Ultima linie de aparare a Antenei 3 in cazul Voiculescu-ICA, contrazisa flagrant de realitate: Adevarul in cazul denuntatorului care si-ar fi retras denuntul

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Joi, 7 august 2014, 23:17 Dosare Anticoruptie


Antena 3 si adevarul despre denuntatorul din dosarul ICA - Voiculescu
Foto: Colaj foto
​Antena 3 a prezentat, joi seara, un filmulet cu camera ascunsa in care un presupus denuntator din dosarul ICA - Dan Voiculescu si-ar fi retras plangerea de la DNA, moderatorii Mihai Gadea si Adrian Ursu sutinand, astfel, ca intreg dosarul se bazeaza pe un fals. In realitate, conform informatiilor publice din rechizitoriul intocmit de procurori, intreg dosarul a pornit de la un referat ca urmare a unei autosesizari a Serviciului de Investigatiii DNA, coroborat si cu informatiile primite de la denuntator. In plus, tot dosarul a fost conexat cu exact aceeasi investigatie penala pornita de catre Parchetul General la o sesizare a Corpului de Control al Ministerului Agriculturii, o investigatie finalizata initial cu neinceperea urmaririi penale, concluzie ce ulterior a fost infirmata si declarata nelegala. Dosarul a fost ulterior declinat DNA-ului, iar in rechizitoriul dosarului ICA-Dan Voiculescu sunt prezentate zeci de mijloace de proba (documente, marturii, note oficiale), pe langa denuntul persoanei prezentate de Antena3.

Antena 3 a prezentat joi seara la "Sinteza zilei" o inregistrare cu camera ascunsa in care un batran, presupus denuntator in procesul lui Dan Voiculescu-ICA, si-ar fi retras plangerea de la DNA. "Am anulat tot ce am spus acolo. Am considerat ca domnul Voiculescu a facut o fapta buna", spune pe inregistrare batranul, despre care Antena 3 sustine ca se numeste Vasile Popa si este unul din denuntatorii in dosarul ICA-Dan Voiculescu.

"In seara aceasta veti vedea ca intregul dosar, intreaga constructie, se bazeaza pe un fals, asa cum nici copiii nu isi permit sa falsifice cand isi fac scutiri la scoala", a declarat Mihai Gadea la Antena 3.

Trebuie de precizat ca Antena 3 a prezentat fragmente video montate cu unele declaratii ale denuntatorului.

Dosarul, pornit de la o autosesizare DNA, conexata ulterior cu un dosar anchetat de Parchetul General

Pe de alta parte, in Rechizitoriul procurorilor (intreg materialul care a fost transmis instantei de judecata in acest dosar) ce poate fi consultat public in sectiune Anticoruptie gazduita de HotNews.ro, numele denuntatorului Vasile Popa apare doar ca una dintre sursele de la care a pornit dosarul.

Practic, conform procurorilor, anchetarea dosarului a pornit printr-un referat propriu al DNA, ca urmare a unei autosesizari dupa un articol din ziarul "Curent, aparut in luna februarie 2007. Acest referat a fost apoi coroborat cu declaratiile denuntatorului Vasile Popa.

In acelasi timp, fara a fi un fapt cunoscut de DNA, Parchetul General a judecat un dosar privind infractiunile din dosarul ICA-Dan Voiculescu, pronind de la o sesizare a corpului de Control al Ministerului Agriculturii. Parchetul general a acordat o decizie de NUP (neincepere a urmaririi penale), insa decizia a fost atacata de catre procurorul Marius Iacob. Decizia a fost infirmata, iar dosarul a fost declinat catre DNA si conexata la dosarul aflat deja in cercetare de catre procurorii anticoruptie.

Citat din Rechizitoriu, pagina 172:
  • "La declansarea cercetarilor efectuate in prezenta cauza au stat initial pe de o parte referatul numarul 161/VIII/I/2007 al Serviciului de Investigatii al D.N.A. , iar pe de alta parte denuntul numitului Popa Vasile  - insusit in totalitate de acesta cu ocazia audierii sale la catre procuror data de 11.06.2007 fiind astfel intrunite in speta cerintele legale instituite de dispozitiile art 221 cpp de sesizare a organului de urmarire penala . Observatia se impune intrucat nu s-a cunoscut in faza initiala faptul ca o cauza penala cu acelasi obiect , avand la baza Nota Corpului de Control al Ministrului Agriculturii , Padurilor si Dezvoltarii Ruralenumarul 40.166/20.08.2004 , a fost solutionata de catre sectia a II-a a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin rezolutia numarul 646/P/2004 din 10.06.2005 prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de dispozitiile art 248 cpen - solutie nelegala a carui infirmare a fost solicitata si obtinuta procedural prin ordonanta procurorului sef sectie Marius Iacob numarul 13.445/3994/23.08.2007  prin care cauza a fost declinata in favoarea D.N.A. pentru a fi conexata la dosarul 84/P/2007".
Probele din dosar - zeci de documente, note oficiale si marturii

In plus, pe langa aceste aspecte, trebuie precizat ca intreg rechizitoriul procurorilor DNA se bazeaza pe mai multe mijloace de proba, de la diverse marturii, documente contabile si economice, precum si notye sau documente instituionale - in total circa 45 de mijloace de proba.

Printre aceste zeci de mijloace de proba se afla si declaratia denuntatorului Vasile Popa.

Intreg cuprinsul mijloacelor de probe poate fi gasit incepand cu pagina 47 pana la pagina 57 - initial referate proprii, documente si note, apoi declaratiile martorilor.

Intreg Rechizitoriul procurorilor in cazul ICA - Dan Voiculescu, mai jos:


Rechizitoriu Voiculescu.watermark.protected by Dosare de Coruptie



Voiculescu si lotul ICA - fata in fata cu verdictul final


Dan Voiculescu, impreuna cu restul inculpatilor din dosarul privatizarii ICA, urmeza sa afle verdictul final in cursul zilei de vineri.

Anterior, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Voiculescu la 5 ani de inchisoare, cu executare, pentru spalare de bani, decizia fiind atacata la Curtea de Apel.

Dan Voiculescu a fost trimis in judecata in decembrie 2008 de procurorii DNA, in calitate de actionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu si Compania (Grivco) SA Bucuresti, de membru al Adunarii Generale a Actionarilor si al Consiliului de Administratie ale ICA si de membru al AGA si director general al SC 'Bioprod' SA Bucuresti.

Procurorii anticoruptie au retinut in sarcina acestuia infractiunile de folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, precum si de spalare de bani, ambele infractiuni savarsite in forma continuata. In acest dosar a mai fost trimis in judecata fostul administrator al SC 'Benefica' SA Bucuresti (firma din grupul Grivco), Jean-Catalin Sandu, pentru complicitate la infractiunea de stabilire, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar.

De asemenea, Gheorghe Mencinicopschi, directorul general si membru al AGA si, ulterior, al CA al ICA SA Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si fals in inscrisuri sub semnatura privata.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























29286 vizualizari

  • +51 (55 voturi)    
    e tragic... (Joi, 7 august 2014, 23:24)

    brahmenau [utilizator]

    ca nu iese nimeni in strada...nici macar cu..catelul!
    • +26 (32 voturi)    
      Asta cu catelu'... (Vineri, 8 august 2014, 1:41)

      Ion B [utilizator] i-a raspuns lui brahmenau

      Mi-a placut major...
      Adevarul ca nu stiu ce ar trebuii sa se intample ca romanu' sa iasa pentru o noua "revolutie".
      (Nu ca prima ar fi fost altceva decat o miscare politica gandita de afara dar in care oameni nevinovati au fost omorati sa justifice actiunile criminale are securistilor si comunistilor care s-au instalat la putere).
      Si ca tot mi-am adus aminte:
      Unde sunt securstii care au tras in populatie?
      Cand o sa fie judecat (in viata fiind, nu post-mortem) criminalul Iliescu?
      De ce nu apare si poza lui cu numarul de zile care au trecut fara sa fie pedepsit?
      De ce pana acum, nici macar Base (pe care il stimez foarte mult) nu a reusit sa aduca in fata justitiei pe cei vinovati? (si nu ma refer aici la cei cativa care au cazut de papagali...).
      De ce mama masii suntem asa de mamaligari?
      • +13 (17 voturi)    
        Domnule Ion, (Vineri, 8 august 2014, 7:53)

        Mita Beciuklista [utilizator] i-a raspuns lui Ion B

        Presedintele NU POATE, legal sau constitutional, sa-l aduca pe Iliescu la judecata. Nu are atributii. Ca sa intelegem mai bine in ce fel isi bate joc prim-mitomanul tarii si marea lui Famiglie de Tara, ar trebui sa sacrificam ceva timp si sa intelegem cum functioneaza Statul de Drept. Atunci vom stii ca Presedintele are atributii restrinse, ca daca le sta in calea preluarii puterii absolute nepotii lui Iliescu il vor suspenda, in schimb el nu poate demite un PM incompetent, dar cu o majoritate de neamuri proaste, dar alese, de 70%.

        In caz contrar, tot mai multi romani vor astepta omul providential sau vor invinovati, asa cum predica propaganda oamenilor turnatorului, un singur om pentru toate nefericirile Natiei.

        Nu suntem mamaligari, ci doar inconstienti, iar votul din iarna asta ne va da masura inconstientei noastre. Un ponta, (cu p mic, de la plagiat), presedinte ne va arunca in anii traiti pe vremea
        ultimului bastion stalinist in viata din Europa, Iliescu, si a pupilului sau, incarceratul 0049. Daca asta vrem, vom sta acasa, cu berea si popcornul linga noi si ne vom indigna la miezul noptii de victoria creatiei celor doi, uitind sa ne reamintim ca n-am votat.

        Poate suna patriotard, dar da, alegerile din iarna ar trebui sa mobilizeze alegatorii nemobilizati, demotivati pina acum. Daca nu din interes pentru ele, din interes pentru Tara, care este pe muche de cutit. S-a vazut efectul acestui dezinteres, atunci cind rosiii, sub orice nume de partid, au preluat, cu 70% puterea in legislativ. Acela a fost inceputul. Finalul va fi, cind vor prelua Presedintia.
        • +8 (12 voturi)    
          prezent (Vineri, 8 august 2014, 10:05)

          maryus999 [utilizator] i-a raspuns lui Mita Beciuklista

          eu unul nu voi sta acasa ... voi merge la vot ... ba chiar voi mobiliza si restul familiei ...
        • -2 (4 voturi)    
          nu știu (Vineri, 8 august 2014, 12:18)

          Maica Reteza [utilizator] i-a raspuns lui Mita Beciuklista

          Da' cine-a zis că legal sau constituțional... Neah, nu știu frate, să se ducă cu vaporu' peste el, să-i scape o ancoră în dormitor.
    • +5 (9 voturi)    
      doar la noi se intampla (Vineri, 8 august 2014, 9:10)

      jescu [utilizator] i-a raspuns lui brahmenau

      Oamenii unui acuzat(fie ei si jurnalisti angajati) se duca la un denuntator acasa. Doar facandu-i public numele, si dandu-i fatza la televizor pun presiune pe acesta. Iti dai seama ca toti vecinii ii zic una alta batranului cand se intalnesc cu el. In final batranul isi retrage declaratia, pentru ca nu mai suporta presiunea. E ceva de laudat ? Alo, justitia, ati auzit de programe pentru protectia martorilor ?
    • 0 (0 voturi)    
      ei, taci?! (Sâmbătă, 9 august 2014, 12:50)

      barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui brahmenau

      cu exceptia cateilor!
  • +28 (32 voturi)    
    Justitia se face la tv la A3? (Joi, 7 august 2014, 23:25)

    Haskal [utilizator]

    Cu Pastorul pe post de Judecator si latraci drept Jurati?
    Ce placut e sa vezi Varanu zvarcolindu-se si viermii lui la fel.
  • +23 (27 voturi)    
    Felix de la km 0.0 cu caru' TV si echipa URLATOARE (Joi, 7 august 2014, 23:31)

    Clop [utilizator]

    Ma doare in lentila de retragerea plangerii unui denuntator.
    Voiculescu e un securist-mafiot post-decembrist. Punct.

    Daca Justita Romana nu-l dovedeste maine la verdict, hm... ramanem o tara bananiera si fara orizont valabil.

    Come on! Ati citit recenta ancheta a celor de la Rise Project?

    http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-17821984-investigatie-rise-project-firma-crescent-austria-companie-aflata-temelia-imperiului-politico-financiar-lui-dan-voiculescu-isi-gaseste-radacinile-colaborarea-acestuia-securitatea.htm?nomobile=
  • +23 (27 voturi)    
    Ce-nseamna sa fii mizerie umana, (Joi, 7 august 2014, 23:33)

    Matrafirefox [utilizator]

    sa nu te opresti niciodata din a minti pentru a-ti salva licheaua de patron securist.
  • +26 (30 voturi)    
    pe langa inchisoare (Joi, 7 august 2014, 23:35)

    stefan2008 [utilizator]

    ar trebui sa-i fie confiscata toata averea produsa ilicit.
  • +39 (43 voturi)    
    Ar trebui lansat un site Antena3-Watch.ro (Joi, 7 august 2014, 23:45)

    Andrei Bz. [anonim]

    Ar trebui lansat un site (denumire exemplu Antena3-Watch.ro - poate ar merge si ca subdomeniu la hotnews) unde reporteri dedicati ar trebui sa urmareasca fiecare emisiune si sa expuna toate falsurile, manipularile si incalcarile regulilor logicii, bunului simt, bunelor maniere, regulilor jurnalismului etc. Astfel, cand un om va spune ca a "vazut el ceva la Antena 3" putem imediat sa-i dam un link catre articolul care trateaza emisiunea respectiva pentru a-l lamuri.
    • +18 (24 voturi)    
      .... (Vineri, 8 august 2014, 1:21)

      Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui Andrei Bz.

      Dude...tu crezi ca majoritatea antenistilor stiu ce e ala un "link" si cum sa-l foloseasca?!?!?

      http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/votant-psd

      ia de aici...da-i astuia un "link"....
    • +21 (25 voturi)    
      Astia de la A3 (Vineri, 8 august 2014, 1:30)

      Leo55 [utilizator] i-a raspuns lui Andrei Bz.

      ar trebui sa fie suparati mai degraba pe dom profesor Mateut pt ca l-a incasat pe varan in asa hal ca n-o sa mai aiba de unde sa-i plateasca si nici pe unde sa mai scoata camasa.
      Abia i-au mai ramas bani de ceva vaselina...
    • +22 (26 voturi)    
      Nu cred ca o sa mai fie nevoie... (Vineri, 8 august 2014, 1:44)

      Ion B [utilizator] i-a raspuns lui Andrei Bz.

      daca felix intra mititica.
      Parerea mea este ca imperiul lui se va destrama chiar mai repede decat speram.
      • +9 (13 voturi)    
        avocatii lui peste (Vineri, 8 august 2014, 9:33)

        yonyon [utilizator] i-a raspuns lui Ion B

        a cazut si mitul superavocatilor care scot penalii din puscarii. se vede treaba ca alde Mateut & Co, daca dau peste o instanta corecta, sunt apa de ploaie. a mers jucarica atata timp cat au gasit complici in sistem: ba un grefier care nu solicita toate documentele necesare, dand prilej avocatilor sa conteste procedura, ba un judecator corupt care lungeste termenele de judecata la infinit. cand apar oamenii integri, se observa ca pledoariile sunt de tot rahatul, n-au nicio sansa sa impresioneze pe cineva.
  • +23 (27 voturi)    
    Sa staiti si in limba Gadea-Badea-cuvuveleleor (Joi, 7 august 2014, 23:46)

    lucadd [utilizator]

    Cu putina sansa Soparla dm Profesor merge de maine la puscarie. De maine existenta voastra pe ecrane nu mai are sens pentru ca ati pierdut talibanilor :)
  • +35 (39 voturi)    
    nu are sens (Vineri, 8 august 2014, 0:00)

    gigi1 [utilizator]

    Oricum e irelevant si daca e adevarat, de cand e nevoie de un denuntator cand e vorba de privatizare frauduloasa, adica oricine poate sa fure de la stat atat timp cat nu il denunta nimeni si daca isi retrage denuntul ca ii dai si lui ceva justitia uita tot? e absurd tot ce e legat de antena 3, sa speram ca o sa devina amintire in curand.
  • +33 (37 voturi)    
    Ce conteaza?! (Vineri, 8 august 2014, 0:08)

    Daniels22026 [utilizator]

    Chiar nu are nici o importanta denuntarul. El nu a fost proprietarul ICA. Daca-si mentine sau nu declaratiile, este egal cu zero. Pentru ca dosarul si faptele descrise si procesul sint tot acolo. iar miine e verdictul. Ani multi, cu executare. Poate ca vreunul sau doi dintre acuzati vor fi gasiti nevinovati. E posibil si poate chiar adevarat. Dar varanul va fi intemnitat cu siguranta.

    Sa fie intr-un ceas bun!!! De miine Romania va fi putin mai buna si mai civilizata. Sa ne mai curatam sufletele de resentimente oameni buni. Miine o sa pierdem o fractiune din ura fata de sistemul mafiot. Ca o eliberare va fi.
  • +42 (46 voturi)    
    A3 (Vineri, 8 august 2014, 0:20)

    rocknum [utilizator]

    Fierbe antena!

    Dar la modu fierbe ca oala sub presiune... atmosferele urca si o sa explodeze tot rahatul din ele.

    Abia astept!

    Gadea, Badea si restul or sa faca icter :D

    ABIA ASTEPT!!!


    P.S. Nu sunt Basist!
    Sunt anti A3, gadea, badea, voiculescu etc!
    • +7 (11 voturi)    
      cine e anti e Basist :) (Vineri, 8 august 2014, 8:22)

      dadan [utilizator] i-a raspuns lui rocknum

      cine are putin creier si judeca singur lucrurile e basist in viziunea A3 - daca nu inghiti mizeriile si minciunile aghiotantilor varanului atunci clar esti basist... antenele astea sunt un cancer ar moralitatii ce trebuie stopat ... si daca varanul si-a asigurat imunitate la CNA prin slugi puse acolo sa acopere rahatul zilnic servit de antene atunci singura solutie e sa ii loveasca la partea financiara... daca se infometeaza televiziunile de fonduri dubioase de la partide si se face curatenie intre baroni, avem o sansa sa vedem luminita de la capatul tunelului
  • +41 (45 voturi)    
    ... (Vineri, 8 august 2014, 0:24)

    rocknum [utilizator]

    Acum ma uit la in gura presei

    Badea e sobru ca la priveghi :)))
  • +16 (20 voturi)    
    felix varanu (Vineri, 8 august 2014, 0:37)

    rocknum [utilizator]

    asta merita la parnaie doar pentru cate otrava s-a aruncat la tv de catre latrine si de cate minti slabe au otravit cu dejectiile lor
  • +18 (22 voturi)    
    Dupe gratii suntem noi cari te facem pe tine (Vineri, 8 august 2014, 1:22)

    benicio [utilizator]

    Hai ca mai e un pic si merge si mosulica la pastrare.
  • +17 (21 voturi)    
    cat de ticalos (Vineri, 8 august 2014, 1:34)

    ZeroAbsolut [utilizator]

    poate fi numitul Dan VOiculescu incat sa isi tarasca si fetele in toate faptele penale!

    Bah varane, esti o lichea fara pereche: ti-ai vandut toata familia pentru bani si putere. Ti-s mai apropiati pupincuristii de gadea, badea, ursu, ciuvica, grecu, ala micu et co decat proprii tai copii sau neamurile. Sper sa putrezesti in ocna si-n iad.
    • +6 (10 voturi)    
      Fetele nu sunt (Vineri, 8 august 2014, 8:32)

      somesanu [utilizator] i-a raspuns lui ZeroAbsolut

      copchilasi de gradinita sau minore.
  • +10 (14 voturi)    
    :) (Vineri, 8 august 2014, 3:03)

    mariushn [utilizator]

    Let Justice Be Done, Though The Heavens May Fall
  • +6 (10 voturi)    
    Apel (Vineri, 8 august 2014, 7:55)

    MaQ [utilizator]

    Fac si eu un apel la populatie cu ocazia asta: va chem sa iesim cat mai multi in strada dupa pronuntarea sentintei (cu executare), sa bem un pahar de sampanie. Pentru ca nu fur, nu va pot da eu sampania, asa ca va trebui sa veniti fiecare cu cate o sticla.
  • +5 (9 voturi)    
    ... (Vineri, 8 august 2014, 8:14)

    rocknum [utilizator]

    gadea, badea si restul trepadusilor or sa ii faca un mausoleu precum lui lenin si o sa faca pelerinaje periodice
  • +5 (9 voturi)    
    intrebarea si raspunsul zilei (Vineri, 8 august 2014, 8:16)

    alllx [utilizator]

    Fa Voiculescule aveai chef de niste puscarie?
    Pai..n-aveam da' acuma...
  • -4 (8 voturi)    
    rejudecat (Vineri, 8 august 2014, 8:37)

    rochiri [utilizator]

    cred ca avem asteptari prea mari.
    Vor da rejudecare!
  • +1 (5 voturi)    
    tot despre varanul felix (Vineri, 8 august 2014, 8:55)

    acasa1284285656193 [utilizator]

    Sper din tot sufletul ca,acum,in ceasul al doisprezecilea,cupola securista sa nu-l mai sustina pe varan si sa-l apere,iar varanul sa fie bagat la zoo-mititica pentru ani buni.Sa te vad atunci mirciulica pe unde o mai scoti...camasa,nu altceva !!
  • -4 (8 voturi)    
    ? (Vineri, 8 august 2014, 9:20)

    hotnewssucks [utilizator]

    nu stiam ca un rechizitoriu e si dovada ca cineva e vinovat ... eu stiam ca probele te fac vinovat ...
    o fi voiculescu vinovat de ceva dar PUTE de la distanta a incompetenta dna.
    eu inteleg ca sunt oameni antipatici in lume si probabil ca au facut avere prin nelegalitati, dar acuzarea are niste lacune si niste abordari atat de incompetente incat un om obiectiv (nu spun ca eu as fi) sta si se intreaba ... daca astia au avut atatea dovezi si judecatorii au avut in fata probe, de ce dureaza procesul de 10 ani ( nu cunosc perioada) ?
    avocatii exista sa te apere (indiferent prin ce metode) dar e prea mare diferenta de abordare a judecatorilor ... cam bate la ochi.
    • +5 (9 voturi)    
      esti jalnic (Vineri, 8 august 2014, 9:33)

      FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui hotnewssucks

      Esti jalnic, postac antenist spalat pe creier. Ba acesta, cine a tot tergiversat procesul ? Cine a demisionat de 2 ori din Senat pentru a nu mai fi judecat de Inalta Curte de Justitiei si Casatie, dupa ce un complet de acolo l-a condamnat pe Bombonel ? Cine a ridicat tot felul de tertipuri avocatesti ca sa lungeasca procesul ? Nu ti-e rusine, latrina ce esti ? Crezi ca toata lumea e handicapata, antenist nenorocit ? Du-te in poiata matale, hai pa, potaie!
      • +1 (5 voturi)    
        mai mult, daca procesul era bazat pe o minciuna.. (Vineri, 8 august 2014, 11:13)

        akillies [utilizator] i-a raspuns lui FPop2013

        ..de ce si-a dat demisia Varanul de 2 ori din Senat? De ce a tot tergiversat procesul si desfasurarea sa naturala?
        De ce s-a ascuns dupa imunitatea Parlamentara atata timp?

        Locul varanului e dupa Gratii!!!
  • +3 (7 voturi)    
    Sobolanu' (Vineri, 8 august 2014, 9:43)

    DaniAndi [utilizator]

    Sper sa nu scape de data asta, la canal ii este locul!
  • +4 (8 voturi)    
    Sugerez haitei turnatoruluiderude/praduitor : (Vineri, 8 august 2014, 9:55)

    fosta zoezoe [utilizator]

    1-Mateut sa se autodenunte ca incapabil sau sa recunoasca ca a fost platit de Base (sau de noi, cetatenii) ;
    2-mercenarii antenelor sa mearga cu tarnacoape sa sape concret la temelia Curtii de Apel si a DNA;
    3-mercenarii antenelor sa-si caute alt angajator care sa fie cel putin la fel de priceput in a fura de buget-pentru a le putea satisface pretentiile si pentru a nu fi platiti si ei cu 2000-3000 de lei astfel incat sa le fie scarba de ei insisi .
    Nu ar fi existat sugestiile 2 si 3 daca antenele s-ar fi revendicat a fi ce sunt adica organe de propaganda a pc/psd/turnatori/fosti securisti ...
  • +5 (9 voturi)    
    Sa iesim in strada! (Vineri, 8 august 2014, 10:42)

    Trojan.H [utilizator]

    Cu sampanie!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by