditul , cedand in acelasi timp si imobilul care facea obiectul creditarii. Nu sunt multi romani dispusi sa-si dea casa pe care au platit rate ani de zile , pe gratis la altcineva , cum a fost cazul in respectivul contract. BRD a dat credit pentru ca obreja avea contract cu statul in urma caruia trebuia sa incaseze 2.5 milioane de euro cind se termina evenimentul respectiv si in plus Udrea si-a pus obrazul pt credit. La persoane juridice , conteaza si asta.
      • -1 (3 voturi)    
        Cum asa (Vineri, 20 martie 2015, 13:12)

        Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui robert_tm

        Seriozitate pentru hoti? Cum adica? Astia trebuie bagati toti la puscarie, stiu ei de ce. Toti din parlament si guvern sunt fie hoti, fie complici.
  • +6 (8 voturi)    
    Si ceilalti? (Vineri, 20 martie 2015, 13:11)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Ceilalti cind urmeaza? De Andronescu nu se mai aude nimic? Ori a fost comanda politica numai pentru EUd?
  • 0 (2 voturi)    
    Echipa de comunicare=postaci (Vineri, 20 martie 2015, 19:02)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Postacii lui nuti sunt inca la post...cat mai au bani...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by