VIDEO Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, audiat la sediul central al DNA

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 5 august 2014, 9:36 Dosare Anticoruptie


Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, a venit, marti dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care anchetatorii au facut, luna trecuta, perchezitii la sediul institutiei si la alte 27 de adrese din judet, anunta Mediafax. Benea nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA.

Pe 17 iulie, anchetatorii au facut perchezitii la 28 de adrese din judetul Bacau, inclusiv la trei institutii publice, intr-o cauza privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, in perioada 2005-2012, potrivit DNA.

Descinderile au vizat si sediul Consiliului Judetean Bacau, precum si locuinta presedintelui CJ, Adrian Dragos Benea, si pe cele ale altor angajati ai institutiei.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate documente care au legatura cu ancheta desfasurata in acest caz.



Reprezentantii DNA au precizat ca, in acest dosar, au inceput urmarirea penala in rem, pentru fapte de coruptie.

Consiliul Judetean Bacau este condus, din 2004, de Dragos Adrian Benea, lider al filialei judetene a PSD, si de vicepresedintii Ionel Floroiu, care este si vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD, si Claudiu Constantin Nastasa (PNL).

Perchezitiile la sediul Consiliului Judetean Bacau au avut loc la trei saptamani de la descinderile facute de procurorii DNA la Primaria Bacau. In urma acelor descinderi, primarul Romeo Stavarache a fost retinut de procurorii DNA, in 26 iunie, iar in aceeasi zi Curtea de Apel Bacau a decis sa fie cercetat sub control judiciar. De asemenea, instanta a dispus ca oamenii de afaceri Liviu Cenusa si Liviu Goian, vizati in acelasi dosar, sa fie cercetati tot sub control judiciar.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2517 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Dragos Benea (Marţi, 5 august 2014, 10:25)

    Grasul [utilizator]

    Ce-or fi avand astia de la DNA cu PSD-istii de ii tot ancheteaza, numai ei stiu!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by