VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul "Gala Bute". Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte. Parerea noastra este ca nu

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 5 martie 2015, 9:08 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea la Gala Bute
Foto: HotNews / DP
Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul "Gala Bute", informeaza Agerpres.

Ora 18:22 Judecatorii au respins contestatia depusa de Elena Udrea, informeaza B1TV. Drept urmare, fostul ministru ramane in arest preventiv.

Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00.

Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.



Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca aratat in fata instantei ca "toti ceilalti coparticipanti la aceasta speta sunt judecati in alta forma care nu presupune arestul preventiv si ca arestul peventiv nu se justifica in cazul dnei Udrea".

Intrebat daca Elena Udrea se afla la sediul Ministerului Dezvoltarii in ziua de 6 noiembrie 2011, cand denuntatorii sustin ca ar fi primit mita 900.000 de euro, avocatul a afirmat ca "este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte, dar parerea noastra este ca la acea data, 6.10, Elena Udrea nu a fost la minister."

Amintim ca Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile, ea fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4267 vizualizari

  • -8 (14 voturi)    
    America prin NYT ataca DNA (Joi, 5 martie 2015, 11:59)

    Cristi [anonim]

    S-a aflat si in America despre abuzurile DNA, inseamna ca ceva nu este in regula. Udrea este executata pe modelul celui de la Moscova. Inca n-au curs gloantele, dar, deocamdata curg turnatoriile mincinoase care devin adevaruri in fata procurorilor DNA. Asta dovedeste ca Udrea este victima celor care au spaguit la greu folosindu-se de numele ei, de functiile din minister. Asta nu este justitie, ci inchizitie!
    • +1 (3 voturi)    
      Denunturile mincinoase se pedepsesc... (Joi, 5 martie 2015, 13:18)

      dana_s [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      ...potrivit Codului penal:
      Art. 268. (1) Sesizarea penala, facuta prin denunt sau plangere, cu privire la existenta unei fapte prevazute de legea penala ori în legatura cu savarsirea unei asemenea fapte de catre o anumita persoana, cunoscand ca aceasta este nereala, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
      (2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea acesteia de catre o anumita persoana, se pedepseste cu închisoarea de la unu la 5 ani.
    • +1 (7 voturi)    
      Pentru Cristi (alias Cristiann80/alias Udrea?) (Joi, 5 martie 2015, 13:38)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      Înainte de a vorbi despre „execuții” putiniste (ar fi o blasfemie, chiar și simpla alăturare a numelui Udrei de cel al lui Nemțov sau al Annei Politkovskaia!) n-ar fi util, mai întâi, să citești știrea? Să te ajut?
      „Patrick Basham s-a facut remarcat pentru prima oara in mediul public din Romania in 2013, cand a publicat o opinie elogioasa despre Victor Ponta, pe care il compara la acea vreme cu Tony Blair, capabil sa transforme Romania intr-un "tigru al Balcanilor" (...)
      „Articolele Op-ed (opinii din afara redactiei) nu sunt asumate de redactia New York Times, care doar le gaduieste.
      http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19549727-articol-straniu-impotriva-dna-impotriva-luptei-coruptia-publicat-pagina-opinii-new-york-times-autorul-editorialist-pravda-sustine-dosarele-mogulior-media-dan-adamescu-adrian-sarbu-sunt-motivate-politi.htm
    • +2 (6 voturi)    
      hai nu zau (Joi, 5 martie 2015, 13:45)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      zi asa, e executie? tu ai habar macar ce vorbesti?
      articolul din NYT e facut de un lobbyst care din asta traiste, daca maine il platesti tu sa zica ca obama e un nazist, e in stare sa scrie si asa ceva.

      iar la cat de transparente sunt procesele DNA, nu vad cum poti vorbi de executii. a, ca tu nu pricepi tot lantul de evenimente, e problema ta. du-te si intreaba pe cineva de meserie, daca nu te pricepi. nu e o rusine sa intrebi cand nu stii.

      si ca sa vezi noutate, din cele mai vechi timpuri turnatoriile s-au folosit in procesul de justitie. ce conteaza e sa fie adevarate. tu zici ca sunt mincinioase. pe ce te bazezi? o sa decida justitia. daca sunt mincinoase inseamna ca se va demonstra ca asa e si madam nuti poate sa stea linistita. la cum se comporta ea, prost sa fii si tot pricepi ca e vinovata!
    • +1 (3 voturi)    
      lasa-ne cu aiurelile... (Joi, 5 martie 2015, 15:21)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Cristi

      Asta care scrie in New York Times nu cred ca ar fi scris asa daca in SUA politicienii lor ar fi furat ca-n Romania!
      L-ar fi linsat in piata publica americanii!
      Sa-i plimbe zi de zi cu catusele, sa ne penalizeze CEDO ptr asta, oricum costa mai putin decat sutele de miliarde de euro furate in 25 de ani!
      Si daca chiar nu stii(mai citeste!!) SUA felicita OFICIAL de fiecare data Romania si mai ales DNA pentru progresele facute in lupta anticoruptie!
  • +6 (8 voturi)    
    Gala (Joi, 5 martie 2015, 12:29)

    Observer [anonim]

    Pacat ca de la Gala Bute s-a ajuns la "Gala Pute"
  • -1 (5 voturi)    
    EU (Joi, 5 martie 2015, 13:06)

    kronk [utilizator]

    Fum fara foc nu iese.Toapa de ples-coi mai are multe de scos la iveala.Poate avem si un matrozel in curind in catuse.
  • +1 (7 voturi)    
    Puneti cheia pe ea (Joi, 5 martie 2015, 13:56)

    CititorulComentator [utilizator]

    Si la revedere!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by