Barfele ca Elena Udrea ar fi cedat in arest si ca ar fi inceput sa planga sunt aberatii - contul de Facebook al fostului ministru

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 9 martie 2015, 13:08 Dosare Anticoruptie


Toate articolele si barfele aparute in presa ca Elena Udrea ar fi cedat in arest si ca ar fi inceput sa planga sunt aberatii si minciuni, scria luni pe contul de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii, intr-o postare semnata "echipa de comunicare".

"Atitudinea sa publica dovedeste forta interioara pe care o are: nu a plans, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a lesinat si nici nu i s-au gasit, din senin, boli de care nu avea cunostinta inainte asa cum li s-a intamplat multor asa-zisi barbati. Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa 'franga' un om ca Udrea.

Prin faptele si actiunile sale de pana acum, Udrea a dovedit ca este un om foarte puternic si demn. Va lupta si va reusi sa-si dovedeasca nevinovatia in fata magistratilor", potrivit sursei citate.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2107 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    EU (Luni, 9 martie 2015, 13:53)

    nimrod [utilizator]

    Bun, şi dacă ar fi plâns, care-i problema?
  • +1 (3 voturi)    
    Elena Udrea este in puscarie,PDL a disparut! (Luni, 9 martie 2015, 14:00)

    hotnewsfil [utilizator]

    In anii de dupa 2004 PNL, dupa ce i-a evacuat pe PDL-isti de la guvernare, a afrirmat pe toate caile, ca va lupta pentru dizolvarea PDL.
    A durat ceva timp dar, iata, PNL a reusit!
    PDL -istii, pacaliti de smecheri din PNL (abonati permanent la Antena3), in ultimii ani.
    PNL este coautorul loviturii de stat din 2012, cum a numit-o Blaga (afirmatie repetata zilnic si azi, de RealitateaTV!).
    Traian Basescu a avut de luptat nu numai cu cei trei mari moguli ai presei : Patriciu, SOV si Felix, ci si cu cu "fratele" de doctrina politica - de dreapta - PNL..
    Antonescu s-a inhaitat cu Ponta, timp de cativa ani - precedenti alegerilor din 2014 -, impartindu-si nerabdatori puterea la varf.
    PDL a luptat alaturi de Traian Basescu ca sa reziste imensului asalt la care era spus, alaturi de Traian Basescu, de catre PNL si PSD.
    Suparati ca vacarul pe sat, unii sefi ai PDL s-au transformat in adversari ireductibil ai celui care ii adusese la putere - T.B.- si au plecat capul in fata noului lor sef - PNL. Au ingrosat randurile celor care o acuza pe Elena Udrea ca ar fi fost sefa coruptiei din PDL, ca aduna bani pentru partid, pe care ii dirija catre conturile ei personale si catre PDL.
    Sefii actuali ai defunctului PDL (sa-i fie tarana usoara!), au fost apropiati de Elena Udrea, in lupta pentru a nu fi desfiintati de catre PNL-ul USL-ist.
    Acum s-au pitit in PNL, facand temenele in fata sefului acestui partid - Klaus Iohannis.
    Ce-o fi asta? Oportunism, ticalosie?
    Tac toti sefii PDL cand Ponta si Gorghiu afirma ca perioada 2004-2014 a fost 'dezastrul tarii', ca nu s-a facut absolut nimic bun in tara, ca doar s-au furat banii poporului, in organizarea Elenei Udrea si ai PDL , in frunte cu Emil Boc.
  • 0 (0 voturi)    
    e bine ca rezista eroic... (Marţi, 10 martie 2015, 8:15)

    lili [anonim]

    Va avea nevoie de asemenea "rezistenta"....
    O asteapta ani grei, daca M Ridzi a luat 5 ani ptr trafic de influenta, nu vreau sa ma gandesc cati ani o asteapta pe E Udrea la Targsor!
    E de bine ca rezista, bravo!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by