DNA: Sefa Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, retinuta pentru trafic de influenta

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 26 august 2014, 21:34 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA au dispus retinerea directorului general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, pentru savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Agerpres. Ea va fi prezentata miercuri Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA postat marti seara pe site-ul institutiei, in perioada februarie - martie 2014, Floarea Alesu a primit de la o persoana denuntatoare suma de 10.000 lei si o bijuterie din aur (lantisor din aur cu pandantiv, in valoarea de 757,97 lei), promitand in schimb sa-si foloseasca influenta derivand din functia de director general si sa intervina pe langa membrii comisiilor desemnate pentru examinarea candidatilor inscrisi la concursurile pentru ocuparea unui post de inspector (la proba scrisa, respectiv interviu), organizate de Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in mai si iulie, astfel incat fiica acesteia sa fie admisa.

Sursa citata precizeaza ca, in 2013, Floarea Alesu a primit, in mod indirect, de la o alta persoana 500 lei, promitand ca va interveni pe langa functionarii aflati in subordinea sa astfel incat dosarul depus de aceasta pentru obtinerea unei pensii de handicap, sa fie solutionat favorabil.

Floarea Alesu mai este cercetata intr-un dosar separat, pentru presupuse fapte conexe infractiunilor de coruptie.

In prezenta cauza, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























792 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    uau (Marţi, 26 august 2014, 23:46)

    jeanvaljeanro [utilizator]

    unde intorci capul, vezi un hot!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by