Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, adus la DNA Bucuresti

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 12 martie 2015, 10:34 Dosare Anticoruptie


Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), el urmand sa asiste la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul perchezitiilor, transmite Mediafax, citand surse din cadrul DNA.

Iulian Hertanu a fost adus la DNA Bucuresti pentru ca la structura centrala exista aparatura necesara pentru a fi facuta perchezitia informatica.

Cumnatul premierului este adus la DNA Bucuresti pentru a doua zi, consecutiv, el fiind prezent si miercuri in fata anchetatorilor.

Hertanu a fost arestat preventiv in 18 februarie, alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba. In acelasi dosar, au fost fost pusi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghita, deputatul PSD Vlad Cosma si tatal acestuia, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, directorul de productie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum si omul de afaceri Liviu Munteanu.

Potrivit anchetatorilor, Virgiliu Roman, Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma au sprijinit grupul infractional din care facea parte Iulian Hertanu ca sa acceseze si sa primeasca fonduri europene in cadrul contractului de extindere a retelei de canalizare din orasul Comarnic, proiect in valoare de aproape zece milioane de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2023 vizualizari

  • +10 (10 voturi)    
    Ghitza vine la " pachet" cu Viorel ? (Joi, 12 martie 2015, 10:48)

    Plagarus [utilizator]

    Procurorii se apropie din ce în ce mai mult de Viorel Ponta, iar ceea ce ar putea ieşi la suprafaţă săptămânile care vin ar putea produce chiar demisia acestuia !
    Se pare că procurorii au la dosar informaţii compromiţătoare (convorbiri telefonice şi înregistrări ambientale) cu Ponta vorbind cu cumnatul său, Iulian Herţanu, şi cu Sebastian Ghiţă despre afaceri nu tocmai cinstite.
    Este vorba despre o situaţie de deturnare de fonduri europene, cu un prejiduciu estimat la 7,8 milioane de lei, plus o evaziune fiscală de 2,5 milioane de lei.
    Au fost deturnate aproximativ 54 la sută din fondurile dintr-un proiect european.
    Ilie Sârbu, cercetat într-un dosar cu păduri retrocedate. Acum, cumnatul a ajuns să doarmă după gratii într-un dosar în care este implicată și firma la care mama și sora Viorelului sunt acționari.
    Ponta, extrem de „tulburat” de corupția din familia fostului președinte, îi cerea acestuia demisia. Evident, Băsescu n-a demisionat. Și ca să vezi că nici Ponta n-o să demsioneze acum

    În decembrie 2013, Viorel Ponta a luat parte la semnarea contractului pentru implementarea proiectului „Internet în şcoala ta” şi l-a descris drept „o minune românească”. „Am venit aici cu un scop foarte clar: să mai văd o minune românească."?
    Intrebat de o jurnalistă de ce se semnează un alt contract cu o companie care „a ajuns la acum la Parchet”, Ponta a replicat: „Doamnă, toţi suntem la Parchet în ţara asta”.
    Toata mizeria din politica are cate 10 firme pe cate 10 neamuri si toate sunt profitabile intr-o tara in care 98% din prostime traieste de pe o zi pe alta.
  • +10 (10 voturi)    
    Ce "buchet" fromos (Joi, 12 martie 2015, 10:52)

    andreitr [utilizator]

    de PSD-isti adusi la DNA.
    Sebastian Ghita, Vlad Cosma, Mircea Cosma, Virgiliu Iuliu Roman, Liviu Munteanu -- nu si-au inchipuit niciodata ca va trebui sa dea socoteala in fata cuiva...
  • +12 (12 voturi)    
    Suspans (Joi, 12 martie 2015, 11:20)

    CititorulComentator [utilizator]

    Bagati direct in Ponta! Pierdeti timpul cu toti agaricii...nu mai rezist la suspansul asta :))
  • +11 (11 voturi)    
    N-aude, n-a vede (Joi, 12 martie 2015, 11:22)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Sunt sigur ca plagiatorul habar nu are de ce facea cumnata-su. Cum nu are habar de fraudele electorale, de tuntule lui Ghita, de hotiile mafiotilor din PSD - partidul de hoti pe care il conduce. Bonta, pazea, ca vine randul tau, ca esti discipol al puscariasului Nastase si vei ajunfe dupa gratii ca si el.
    • +8 (8 voturi)    
      In apararea lui Ponta (Joi, 12 martie 2015, 11:44)

      CititorulComentator [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      Ponta nu stie nici ce face Ponta insusi!
  • -4 (4 voturi)    
    SRI - DNA (Joi, 12 martie 2015, 12:38)

    crisab [utilizator]

    Seamana a diversiune anchetarea cumnatelului.....se pare ca SRI ofera materialul si DNA il prelucreaza!
    • +1 (1 vot)    
      adica cum? (Joi, 12 martie 2015, 14:35)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui crisab

      in ce sens diversiune? si ce conteaza cine ofera materialul? poti sa il oferi si tu. conteaza sa fie adevarat, nu cine il ofera. insa nu am vazut inca in romania corupti gasiti vinovati pe dovezi inventate.
    • +3 (3 voturi)    
      Curat diversiune (Joi, 12 martie 2015, 14:47)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui crisab

      cumnatul, sora, mama si cu voia dumneavoastra ultimul pe lista, viorel. Famiglie de infractori constituiti in gasca infractionala cu interlopi locali si afaceristi abonati la stat.
  • +1 (1 vot)    
    Sa fie primit! (Joi, 12 martie 2015, 13:35)

    ..13 [utilizator]

    .


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by