VIDEO Echipa de comunicare a Elenei Udrea: Confruntarile dintre denuntatori si Elena Udrea in dosarul "Gala Bute", dispuse de anchetatori dupa criticile privind "ritmul de melc" in care se desfasoara ancheta

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 19 martie 2015, 9:12 Dosare Anticoruptie


Echipa de comunicare a Elenei Udrea scrie pe pagina de Facebook a fostului ministru aflat in arest preventiv ca dupa doua saptamani de la momentul solicitarilor, joi se desfasoara confruntarile dintre Elena Udre si denuntatorii sai in dosarul "Gala Bute", si ca "acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca <<ancheta se deruleaza in ritm de melc>>".

"Elena Udrea si avocatii sunt increzatori ca aceste confruntari vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor si vor permite evidentierea adevarului in aceasta speta", mai arata echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Potrivit imaginilor difuzate de B1TV, Elena Udrea a fost dusa din arestul Politiei Capitalei la Directia Nationala Anticoruptie, inainte de ora 10:00, pentru confruntari cu denuntatorii sai,

Avocatul Marius Stribea a declarat ca Elena Udrea va fi confruntata cu Stefan Lungu, fostul sau consilier din perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia si Adrian Gardean.

Deputatul PMP Elena Udrea, arestata in dosarul "Gala Bute" si pusa sub acuzare si in dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor si denunturile inculpatilor.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1732 vizualizari

  • -2 (8 voturi)    
    Asa e (Joi, 19 martie 2015, 9:30)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Ritm de melc. Trebuie sa ajunga dupa gratii cit mai repede. Toapa Udrea a fost unul din pionii principali ai genocidului portocaliu si o mambra actica a mafiei care a jefuit Romania vereme de 10 ani.
    • 0 (4 voturi)    
      Daca vrei (Joi, 19 martie 2015, 10:45)

      canuta [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      sa vezi o toapa, uita-te spre Gabriela Firea.
      Fara a dori sa o scuz in vreun fel pe Elena Udrea, cind vorbesti despre jefuirea Romaniei e bine sa te uiti si la Sova(70 milioane euro),Mazare (9 milioane euro),Voiculescu(60 milioane euro) si multi altii,
      unii dovediti, altii inca nu, ca si Udrea.
      • -3 (3 voturi)    
        Adevarul este de partea sa (Joi, 19 martie 2015, 12:08)

        Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui canuta

        Ca un cetatean normal al acestei tari intrata in UE si nu intr-o tara bananiera, vreau sa stiu in cazul ei da exista :1 geanta cu bani a fost amprentata? Ea a fost amprentatata ? Exista flagrantul care dovedeste ca doamna Udrea ar fi luat acei bani in amiaza mare in minister in vazul tuturor angajatilor? Ca doar nu erau invizibili acesti turnatori, au trecut pe la poarta, au fost intrebati ce e cu ei, la intrare sunt camere video. Cine a vazut geanta si ce-i in ea? Putea fi o geanta cu lucruri personale, deci cum sa treaca cu gentoi in MDRT, putea fi o bomba, droguri,arme, au trecut pe la secretariat, ce naiba?! Fara aceste probe nu poate fi acuzata. Doar daca i s-au fabricat dovezi. Cat despre denunturi sunt doar vorbe ca sa-i faca rau si ca spagarii sa scape. Ori fara dovezi nimeni nu poate fi acuzat de nimic si nici retinut!
        • -2 (2 voturi)    
          DNA? Banda de acoperiti! (Joi, 19 martie 2015, 13:49)

          Lucifer [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

          In primul rand hotararea Elenei Udrea de a cere o confruntare cu delatorii ei, arata cat se poate de clar nevinovatia ei...cum ar putea avea acest tupeu daca s-ar simti vinovata? e la mintea cocosului ca tergiversarea acestei confruntari, cu turnatorii Elenei Udrea a fost aplicata din pricina spaimei procurorilor ca se vor face de rasul intregii tari, se vor deconspira aratandu-se intregii tari in toata splendoarea parsiveniei si supunerii lor fata de matracuca aia de Kovesi, amanta lui Coldea de unde vine tot raul in tara asta . arestari haotice, umiliri, catuse si tot alaiul de nimicnicii...
      • -3 (3 voturi)    
        Halep convocata la DNA... (Joi, 19 martie 2015, 13:44)

        Cornel Jeles [anonim] i-a raspuns lui canuta

        Tenismana Simona Halep este urmarita peste tot in lume de catre SIE, SRI, DNA, DIICOT, ICCJ, CSM, Parchetul General, Guvern, Presedintie si Parlament, fiecare trimitandu-si acoperitul acolo, acoperit in spectator...sarcina lor este sa-i faca acesteia un dosar greu si s-o acuze de furt de cash din banii omenirii...pai cum e posibil sa fi obtinut azi noapte peste 100.000 de euroi in doar 2 ore, ce, crede ca e de capul ei, ca noi nu vedem cum suge din averea omenirii care include si pe girafa Kovesi si pe generalul de paie Coldea? Chiar si pe HEIL KLAUS, Ponta Naum si Vaduva Neagra Firea!!! Ajunge, am rabdat destul! Cum adica, o fata de 23 de ani sa devina milionara in doi ani de zile? La prima aterizare pe Otopeni, aceasta Halep va fi arestata ( dupa ce in perealabil va fi anuntata media ) si dusa in catuse la DNA pentru a da socoteala de banii furati fara jena! Traiasca Republica Procurorilor Romani! Traisca si infloreascc zornaitul catuselor! Huooooooooo! Huideooooooo! La oaseeee!!!
  • +3 (3 voturi)    
    azi au loc confruntarile E Udrea cu denuntatorii?! (Joi, 19 martie 2015, 10:22)

    lili [anonim]

    Vreo paruiala, ceva ?!
    Pacat ca nu putem vedea in direct cum se "confrunta" la DNA cele doua "prietene" de schopping de Paris !
    Mare pacat...
    De fapt, doua penale, una deja cu catuse, din fosta "vedeta politica" E Udrea a devenit "vedeta" arestului preventiv si a DNA!!!
    Observ ca i-a disparut gestul ala cu degetul la nas ce-a ridicat multe semne de intrebare in presa tabloida, i-o fi disparut mirosul!
    De la arest i s-o fi tras, de la celula cu miros de arest preventiv?!
    Succes DNA, succes Codruta!!!
    • -2 (4 voturi)    
      Sa fim corecti, fara patima si invidie (Joi, 19 martie 2015, 12:08)

      Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Totul a fost cusut cu ata alba. Fabulatia cu sacosa plina cu euro in amiaza mare prin minister in vazul angajatilor, ca Udrea stia ca astia furau de spargeau pe la spate, ca se foloseau de functiile din minister si isi negociau spagi etc vor cadea, o sa vedeti, deoarece sunt pure minciuni ca ei sa scape. Credeau ca daca se unesc mai multi spagari si dau vina pe Udrea vor scapa. Ori, asa ceva nu se poate nici macar intr-o tara bananiera, fara dovezi clare nu se poate gasi un vinovat. Procurorii nu cred ca se lasa pacaliti de acesti spagari care au profitat de numele Elenei Udrea ca sa-si aranjeze interese ascunse. Udrea este victima unor indivizi care i-au lins din palama, aratandu-se buni prieteni, dar, cand colo ei profitau de ea. Intreb: care-i vina ei? Ca a crezut in oameni, in apropiati? Pentru asta se poate retine un om in arest? Cred ca a fost abuz, exces de zel, a vedem cine va plati pentru ce i s-a facut Elenei Udrea!
  • +3 (3 voturi)    
    Ehei, doamnă Udrea... (Joi, 19 martie 2015, 10:48)

    Radu I [utilizator]

    „nici nu știi cât de mica-'ncepi să fii...”
    Au apus vremurile în care mafia din care făceați parte tăia și spânzura... Sper să fiți învățătură de minte, și exemplul vostru să descurajeze pe toți nemernicii care cred că se pot îmbogăți și huzuri din hoții, șpăgi, nemuncă...
    Așa că, lăsați-o mai moale cu... „evidențierea adevărului”. „Adevărul”, în gura d-voastră, sună ca o insultă pentru oamenii cinstiți din țara asta.
  • +1 (1 vot)    
    Echipa de comunicare... (Joi, 19 martie 2015, 16:49)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    ...a lui nuti udrea se vede de la o posta: canuta, cristian80, Cornel Jeles, lucreaza baietii, lucreaza, cat mai are bani d-na vuiton...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by