VIDEO Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA in calitate de martor in dosarul plangerii penale impotriva presedintelui CNA, Laura Georgescu

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 25 iulie 2014, 10:15 Dosare Anticoruptie


Viorel Hrebenciuc
Foto: Agerpres
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a afirmat vineri ca a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da o declaratie in legatura cu relatia institutionala dintre Parlament si Consiliul National al Audiovizualului (CNA), relateaza Agerpres.

Viorel Hrebenciuc a stat aproximativ 30 de minute in sediul DNA, el sustinand ca a fost chemat in calitate de martor in dosarul in care PP-DD a facut plangere penala impotriva presedintelui CNA, Laura Georgescu.

Intrebat daca in Parlament s-a intervenit la CNA in favoarea unei televiziuni, Hrebenciuc spus: "Nu stiu de asa ceva".

"Stiti foarte bine ca CNA are 11 membri: 3 din partea Senatului, 3 din partea Camerei, 3 din partea Guvernului si 2 din partea Presedintiei. Din ce stiu, Laura Georgescu e numita de Guvern. Nu aveam ce sa discutam la Parlament", a adaugat Hrebenciuc.



Audierile in acest caz au loc dupa ce presedintele PP-DD, Simona Man, si Liliana Minca, deputat PP-DD, au depus la Directia Nationala Anticoruptie o sesizare privind posibilele acte de coruptie ale presedintelui CNA, Laura Georgescu, solicitand demisia acesteia.

Pana in prezent, in acest dosar au fost audiati membrii CNA, inclusiv presedintele institutiei, Laura Georgescu.

Intrebat inainte de a intra in sediul DNA in ce relatii este cu primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, Viorel Hrebenciuc a aratat ca nu este in nicio relatie cu acesta.

Intrebat daca a intervenit la membrii CNA in favoarea lui Gheorghe Stefan, pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune, Hrebenciuc a raspuns: "Da' de unde".

De asemenea, intrebat daca a discutat cu membri ai CNA pentru favorizarea unei televiziuni in scopul obtinerii licentei, Hrebenciuc a spus: "Niciodata".

Deputatul PPDD Liliana Minca, membru al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, a depus o plangerea in luna iulie la adresa Laurei Georgescu, dupa ce in presa au fost difuzate inregistrari audio in care sefa CNA foloseste un limbaj licentios si face referire la anumite practici, pentru obtinerea de sponsorizari cu logistica in favoarea Consiliului. Plangerea are ca obiect infractiunile de luare de mita si trafic de influenta.

In plangere sunt mentionate si fragmente din inregistrarile cu Laura Georgescu, in care aceasta face referire la o posibila sponsorizare sau donatie a unor laptopuri pentru Consiliu.

In acest dosar, la DNA au fost audiati, miercuri si joi, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, si mai multi membri ai CNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























6491 vizualizari

  • +27 (27 voturi)    
    eheeee! (Vineri, 25 iulie 2014, 10:30)

    corvus coraX [utilizator]

    Ani de zile (ba chiar zeci) am așteptat momentul când cineva va cuteza să ia "creierul" la întrebări. Poate este doar o fâsâială, dar ceea ce este sigur este faptul că "Guzganul Rozaliu" este "Păpușarul"... Poate peste alte câyeva zeci de ani vom putea afla nu numai ce hram poartă, dar și gradul...
  • +20 (20 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 25 iulie 2014, 10:39)

    tenere [anonim]

  • +19 (19 voturi)    
    Nicio sansa! (Vineri, 25 iulie 2014, 10:57)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Asa am vrtu si eu sa/l vad pe tatuca judecat si condamnat pentru toti mortii rezultati in urma actiunilor lui! Nu s/a intamplat.
    Ba mai are si nesimtirea sa ne dea sfaturi... liber-cugetatoare!
  • +12 (12 voturi)    
    ... (Vineri, 25 iulie 2014, 11:11)

    rocknum [utilizator]

    cum cine e creierul?
    nu se stie?
    master yoda (ilici)
  • +11 (11 voturi)    
    hmm (Vineri, 25 iulie 2014, 11:11)

    florinul [utilizator]

    Da! Daaaa! Daaaa! Oh Doamne!
  • +10 (12 voturi)    
    mai e putin (Vineri, 25 iulie 2014, 11:31)

    vladimir14 [utilizator]

    Cateva luni si romanul inteligent il va alege pe Ponta si se duc de rapa toate aceste anchete.
    Romanul inteligent va vota revenirea la dictatura si "eliberarea lor de sub jugul capitalist" deabia atunci vom fi "mandrii ca suntem romani."
  • +9 (9 voturi)    
    Ajuta-ne doamne (Vineri, 25 iulie 2014, 11:46)

    mopsu [utilizator]

    sa-l vedem pe guzganul rozaliu la beci impreuna cu odrasla lui nesimtita...
  • +9 (9 voturi)    
    va fi interesant de aflat (Vineri, 25 iulie 2014, 12:05)

    Gobelin [utilizator]

    in ce loc si cu cine purta fufa Georgeasca respectiva conversatie.
    e de presupus ca DNA stie ceva mai mult decat noi.
  • +4 (4 voturi)    
    Combinatorul asta, apare in toate coteriile ! (Vineri, 25 iulie 2014, 14:02)

    Plagarus [utilizator]

    Hrebenciuc = unitate de masura a coruptiei , dupa cum o denumea vestitul Costea, catre apropiatii lor,pre multi ar putea sa-i ingroape penal !
    A se vedea aici indivizi numiti de presa miliardari gen Trica , individul care nu pare a avea o alta calitate in afara de aceea de a fi fost consilierul lui Bombonel.
    Servicii fara numar de la Hrebe,pt. cei cu basca : Păunescu Andrei Alexandru - director al ziarului "Vremea": a locuit în proprietatea tatălui său, domnul senator Păunescu, din str. Dionisie Lupu; la data de 05.08.1993, a solicitat secretarului general al Guvernului, domnul Viorel Hrebenciuc, o locuinţă din fondul Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"; aprobarea s-a dat imediat, pe cerere, la data înregistrării ei; repartiţia a fost ilegală, contrară HG nr. 1217/1990, potrivit căreia (art.2) bunurile din patrimoniul acestei Regii se puteau administra numai în scopul asigurării necesităţilor Parlamentului, Preşedinţiei şi Guvernului; dl. Păunescu Andrei Alexandru nu aparţinea acestor autorităţi.

    Fost sef al Comitetului Judetean PCR Bacau,inspector la Dir. Judeteana de Satistica anii 80,..,. dupa 90 primar, prefect de Bacau, deputat in toate legislaturile din 92 pana astazi,este un personaj foarte cunoscut si "apreciat" de catre OLAF
    CV onorant pt. " dansul " : scandaluri de coruptie "Apartamentul", "Eterna si Fascinanta Romanie", "Privatizarea si devalizarea RAFO Onesti", "Omar Hayssam", "Sponzorizarile PSD", "Mafia araba" etc.
    • +6 (6 voturi)    
      Nu se poate! (Vineri, 25 iulie 2014, 14:30)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

      Pe latrine nu se spune nimic!
      Nu e adevarat!
  • +5 (5 voturi)    
    taman cand se linistise (Vineri, 25 iulie 2014, 14:39)

    nash pandelica [utilizator]

    isi rodea linistit, ca un harciog in vizuina, agoniseala, hop ca'l prinsera cu o gainarie..

    ma duce cu gandul la El Insusi contele de cornu,:))

    astia stiu sa'si acopere bine hotiile mari, dar la astea mici, sunt mai neglijenti.
    poate, prea multa siguranta de sine ...
  • +2 (2 voturi)    
    primul drum (Vineri, 25 iulie 2014, 17:44)

    Manes [utilizator]

    la DNA e mai greu, dupa aia....


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by