Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv

de I.R.     HotNews.ro
Duminică, 8 februarie 2015, 18:16 Dosare Anticoruptie


Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 50.000 de euro pentru fostul ministru, in dosarul "Gala Bute", transmite Mediafax.

Decizia luată duminică de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Tudor Breazu a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii DNA, care îl acuză de complicitate la luare de mită în dosarul "Gala Bute", potrivit unor surse judiciare.

Breazu este acuzat ca ar fi intermediat mita provenita de la administratorul unei societati comerciale care a primit contracte de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului condus de Elena Udrea.

Suma de 50.000 de euro reprezenta 10% din valoarea unui contract dat acelei firme, au precizat sursele citate.

In mod concret, dupa ce administratorul societatii in cauza incasa banii pentru lucrarile efectuate, el i-ar fi returnat Elenei Udrea 10 la suta din valoarea contractului prin intermediul lui Breazu, virand banii in contul acestuia.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2251 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by