VIDEO Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta si la o fundatie din oras

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 19 februarie 2015, 10:22 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii in mai multe locatii din judetele Constanta, Prahova si Sibiu intr-un dosar de coruptie, investigand presupuse infractiuni electorale comise in perioada 2009 - 2013, informeaza un comunicat DNA. Printre institutiile perchezitionate se numara Consiliul Judetean Constanta si Fundatia Fantasio din Constanta, relateaza Cuget Liber.

Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu - cercetat deja in alte dosare de coruptie - a ajuns joi dimineata la sediul institutiei. Iar directorul Fundatiei Fantasio, Cristina Moldovan, a declarat pentru Ziua de Constanta ca procurorii DNA au solicitat mai multe documente, insa nu cunoaste alte detalii la acest moment.



Surse judiciare citate de Agerpres sustin DNA ar cerceta plati ilegale de la bugetul CJ Constanta, reprezentand finantari nerambursabile. Perchezitiile mai vizeaza hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, birourile Fundatiei Fantasio si o agentie de turism din municipiul Ploiesti.

Procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea SRI si a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Vom reveni cu amanunte






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2399 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Puscariabilii PSD Constanta (Joi, 19 februarie 2015, 11:03)

    Constanta Campeanu [anonim]

    si toti complicii lor se vor reuni la Poarta Alba unde vor infiinta o celula de partid si vor actiona in ilegalitate puscaria fiind de fapt o adevarat scoala de partid unde vor invata alte jmekerii ca nu-i mai prinda.DNA sa nu-i uite pe Decebal Serban de la Port Constanta si complici Ionescu,Balut,Iorov,Visan,Encioiu si familia Martin.
  • +1 (1 vot)    
    Veniti si la Mizil (Joi, 19 februarie 2015, 11:25)

    Laurentiu Badicioiu [anonim]

    Incercati sa va faceti timp si pentru o alta fundatie din Prahova ; la Mizil . ,,Agatha Grigorescu Bacovia ,, . O sa va placa ce o sa gasiti prin actele contabile ale acestei fundatii .
  • +2 (2 voturi)    
    Expertissa (Joi, 19 februarie 2015, 12:22)

    roxana [anonim]

    Ar fi bine daca n-ar uita de S.C. Expertissa si de fostii directori Georgescu Daniel si Dragoi Daniela,complici la sifonarea banilor publici care buzunarele lui Nicusor Constantinescu si Ion Coltan ,varul lui primar.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by