UPDATE Instanta admite liberarea conditionata a lui Adrian Nastase; decizia nu e definitiva. Nastase: Nu voi recunoaste acuzatiile nici daca DNA cere 10 ani de inchisoare

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 23 iulie 2014, 12:11 Dosare Anticoruptie


Adrian Nastase, cu barba
Foto: realitatea.net
Judecatoria Sectorului 4 a decis, miercuri, ca fostul premier Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata, in termen de trei zile, la Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Pana la judecarea eventualei contestatii fata de hotararea Judecatoriei Sectorului 4, Nastase ramane in penitenciar.

De remarcat ca fostul premier a aparut la Judecatorie cu fizionamia schimbata, el purtand barba.

UPDATE: Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va contesta decizia prin care Judecatoria Sectorului 4 a hotarat ca fostul premier Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, au declarat pentru Mediafax oficiali din DNA.

Contestatia se va judeca la Tribunalul Bucuresti, care va lua o decizie definitiva in acest caz.

Daca Tribunalul Bucuresti va mentine hotararea Judecatoria Sectorului 4, fostul premier va fi eliberat.

Judecatoria Sectorului 4 a dezbatut, miercuri, raportul comisiei Penitenciarului Jilava prin care aceasta isi da acordul pentru eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase.

Avocatii fostului premier au aratat in fata judecatorului de caz ca raportul este corect intocmit si ca Nastase a executat fractia de pedeapsa, astfel ca potrivit normelor vechiului Cod de procedura penala, acesta poate fi eliberat.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat miercuri, in fata instantei, ca nu va recunoaste acuzatiile pe care i le-a adus DNA nici daca procurorii vor cere 10 ani de inchisoare, relateaza Agerpres. Declaratia a fost facuta la Judecatoria Sectorului 4, unde s-a dezbatut cererea lui Nastase de eliberare conditionata din inchisoare.

"Reeducarea, in ceea ce ma priveste, daca inseamna ca trebuie sa vin in fata DNA si sa zic ca acuzatiile au fost corecte, nu o voi face niciodata. Poate DNA sa ceara 10 ani de detentie. De altfel, am facut si demersuri la CEDO pentru a ataca sentintele primite", a spus Nastase.

Declaratia lui Nastase a fost o replica la sustinerile reprezentantului DNA, care a spus ca, in cazul fostului premier, nu exista dovezi temeinice de indreptare, pe timpul detentiei la Penitenciarul Jilava.

In plus, procurorul de sedinta a mai spus ca Adrian Nastase nu trebuie eliberat automat doar pe motiv ca a executat o treime din totalul pedepsei, iar caracterizarile primite din partea Comisiei de la Penitenciarul Jilava sunt formale.

De cealalta parte, avocatii lui Nastase au aratat ca acesta a executat pana in prezent 576 de zile, din care 105 zile primite pentru redactarea a trei lucrari stiintifice, indeplinind fractia de o treime din cei 4 ani si sase luni inchisoare, nu a fost sanctionat niciodata in penitenciar, a avut un comportament disciplinat, a participat la 24 de dezbateri pe diferite teme si la manifestari artistice.

"Domnului Adrian Nastase ii va fi mai greu in afara decat in penitenciar. Pedeapsa il va urmari mereu", a declarat avocatul Ion Cazacu.

La data de 24 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca la cei patru ani de inchisoare primiti de fostul premier in dosarele "Zambaccian" si "Trofeul calitatii" sa se adauge sase luni ca spor de pedeapsa, astfel incat acesta va executa in final patru ani si sase luni de inchisoare.

Adrian Nastase a fost condamnat pe 6 ianuarie 2014 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si trei ani pentru santaj in dosarul "Zambaccian". De asemenea, el a fost condamnat pe 20 iunie 2012 la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", din care a efectuat opt luni de detentie, fiind eliberat conditionat.

In dosarul "Zambaccian", Adrian Nastase a fost acuzat ca a primit de la fostul sef al ISC Irina Jianu, in perioada 2002-2004, in mod direct si prin intermediul sotiei sale, Dana Nastase, foloase necuvenite in valoare de aproximativ 600.000 de euro, constand in bunuri importate din China si contravaloarea unor lucrari efectuate la imobilele din localitatea Cornu si Bucuresti.

In dosarul "Trofeul calitatii", Adrian Nastase a fost acuzat ca in anul 2004 s-ar fi folosit de "influenta sau autoritatea functiei de presedinte al unui partid" pentru organizarea unui simpozion intitulat "Trofeul calitatii in constructii" cu scopul strangerii unor sume de bani destinate campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, la care urma sa participe.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























15078 vizualizari

  • +61 (69 voturi)    
    Ca de obicei (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:24)

    Soljenitin [utilizator]

    Precum l-a invatat pe ciracul sau ponta, puscariasul Nastase Adrian afiseaza o aroganta ce ar trebui sa ii tripleze pedeapsa.
    • +43 (51 voturi)    
      Va pare cunoscuta expresia? (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:31)

      lucadd [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      "nu recunosc acuzatiile si judecata decat in fata Marii Adunari Nationale?"
      • +8 (10 voturi)    
        sau (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:27)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui lucadd

        nu am avere ! :))
    • +15 (19 voturi)    
      surpriză (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:37)

      barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      "micul titulescu" tocmai îi pregăteşte o surpriză... de n-o s-o poată duce, drăguţul de bombo-
      • +14 (16 voturi)    
        Nu TITULESCU micu' i-o coase lu' NASTASE, (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:38)

        ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui barbu007

        ci socru' lu' asta micu'...
      • +7 (11 voturi)    
        deja am fost surprins (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:33)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui barbu007

        de noul sau..look !
        adevarat patriarh, ceva ca monte cristo.
        presupun ca'i vor fi inapoiate pistoalele s&w si sabiile ..de panoplie.

        the count of cornu is back !

        va fi petrecere la psd.

        sper sa mai aiba si alte ocazii de intoarcere si petreceri in cinstea eliberarii.
        ca'i vor mai fi date, avand in vedere ancheta gigant ref. la spaga in govern, microsoft, avioane, etc
        • +1 (1 vot)    
          Bechtel (Joi, 24 iulie 2014, 10:49)

          lzrd [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          Sper ca urmeaza dosarul Bechtel si confiscarea averii nesimtite !
    • +18 (22 voturi)    
      parca-l si aud vorbind, asa, din varful buzelor (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:42)

      tofu [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      10 ani e putin, dati-mi dublu va rog, sunt un martir! (ii dau bani lu fiu-meu sa ma picteze in altar la biserica din sat)
    • -24 (26 voturi)    
      Ia citeaza legea care (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:46)

      xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      spuna asta,carlane!!!
      • +7 (11 voturi)    
        Nu stiam ca ala care scrie e... (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:00)

        , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

        pompa!
        Bine ca l/ai dat de gol!
        (Adica asa cum este, sec, arid, amiba!
    • +12 (14 voturi)    
      Ce nu intelege ... (Miercuri, 23 iulie 2014, 16:40)

      valy_74 [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      ... poporul prostit este faptul ca nu procurorii DNA l-au condamnat. Ei l-au pus sub acuzare si apoi dupa ani multi de judecata si amanari, au fost condamnati de catre judecatori. Dar e evident ca daca DNA-ul e redus la tacere, justitia pt. clanul care ne guverneaza va fi una perfecta. Se incearca in continuare prostirea lumii care nu face diferenta intre un procuror, avocat sau judecator, dar'mite CSM,ICCJ,DIICOT,DNA... si altele.
  • +44 (48 voturi)    
    Zoe, Zoe, fii barbata! (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:27)

    Ricochet [utilizator]

    Fireste ca nu va recunoaste, pentru asta i-ar trebui ouale alea de care ne vorbea pe vremuri cu atata aroganta.
    Pe de alta parte, ipochimenul e convins ca imensa avere pe care a agonisit-o din jaf i se cuvenea, de fapt.
    • -21 (37 voturi)    
      ... (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:12)

      Plec pe Marte [utilizator] i-a raspuns lui Ricochet

      Dimpotriva, eu cred ca de fapt afiseaza oua nevrand sa recunoasca acuzatiile. Si nu inteleg ce legatura are reeducarea cu recunoasterea acuzatiilor. Daca chiar e vinovat, in sinea lui stie asta, si stie ca daca va mai gresi, va fi din nou pedepsit. Eu cred ca e dreptul fundamental al oricarui om sa respinga niste acuzatii, in ciuda mamei dovezilor. Acum stie ca si el, FOST PRIM MINISTRU, nu este de neatins si poate ajunge la puscarie. Acest fapt, in opinia mea, este mai mult decat indeajuns sa-l faca sa se gandeasca de 100 ori inainte sa mai incerce a incalca legea.
      • +32 (34 voturi)    
        Curs scurt logica (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:56)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Plec pe Marte

        Nu poate fi re-educat decat cel care recunoaste, intelege si isi asuma greseala pentru a nu o mai repeta in viitor. Poti sa nu recunosti greseala pana nu esti condamnat. Dupa condamnare ai doua alternative: sa nu recunosti greseala si sa sustii ca ai fost condamnat pe nedrept deci nu se pune problema intelegerii faptei si re-educarii deci satai pana ispasesti pedeapsa complet ; fie recunosti greseala, se evalueaza gradul de re-educare si pedeapsa poate fi scurtata deoarece obiectivul pedepsei - acela de a face ca omul sa nu mai repete fapta si sa plateasca partial efectele infratiunii - a fost atins.
      • +19 (21 voturi)    
        Reeducare = (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:44)

        epishebe [utilizator] i-a raspuns lui Plec pe Marte

        Asigurarea ca s-a inteles greseala facuta, ca exista regret si ca nu se va repeta. Cam greu ca procurorii sa-l creada ca regreta si nu va repeta cand el nu recunoaste.

        Nu recunosti ca ai gresit = esti de parere ca nu ai gresit cu nimic.
        • -11 (13 voturi)    
          ... (Miercuri, 23 iulie 2014, 18:06)

          Plec pe Marte [utilizator] i-a raspuns lui epishebe

          tu confunzi reeducarea cu spalarea pe creier
      • +27 (29 voturi)    
        esti pe contra-sens (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:56)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Plec pe Marte

        1. acuzatii au fost in faza in care era inculpat.
        actualmente e in pijama, deci capetele de acuzare s-au transformat , cu ajutorul probelor, in sentinte.
        si nu una, ci vreo 7, in cele doua procese. a nu recunoaste ACUM acuzatiile inseamna a nu recunoaste sentintele judecatorilor care l-au condamnat, adica TB, CAB si ICCJ, instante superioare unei Judecatorii de sector.
        in consecinta, pentru un judecator de Judecatorie de sector, acest lucru ar trebui sa insemne: dai in mine, dai in fabrici si uzine.

        2. faptul ca a fost condamnat plus faptul ca nu recunoaste faptele inseamna doar ca va fi mai atent data viitoare CA SA NU FIE PRINS!
        • -3 (5 voturi)    
          ... (Miercuri, 23 iulie 2014, 20:09)

          Plec pe Marte [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

          si daca recunoaste la fel de simplu poate sa o mai faca o data, si sa fie mai atent ca sa nu fie prins. Raman pe pozitii, si sustin in continuare ca taraganeala cu recunoscutul, in faza asta, nu isi mai are nici un sens
  • +47 (49 voturi)    
    Avocatul are dreptate (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:31)

    Bogdan_100 [utilizator]

    Lui Nastase ii va fi mai greu afara decat in puscarie. Cum orice masura trebuie luata in interesul impricinatului rezulta logic ca trebuie lasat in inchisoare ca acolo ii este mai bine. La multi ani.
  • +35 (37 voturi)    
    Bravo! (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:38)

    ouyang [utilizator]

    Ține-o tot așa, nu recunoaște nimic. Meriți un spor de pedeapsă.
  • +30 (32 voturi)    
    Zau !!!! (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:47)

    sipu [utilizator]

    nici nu trebui sa iti recunosti faptele , ele sunt cunoscute de toata lumea . O sa te duci la CEDO !!!!!! ........................hahaha....................naparca comunista.
  • +31 (33 voturi)    
    Bombonel (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:55)

    sunrise111 [utilizator]

    Cum sa recunoasca.......ar fi culmea! In familia lor minciuna e de baza nu adevarul si corectitudinea.
  • +25 (27 voturi)    
    nastasa (Miercuri, 23 iulie 2014, 12:55)

    MihailNica [utilizator]

    premonitia se indeplineste:
    vei primi inca zece ani !
  • +27 (29 voturi)    
    Cata poezie! Cat romantism! Cat sacrificiu! (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:00)

    epishebe [utilizator]

    Adrian Nastase se sacrifica pentru ca amicii lui FSN-isti sa nu ii fie colegi de celula si sa aiba o sansa la alegeri, pentru a relua munca cinstita pornita de acesta!
  • -28 (34 voturi)    
    Apropo de dosarele din dreapta (ecranului) (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:17)

    Taunele [utilizator]

    Cam cate o sa fie pe numele lui T.B.? Licitam? Cine "da" mai mult? :-)
    • +6 (12 voturi)    
      Vise (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:50)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

      Aud asta de 20 de ani. Nu mai visati. Realitate: Nastase, Voicu si gasca infractori dovediti la puscarie. pana nu sunt condamnati inclusiv Voiculescu oamenii sunt nevinovati ca ne sunt simpatici sau nu.
    • +5 (9 voturi)    
      O sa ia, (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:03)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

      nu o sa dea, ... felix!
      Muuuuult mai mult!
      Daca nu, exista un Dumnezeu si sa va feriti sa ajungeti la judecata lui.
      Acolo nici dr... putin nu va mai scapa!
      Frumos nume, taune, adica.... parazit!
  • +16 (18 voturi)    
    copy - paste (Miercuri, 23 iulie 2014, 13:35)

    barbu007 [utilizator]

    lucrările vor trebui verificate, spre a se vedea cât de "originale" sunt şi cât "împrumutate" de pe internet!
  • +18 (18 voturi)    
    sper sa nu iasa (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:42)

    Gobelin [utilizator]

    faptul ca participa la dezbateri si a scris niste asa-zise carti nu sunt dovezi de indreptare, vis-a-vis de faptele pentru care a fost condamnat.
    asta a facut si inainte de puscarie, a participat la dezbateri si a scris lucrari, doar e cadru universitar, ce dumnezeu!
    in schimb faptul ca, desi e recidivist, nu-si recunoaste nici acum faptele, spune multe despre cat de mult s-a "schimbat" in puscarie.
    teama mi-e insa ca, la anvergura politica si mediatica a individului, niste bieti judecatori de Judecatorie de sector, sunt o prada usoara !
    you know what I mean ...
  • +14 (18 voturi)    
    SITUATIE DE NETOLERAT IN PUSCARIILE DIN ROMANIA! (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:48)

    ofCAER [utilizator]

    Penalul Adrian NASTASE, doctor in drept: "Sa zic ca acuzatiile au fost corecte, nu o voi face niciodata".
    Penalii ceilalti de ce sa nu-l urmeze?!
    Si-uite-asa, aflam ca puscariile din Romania sunt pline cu oameni nevinovati...
  • +17 (21 voturi)    
    Bombonel, ti-ai spart singur " ouale ". (Miercuri, 23 iulie 2014, 14:49)

    Plagarus [utilizator]

    Lacomia darama gainaria !
  • +21 (23 voturi)    
    cu alte cuvinte (Miercuri, 23 iulie 2014, 16:24)

    amanda13 [utilizator]

    Nici un fel de regret, niciun fel de jena macar pentru cat a furat din tara asta. Rusine!

    Voi cei care ati votat PSD macar o data, mergeti si va uitati in oglinda si intrebati-va daca nu cumva va meritati soarta si cat mai sunteti in stare sa-i mai suportati pe nascase si pe discipolii lui?
  • 0 (10 voturi)    
    OH. (Miercuri, 23 iulie 2014, 16:29)

    letsoc [utilizator]

    Incet , incet justitia trece in mana comunistilor . Pariu ca Voiculescu iese basma curata . Cu stima , NC .
    • +6 (10 voturi)    
      problema este... (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:07)

      Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui letsoc

      ...ca de fapt Justitia nu a iesit inca cu totul de sub mana comunistilor si ca in instante sunt inca multi urmasi ai Rodicai Stanoiu.
      Amintiti-va de vajnicele actiuni ale AMR fata de Oana Schmidt Haineala si o sa aveti o imagine mai clara. E drept ca in fiecare an mai ies niste dinozauri la pensie, ii mai prinde DNA-ul, mai intra magistrati tineri in sistem si lucrurile se schimba incet-incet. Dar suntem inca departe de Justitia care sa fie coloana vertebrala a statului. De exemplu, nevasta lui Ponea, aia pentru care intervenea Duicu la Ponta, e bine-mersi in sistem. Si cati or mai fi ca ea!
      • 0 (2 voturi)    
        slabe sperante (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:14)

        codo [utilizator] i-a raspuns lui Gheorghescu

        Problema e ca la judecatorie sunt de-astia tineri care nu ar trebui sa fie urmasii lu stanoiu. Vai de viitorul justitiei noastre!
      • +1 (1 vot)    
        iar cu "J" mare? (Miercuri, 23 iulie 2014, 19:59)

        Un Anarhist Moderat [utilizator] i-a raspuns lui Gheorghescu

        atata vreme cat judecatorii sunt NUMITI in functii si nu ALESI (sau macar supusi unei proceduri de confirmare din partea potentialilor justitiabili) tot refrenul asta (excesiv fluturat si difuzat) cu "justitia INDEPENDENTA... coloana vertebrala..." nu e altceva decat o dovada de naivitate crasa si/sau pseudo-elitista... sau. mai rau, o (alta) incercare ordinara (si interesata) de a induce ideea necesitatii supunerii civice/sociale in fata unor asa-zis institutii "de drept"... institutii care sunt in fapt nereprezentative si ilegitime din punct de vedere al principiilor democratiei sau al unei elementare si rezonabile analize logice...
  • +29 (29 voturi)    
    Wow (Miercuri, 23 iulie 2014, 16:38)

    nano2k [utilizator]

    Ceausescu, Maniu si Nastase in aceeasi fraza/idee. Unul din ei e prins la mijloc si e ca nuca-n perete.
  • +16 (20 voturi)    
    Iar ti/ai uitat... (Miercuri, 23 iulie 2014, 16:59)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    MEDICAMENTELE!
    Sa nu cumva sa ingurgitezi (inghiti, ma) fo' tasta, fa demolitos!
  • +5 (9 voturi)    
    recurs de urgenta! (Miercuri, 23 iulie 2014, 17:05)

    codo [utilizator]

    Cat nisip trebuie sa aiba in cap un judecator sa ii dea drumul lu nea flegmaticu asta care spune in fata ca nu regreta nimic si ca e condamnat politic? Oare daca il scuipa direct in sedinta tot ii mai dadea drumul? probabil. Altfel ce simt al justitiei au judecatorii care dupa ce cumuleaza nu stiu cate pedepse, iau act mecanic de niste calcule de reducere a pedepsei si cu toata impotrivirea condamnatului la indeplinirea conditiilor de eliberare ii dau drumul? sper ca i-a cerut si un autograf strecurandu-i un saru mana.
  • +3 (5 voturi)    
    MEA CULPA (Miercuri, 23 iulie 2014, 18:36)

    ofCAER [utilizator]

    L-am admirat pe Adrian NASTASE.
    Instruit, educat, rafinat, inteligent... Aici ma vad nevoit sa deschid o paranteza: (opusu' lu' W PONTA - da' asta am aflat-o mai tirziu, cind deja admiratia se consumase...).
    Il vedeam ca pe un OM...
    A gresit, dar crestin fiind eu, imi zic: cine nu greseste?!
    Apoi a inceput sirul interminabil de "dosar politic" / "dosar instrumentat de justitia basista" / "sunt nevinovat" / s.a. - avind o atit de mare greutate incit soclul pe care, in mine, se asezase Adrian NASTASE s-a prabusit. Si s-a facut farime.
    Iar omul mare Adrian NASTASE s-a prefacut intr-un copilas rasfatat care nu vrea sa recunoasca in ruptul capului ca a spart vaza, chit ca nimeni altcineva nu intrase in incaperea cu pricina.
    Pacat, Adrian NASTASE, in loc de-o mare statura nu ai acumulat decit multa ura... si ti-o si reversi, in loc sa ti-o inabusi...
    Si ma faci sa te vad in revers.
  • +6 (10 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 23 iulie 2014, 18:51)

    [anonim]

  • 0 (4 voturi)    
    Pervesule (Miercuri, 23 iulie 2014, 20:27)

    geag [utilizator]

    Cred ca a inceput sa ti placa acolo.Vad ca te ajuta si avocatii.La multi ani !
  • -1 (3 voturi)    
    ! (Miercuri, 23 iulie 2014, 20:49)

    chiuaua [utilizator]

    Cererea de eliberare conditionata se bazeaza pe faptul ca a numarat de atatea ori oua in penitenciar incat le-a pierdut sirul. De fiecare data ii ieseau ba in minus ba in plus si mereu numere impare.
    • 0 (2 voturi)    
      Vezi ca s-au suparat.. (Joi, 24 iulie 2014, 9:48)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui chiuaua

      .tovarasii de hotii ale lui Nascase si ti-au dat minusri? Nu le place domnule sa spui de Sfantu' Nascase nimic rau. Chiar daca sunt cuvintele si expresiile lui. Cum am mai spus: astia iubesc hotia, atata timp cat e doar de la PSD, restul e "mafia portocalie" si "justitia lui Basescu".
  • 0 (2 voturi)    
    FISC-ul (Joi, 24 iulie 2014, 10:47)

    lzrd [utilizator]

    FISC - ul ar putea fi singura institutie care ar putea sa ii mai dea astuia peste nas. Confiscandu-i ce a furat de la noi am avea un Nastase umil si la locul lui !
  • 0 (2 voturi)    
    De ce atata graba??? (Joi, 24 iulie 2014, 13:14)

    ..13 [utilizator]

    Adica termenul a fost mutat din Septembrie pentru Iulie 2014...

    Daca nu recunoaste acuzatiile DNA-ului, deci implicit acuzatiile in baza carora a fost condamnat, cred ca merita sa mai stea putin - sa mediteze alaturi de tovarasii de furtaciuni - nu alaturi de familia sa...

    Indreptarea vine atunci cand iti recunosti faptele si cand iti pare rau ca ai ajuns printre drojdia societatii...

    Odata dadea mana cu sefi de state acum da mana cu jandarmii si colegii de penitenciar!!!!!

    Nastase - exemplu pentru ceilalti baroni - cine face ca 0049 ajunge si mai rau!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by