Cererea lui Copos de eliberare conditionata din inchisoare, respinsa de instanta

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 25 februarie 2015, 19:20 Dosare Anticoruptie


Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala au respins miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare. Decizia nu este definitiva, potrivit Agerpres.

Dosarul lui Copos a ajuns in instanta pe 21 ianuarie, dupa ce a el primit aviz favorabil pentru eliberare conditionata din partea Penitenciarului Rahova.

George Copos are de executat patru ani de inchisoare, in urma contopirii pedepselor primite in dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de inchisoare in dosarul Loteria I, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

De asemenea, el a mai fost condamnat, in calitate de fost actionar majoritar al FC Rapid, la 3 ani si 8 luni de inchisoare, in dosarul transferurilor din fotbal.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1116 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Justitia pentru unii muma... (Miercuri, 25 februarie 2015, 21:01)

    rov [utilizator]

    Stau si ma intreb pe cand ilici si camarila vor plati pentru genocidul din 89 ?
    Copos a facut ingineri financiare, s-a recuperat prejudiciul, dar tot este pedepsit.
    Ilici & camarila pe cand vor invia cei 1000 de romani ?!?!?!
    Doar asa ne resetam ca natie si vom avea grija si respect unii pentru altii.
  • +1 (1 vot)    
    cand v-a da inapoi tot ce a furat (Miercuri, 25 februarie 2015, 21:32)

    spectator47 [utilizator]

    atunci sa fie liber.
    Cum a fost posibil printre multe altele sa puna mana pe Intreprinderea Electronica Bucuresti : pe cele peste 50 de spatii ale Electronicii Service din toate orasele Romaniei si pe reteauua de magazine ale Electronica Bucuresti.
    A lasat pe drumuri peste doua mii de oameni,spatiile pe care le-a furat au ajuns jeguri de cazinouri (nume pompos),farmacii,florarii,case de amanet,bouticuri,etc in nici un caz activitati cu specific electronic.
    Sub umbrela Samsung -Ana Electronics s-a asociat (pana la inghitit) cu patrimoniul ELECTRONICA si ajutat de complicitatea FPS a furat valori care insumat depasesc 500 milioane euro.
    Daca unii oameni din conducerea Electronica s-au opus au fost intimidati,arestati ptr invinuiri inchipuite si supusi campaniilor de presa, presiunilor de presa (Adevarul -vara lui 1995-ziaristi de serviciu de la Antene).
    Datorita unora ca copos,cocos,videanu,nastase,etc... avem problemele actuale: neajunsuri in infrastructura,sanatate,educatie,aparare Ei sunt adevarati dusmani ai statului si cred ca au fost trasi de sfori care nu doresc o Romanie prospera.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by