Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si incasezi/ Despre noul dosar de santaj: E o facatura

de I.C.     HotNews.ro
Sâmbătă, 5 iulie 2014, 10:34 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: Hotnews
Dan Voiculescu a declarat sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I.C.A. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata, afirmand totodata ca nu stie cine anume pune aceste presiuni. Intrebat daca este pregatit pentru o posibila condamnare in acest dosar, Voiculescu a aratat ca este "pregatit pentu orice", "inclusiv (pentru o eventuala condamnare - n.red.), pentru orice" si ca atunci cand intri intr-o batalie "trebuie sa te astepti ca mai si incasezi".

Voiculescu s-a prezentat sambata dimineata la Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov, precum prevede masura controlului judiciar, dispusa de procurorii DNA in noul dosar in care este cercetat pentru santaj, dosarul urmand sa se judece in 8 iulie, la Tribunalul Bucuresti.

Fondatorul Partidului Conservator s-a referit si la noul dosar de santaj in care este cercetat, aratand ca l-a cunoscut o singura data pe omul de afaceri Nelu Iordache, unul dintre cei 3 oameni care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj, alaturi de Octavian Cretu si Nicolae Palfi.

"L-am cunoscut acum 20 de ani si de atunci nu l-am mai vazut. Cum poti sa santajezi daca nu te intalnesti cu el? Poate nu iar prin telepatie ca la I.C.A. Deci nu ne-am intalnit", sustine Voiculescu. Intrebat daca acest lucru ar fi putut fi facut prin intermediari, Voiculescu a raspuns:

"Intermediari ce inseamna? Ce, sunt copii de 2 ani pe care ii trimit eu undeva? E vorba de Oancea, de Mihai Craiu, adica oameni seriosi, care ii trimit eu sa santajeze? (...) Asa scrie acolo, ca ei s-au dus, ca ei au facut, vor sa raspunda pentru ce au facut. Cum adica, un om de 40 de ani spune ca l-a trimis altul sa santajeze? Nu prea functioneaza lucrul acesta."

"E o facatura, cred eu", a reiterat Voiculescu referindu-se la noul dosar.

Voiculescu a mai relatat ca trebuia sa plece in iulie in vacanta cu familia, dar si-a anulat biletul si pe 3 iulie si-a trimis familia in concediu, el urmand sa ramana in Capitala pentru termenul de pe 6 iunie din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (I.C.A.)

"Pe data de 3 iulie - a parut a fi o data speciala pentru ca eu imi programasem sa plec intr-un concediu cu familia. Cand am aflat ca trebuie sa fiu prezent pe 6 la tribunal in Dosarul Telepatia, mi-am trimis familia si eu am ramas. Probabil ca nu s-a aflat ca eu nu plec si pe 3 iulie au fost chemati vreo trei-patru ca sa dea declaratia asta (...) Procurorul trebuia sa fie informat ca mi-am anulat biletul de avion", a mai spus Voiculescu.

Intrebat daca este pregatit pentru o eventuala condamnare in dosarul I.C.A., Voiculescu a spus: "Sunt pregatit pentu orice. Am intrat intr-o batalie, in momentul in care intri intr-o batalie, indiferent ce batalie, trebuie sa te astepti ca mai si incasezi".

Intrebat, cu aceeasi ocazie, cum comenteaza informatia ca ar fi implicat in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial, Voiculescu a raspuns: "O prostie, ca eu i-am dat lui Bercea un milion ca sa il dea nu stiu cui. Nu-l cunosc pe Bercea, pe fiul lui, pe neamul lui, pe mama lui (...) Nu ma intalesc cu oameni care nu au calitatea sa se intalneasca cu mine".







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6135 vizualizari

  • +31 (37 voturi)    
    Asa sa fie (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 10:40)

    ucun [utilizator]

    Dosarul trebuie mutat in curte la Grivco si judecat de portar.
    • +13 (19 voturi)    
      Voiculescu si Antena 3, invinsi,de Traian Basescu! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 12:52)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui ucun

      E bine ca Voiculescu intelege ca nu te poti pune cu lupul de mare Traian Basescu! Plus ca e sustinut de USA si UE!!! Ar fi trebuit sa o faca mai devreme, nu sa distruga tara asta aducand la guvernare mizeria numita PSD. Dar se va termina si cu PSD, pentru totdeauna....
      • -16 (26 voturi)    
        Opa opa! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 13:35)

        Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Incet, incet reusesc si basistii sadea sa vada adevarul si chiar sa-l spuna pe fata. Invins de Traian Basescu in ce fel? In alegeri? NU! In afaceri? NU! In justitie? DA! Pai parca justitia era independenta de toata lumea. Apreciez sinceritatea si recunoasterea faptului ca justitia joaca dupa cum vrea Traian Basescu care de fapt e guvernatorul numit de SUA si UE impotriva vointei poporului roman.

        Deci democratie ioc, stat de drept ioc. Cam asta inseamna 10 ani de mandat Basescu.
        • +10 (12 voturi)    
          /// (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 15:49)

          Buonarroti [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

          Voiculescu va fi invins de sistemul judiciar pus la punct de Basescu si sustinut de SUA si UE. Care e problema, ///? ///
          • -3 (9 voturi)    
            Te afunzi... (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 17:45)

            Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Buonarroti

            Problema e cum sa jubilam ca Basescu il invinge pe Voiculescu si totusi sa ne mai prefacem (cam 6%) ca justitia e independenta. Daca e independenta inseamna ca e independenta tocmai pentru ca nu se implica nimeni (respectiv dl Basescu). Daca "pune la punct" si "invinge" inseamna ca nu e independenta.

            Problema e simpla. Meritul lui Basescu nu poate fi faptul ca nu intervine in justitie. Asta ar trebui sa fie ceva normal.

            Sau stai...am uitat ca dl Basescu a mai invins la un referendum prin neparticiparea votantilor. Tot timpul uit ca e ceva anormal aici. :))

            Nu pot sa alerg 100m in 8sec. Si nu alerg. Deci vezi, am dreptate!
            • +6 (8 voturi)    
              Ce lojica! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 20:23)

              Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

              Intervine in sensul contracararii actiunilor hotilor alesi de voi care incearca sa isi puna oamenii in pozitii care sa influenteze justitia in sensul dorit de catre "dansii", sa propuna si adopte legile care se potrivesc intereselor lor etc.

              Asta a facut Basescu si aceasta a fost interventia lui.

              "Meritul lui Basescu nu poate fi faptul ca nu intervine in justitie. Asta ar trebui sa fie ceva normal. " Da, asa ar fi normal, dar uite ca nu este, dupa o justitie aflata la mana PSD-ului pe vremea lui Nascase, nu a fost usor sa se ajunga la relizarile de acum. Normalul la nopi acum e deja ceva extraordinar. Normal ar fi multe: normal ar fi ca ca cei numiti de Poanta in guvern sa nu aiba CV-uri falsificate, normal ar fi ca Poanta sa isi fi dat demisia dupa demonstrarea plagiatului, normal ar fi fost ca cei numiti in guvern sa nu aiba dosare pe rol, normal ar fi ca una ca Georgeasca de la CNA sa nu ajunga in pozitia pe care o are si multe alte lucruri ar fi normale, ar trebui sa fie normale, dar nu sunt. In realitatea romaneasca de astazi, ceva normal, cum este neimplicarea in justitie, devine un merit.

              "Daca e independenta inseamna ca e independenta tocmai pentru ca nu se implica nimeni (respectiv dl Basescu). Daca "pune la punct" si "invinge" inseamna ca nu e independenta." Asta e chiar hilara. Justitia a fost capusata de oameni care-si servea propriile interese (gen Voicu) si trebuia decapusata. A corecta ceva, nu inseamna a aservi. Faptul ca o tara daca este ajutata sa-si castige independenta, nu inseamna ca prin ajutorul acordat isi pierde independenta.
              • -4 (6 voturi)    
                Ce de aberatii (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 21:51)

                Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Alius

                Justitia o sa fie independenta cand va veni CSM-ul in urma unui concurs transparent (cam cum a vrut sa faca Pivniceru dar nu a fost lasata) si va zice...DNA X, PICCJ Y, ICCJ Z iar presedintele (oricare va fi el) va semna si gata. Atat timp cat dl Basescu se lauda ca alege el (sau doamna Macovei ca nu e clar) procurorii, ca iese cu judecatorii importanti la cafele inainte de numiri povestea asta cu ... "justitia e independenta doar cand sunt oamenii numiti de mine" tine la ... maxim 6% din populatie. Adica fix cati mai voteaza PMP.

                Sigur, Voicu e de porc, Nastase e de porc ... toti sunt de porc, doar daca provin de la la ceilalti. Ceilati tind sa fie toti ceilati acum. Cred ca singura care va scapa de justitia "independenta" a dlui Basescu va fi doamna Udrea.

                Ca eu am dreptate si nu o mana de basisti din care faci si tu parte e dovedit de faptul ca inca avem MCV (si e tot prost), ca nu suntem intrati in Schengen, ca perceptia (si cred ca si realitatea) coruptiei e fix aceeasi, ca daca nu fac trafic de influenta cei din cercul lui Nastase face trafic de influenta fratele lui Basescu samd samd samd.
                • +3 (3 voturi)    
                  Sigur.. (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 23:07)

                  Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

                  Inca avem CMV pentru ce s-a intamplat din 2012 pana acum, incluzand "martea neagra", incluzand legile date la miez de noapte, incluzand zecile de OUG date in secret, despre care se afla doar dupa ce sunt publicate, incluzand pronuntarea parlamentarilor importiva arestarilor altor parlamentari, incluzand punerea in functii de minstrii a unora cu procese pe rol, incluzand mentinerea in parlament a unor parlamentai condamnati definitiv (cu suspendare), incluzand proiecte aberante de modificare a Constitutiei, incuzand proiecte de legi aberante tinute la ascuns pentru trecerea lor prin parlament la niste dati mai "oportune", incluzand tot felul de atacuri la procurori si CCR din partea puterii si reprezentantilor acesteia..

                  De aceea avem MCV si neintrarea in Sh. Datorita faptului ca se incearca aducerea justitie la nivelul justitiei lui Nascase, datorita atacurilor puterii la adresa justitiei, nu pentu ca justitia nu functioneaza. Si daca ai citit raporturile MCV, se precizeaza acolo foarte clar. Asta sanctioneaza MCV-ul.

                  Iar asta cu Pivniceru m-ai dat gata. Pivniceru a vrut domnule niste alegeri corecte la CS, dar nu a fost lasata. Fantastic!!! I-a sa ne ducem aminte in ce constau alegerile corecte propuse de Pivniceru:

                  "Concursul pentru nominalizări la conducerea celor două Parchete, organizat de Mona Pivniceru, nu este transparent, ministrul refuzând să supună discuţiei publice proiectele candidaţilor, refuzând transmiterea în direct (online) a interviurilor candidaţilor, refuzând acordarea de note, refuzând solicitarea CSM ca aceste interviuri să se desfăşoare în plenul consiliului, cu rigorile unui concurs de promovare în funcţii a magistraţilor. "

                  Continuam cu Pivnicereasa ta.
                • +4 (4 voturi)    
                  Pivnicereasa cea organizatoare de concursuri: (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 23:10)

                  Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

                  Citeste te rog "mai draga" raspunsurile uluitoare si mincinoase ale Pivniceresei tale Adica imi spui tu mie ca Poanta o pune pe Pivnicereasa sa elibereze justitia.. Esti fratiorul lui felix?...


                  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/pivniceru-despre-inlocuirea-lui-kovesi-si-morar--nu-e-un-veritabil-concurs-277667
                  • -2 (2 voturi)    
                    Nu tin... (Duminică, 6 iulie 2014, 10:45)

                    Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Alius

                    Majoritatea argumentelor tale nu sunt valide pentru simplul motiv ca atunci cand a avut toata puterea in mana dl Basescu a facut fix la fel. Sau statutul a ramas acelasi

                    Ordonante de urgenta netransparente si chiar neconstitutionale a produs si Dl Boc cu tona.

                    Parlamentarii au votat constant impotriva arestarii preventive si cand erau ai tai la putere. Eu stiu vreo 2-3 parlamentari cel putin care au fost condamnati si fac puscarie in timp ce erau parlamentari. Deci as zice ca nu e nici o imunitate acolo.

                    Singurul de fapt cu imunitate care nu poate fi nici macar audiat ca martor mai nou este dl Basescu. Asta vad ca nu mai scrie in MCV. Ceea ce este normal daca e scris de Monica Macovei.

                    Era sa nu mai avem MCV si intram in Schengen fix a doua zi dar s-a intamplat "lovitura de stat din capul basistilor in 2012". Sa-ti reamintesc ca pe rand diverse state (Olanda, Germania, Franta etc.) se pronuntau impotriva si cand nu era dl Basescu suspendat. Si cand era la butoane dl Boc.

                    Vad ca si Chiuariu iti sta in gat. Presupun ca nu e parlamentar impotriva unei decizii judecatoresti de interzicere a ocuparii unei functii publice / alese.

                    Ceea ce a incercat Pivniceru sa faca pentru numirea procurorilor e infinit mai transparent si mai normal decat ce au facut pe rand duo-ul toxic Macovei / Basescu si apoi coabitacii Ponta / Basescu. Pivniceru nu avea mama, nu avea tata si avea toate premizele sa numeasca oameni independenti. Se ajunsese la ridicola situatie in care Macovei isi critica propria procedura cu argumentul "pai acum nu mai sunt eu ministrul justitiei". Grija ca nu mai ajunge nici unul din pupilii dl Basescu pe fonctie (Morar sau Kovesi era mare). Noroc cu Ponta ca e mai democratic si zice "una mie, una tie".

                    De asemenea vad ca iti sta in gat si gratierea / amnistia celor cu pedepse mici. Se pare ca iti place sa fim condamnati la CEDO si chiar mai mult sa platesti mai mult pentur un detinut decat platesti pentru un copil sau un batran in grjia statului.
            • +1 (1 vot)    
              omule! (Luni, 7 iulie 2014, 2:16)

              Gugulan [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

              nu romanii au organizat referendumul, ci disperarea unor ca Voiculescu care stia ca latul se stranga. Iti amintesti? Planul expus de Voiculescu la latrina 3 dupa ce l-au dat jos pe Ungureanu. Daca nu tradau unii penali din pdl, usl nu reuseau sa rastoarne guvernul. Si ma rog care au fost motivele constitutionale de demitere? Scaderea in popularitate? Ce suntem la concursul de miss? Cei 7.4 mil atat de des invocati sunt paravanul in spatele caruia se ascxund psd-istii azi, parca v-ar fi facut nu stiu ce cadou si v-a fost luat. Ati fost manipulati ca la carte. Mereti ma boilor si puneti stmpila pe da ca asa va zicem noi.
        • +4 (8 voturi)    
          Invins de o justitie normala. (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 19:23)

          Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

          Ca de cealalta justitie a abuzat pana acum.

          Opa, opa. Daca ramanea justitia lui Nascase, nu se intampla niciodata sa fie judecati astfel de hoti. Si asta nu pentru ca acum justitia este aservita lui Basescu, ci pentru ca justitia era aservita lui Nascase. Cum a scapat din mana lui Nascase si "joaca de capul ei", justitia incepe sa-si mai faca si datoria. Asta e justitia independenta. In orice tara din Europa Occidentala, un exemplar ca felix era inchis demult, tocmai pentru ca acolo justitia functioneaza, nu ca e controlata de Basescu.

          Da' jijel are logica lui..

          "Deci democratie ioc, stat de drept ioc. Cam asta inseamna 10 ani de mandat Basescu." Da jijele, democartia si statul de drept in cei 10 ani de "domnie baseasca" au decazut mult de la standardul "ridicat" de Nascase, unde democratia si statul de drept stateau la masa cu Nascase si ai lui hoti.
          • -6 (10 voturi)    
            N-a decazut.... (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 20:14)

            Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Alius

            E tot acolo doar ca "neagresiunea" fata de toti politicienii practicata de justitia lui Nastase a fost schimbata cu agresiunea fata de adversarii politici. In rest ... tot aia e.
        • +1 (1 vot)    
          "justitia joaca dupa cum vrea Traian Basescu" (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 21:49)

          ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

          Sa presupunem ca ai dreptate.
          1. Cum explici arestarea fratelui Mircea?
          2. Dar anchetarea ginerelui cum-il-cheama?
          3. Off the record. Ai vreo dificultate in a alege intre: a) Traian BASESCU spunind ca lasa justitia sa-si faca treaba si b) W PONTA afirmind ca (recent condamnatul) C-tin NICULESCU este "dosar politic"?!
          • -4 (4 voturi)    
            Simplu... (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 23:11)

            Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

            1. Astept deznodamantul. Nu stiu ce miscari (si nici tu) se fac acum prin spate. Ceva imi spune ca nu va fi condamnat. Cred ca socul a fost prea mare, dovezile prea zdrobitoare si cu toata musamalizarea procuraturii (inlocuirea procurorului de caz din 2011, ignorarea probelor, inchiderea gurii mondialilor prin arestarea / acuzarea de santaj etc) nu s-a mai putut face nimic. Asta desigur, daca nu e de vina Voiculescu :))
            2. La fel ca la 1.
            3. Iar nu faceti diferenta intre "bla bla" si actiuni. D,a prefer unul care cotcodaceste (declaratii politice) ceva dar nu intervine unuia care se bate cu pumnul in piept (tot declaratii politice) dar da telefoane non-stop pe sistemul "nu e bine domnule chestor...", "nu-l inlocuiti pe Papici" samd samd.
            • +2 (2 voturi)    
              Multumesc. (Duminică, 6 iulie 2014, 17:07)

              ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

              1-2.Inteleg ca nu ai avea nicio retinere sa-ti bagi fratele sau sora la puscarie, fie si pt una luna, pentru "miscari care se fac prin spate"! Trebuie sa imi cer scuze: eu credeam ca daca tu ai controla justitia prima grija ar fi ca familia ta sa nu fie terfelita...
              3. Monica Ridzi a fost ministru in guvernul BOC si a fost umflata... si mai sunt si vreo doi parlamentari PDL umflati tot pe vremea aia,,. Apropo: cind cotcodaceala iese din gitlejul primului ministru care este acelasi cu al sefului partidului care tine in miini friele tarii (camerele parlamentului), cotcodaceala insasi se numeste interventie. Si acum finalul: PONTA nu a ales varianta "sa dea telefoane non stop" ci sa ii cheme pe impricinati la el in cabinet (evident, daca si asta nu face parte dintr-una din acele miscari prin spate...)
            • +1 (1 vot)    
              /// (Luni, 7 iulie 2014, 8:50)

              hmara [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

              Bizare preferinte ai.
              Dupa asemenarea caracterului tau.
              Asta e, ca tine mai sunt cativa, nu? Fiecare padure mai are uscaturi.
        • +1 (1 vot)    
          Gigi............! (Luni, 7 iulie 2014, 6:10)

          banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

          Ti-am mai spus .fumatul dauneaza mult Sanatatii ! Nu Basescu la invins pe acest Bandit ci reformele din justitie , reforfe care au fost si sunt sustinute de Presedinte !
          • 0 (0 voturi)    
            rectificare ! (Luni, 7 iulie 2014, 12:33)

            banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui banateanul.

            reforme care........
    • -8 (10 voturi)    
      Voiculescu trebuie achitat (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 19:51)

      Aiko10 [utilizator] i-a raspuns lui ucun

      Din analiza documentelor existente in dosarul Telepatia iti poti da seama de faptul ca Voiculescu este nevinovat si trebuie achitat.
      • +2 (2 voturi)    
        Cate (Duminică, 6 iulie 2014, 6:10)

        Dana Bob [utilizator] i-a raspuns lui Aiko10

        Cate pagini din dosar ai citit?
      • +1 (1 vot)    
        bai tonomatule, (Luni, 7 iulie 2014, 2:25)

        Gugulan [utilizator] i-a raspuns lui Aiko10

        la fiecare articol despre voiculescu scrii aceasi fraza. Pai daca vad aia de la pontaj ca tragi chiului la modul grosolan nu-ti mai primesti simbria. Eu am de gand sa le atrag atebtia alora ca le mananci banii de pomana. De fapt pe oameni ca tine s-au bizuit aia de latrina 3 cand au pus la cale dezinformrile
      • 0 (0 voturi)    
        /// (Luni, 7 iulie 2014, 8:52)

        hmara [utilizator] i-a raspuns lui Aiko10

        Sigur. Justitie facuta la a3.
        Ia- pe marmota si achita-l tu.
        Esti cumva dana grecu?
        Sigur.
        Jalnic.
  • +20 (24 voturi)    
    E un sentiment uman.. (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 10:54)

    yoko ono [utilizator]

    Mai greșește omul ..
    Luni dimineață zice că e optimist .. seara îi dispare zâmbetul.
    Se mai trezește omul cu fața la cearceaf .. și spune că e presiune pe Curtea de Apel București. Nu sțtie de unde, nu țtie cine .. dar simte în urină treaba asta.

    Oriucm, ca o consolare, nu a murit nimeni dacă a stat 5-10-12 ani la pușcărie.
    Nu-i așa varane ?? Ziceai că ai nu știu câți ficați .. Să-ți trăiască .. LA MULȚI ANI !!
  • +24 (28 voturi)    
    daca nu l-ai cunoaste... (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 11:14)

    doarsurdunaude [utilizator]

    ///, ai putea sa crezi ca este cel mai bonom bunicut. Toata trufia de odinioara s-a stins: "sunt pregatiti pentru orice" a spus acesta. Pai, sa fi! Sigur te asteapta puscaria pentru ca luni te vor priponi pentru toate mizeriile pe care le-ai facut romanilor de 10 ani, pentru toata furaciunea din agoniseala acestei tari. Nu in ultimul rand, ar trebui sa primesti si un spor de pedeapsa pentru sedintele de spalare de creier la care ai supus, prin intermediul antena 3, populatia saraca si cu mintea slaba.///
  • +23 (27 voturi)    
    Urmariti L3, ca merita! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 11:21)

    Ciobanul Bucur [utilizator]

    Merita pentru ca aveti posibilitatea sa urmatiri fetele schimonosite de ura, de frica, de spetiati de moarte ale haitei de manipulatori, constienti ca patronul lor a fost incoltit rau de tot si nu mai scapa. Incearca ei sa faca haz, dar nu reusesc sa arate decat rictusuri de disperati.
    • +20 (22 voturi)    
      mai bine ma uit la tom si jerry, e mai funny (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 12:33)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

      n-am rezistat mai mult de 1 min sa aud schelalaiturile bezmeticilor de acolo
    • +3 (5 voturi)    
      ma voi uita de luni (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 18:37)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

      la acei "oameni" deloc prosti ce au ales sa traiasca din prostitutie...
  • +22 (24 voturi)    
    ce grijuliu (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 11:40)

    victor L [utilizator]

    este Felix: nu vrea ca judecatorii sa se surmeneze din cauza "presiunii".
    ///
    La el toate acuzatiile sin facaturi ori razbunari venite de la pirat.
  • +13 (17 voturi)    
    Voiculescu te vrem dupa gratii ! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 11:49)

    Andreea34 [utilizator]

    Ma bucur sa vad ca exista oameni care au reusit si reusesc sa faca bani fara sa fie patati de mizeriile care ii inconjoara pe altii. Si Carmen Craiu a demonstrat ca poate sa respecte justitia si sa duca la bun sfarsit dosare mari care nu l-au facilitat pe sotul Mihai Craiu. Pur si simplu oamenii astia chiar merita tot respectul !
  • +12 (14 voturi)    
    daca e asa mare presiunea (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 11:57)

    Un cititor [utilizator]

    de ce nu cer magistratii stramutarea. Ce-l doare capul pe Voculescu. Poate ca e presiune sa nu-l condamne. ///
  • +18 (22 voturi)    
    inculpatul asta (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 12:19)

    lucadd [utilizator]

    super protejat si super aparat care a fentat justitia din Ro de ani buni de zile, corupand si amenintand pe toti cei care ii puteau pune bete in roatele lui de turnator...vede peste tot...comploturi, presiuni...basisti...justitiari...
    in curand nu o fie la zdup...si atunci o sa vedeti ca se rezolva si restul dosarelor.
    Cand o sa pice reteaua Voiculescu o sa iasa multe la lumina si multi vor plati...
  • +19 (25 voturi)    
    Inseamna ca este pregatit si pentru... (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 12:21)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    bulau!
    E, n/o sa/l ia prin surprindere!
    Sper sa fie pregatit pentru muuuulta vreme!
    Succes!
  • +10 (14 voturi)    
    Felicitari Mihai Craiu (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 13:30)

    Andreea34 [utilizator]

    Normal ca e facatura cand te vezi strans cu usa. Toata lumea face asta si declaratia e un act de disperare ca incerci sa dai vina pe altii. De ce esti tu singur oare Voiculescule la DNA?

    Felicitari lui Mihai Craiu pentru curajul de a declara acum un an ce se adevereste astazi !
    • +2 (4 voturi)    
      asteptam angajatii antenelor (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 18:42)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui Andreea34

      sa-si ceara scuze fata de poporul roman, eu ii iert sunt niste angajati.
      In schimb cer inchisoare pe viata pentru membrii CNA, pentru tentativa de distrugere a poporului.
  • +3 (9 voturi)    
    Va fi o pedeapsa ! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 14:52)

    Bambina [utilizator]

    Voiculescu, vei fi pedepsit de Dumnezeu! Nu credeam ca poti sa-i manipulezi pe "analistii" de la Antena 3. Dar a fost pe fata, modul cum ai dat instructiuni acestor angajati ai tai, ca sa-i faci de ras. Sti la ce ma refer? La bataia de joc care ai pus-o pe Crin Antonescu. Ca il terfeleai pe Basescu am inteles....este periculos pentru libertatea ta ! Dar ce i-ai pus pe amaratii de " analisti" sa faca cu Antonescu ... este peste intelegere ! de ce? Pai este un motiv acela ca sa-l "promovezi" pe Ponta????? /// ce ai facut tu inainte de 1989 stiu de la Doni Alexandrescu... ////
  • +12 (16 voturi)    
    Nu, Varane! (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 15:01)

    Kentt [utilizator]

    Când intri într-o bătălie CU JUSTIŢIA trebuie să ştii că vei pierde:
    1. cu siguranţă,
    2. mai devreme sau mai târziu,
    3. oricine ai fi.

    Asta ar trebui să fie morala condamnării tale.
  • +4 (6 voturi)    
    /// (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 16:20)

    denvarel [utilizator]

    "Cand intri intr-o batalie"

    /// nu este in nici o "batalie". Viseaza probabil ca e unsul Domului sau Alesul Poporului, sa poarte batalii cu Dusmanul. Poate de aceea crede el ca i s-au dat si toate mijloacele financiare posibile.

    Voiculescu lupta in razboaie imaginare cu fantome si varcolaci. Iar in razboi nu mai conteaza daca mai baga si mana in buzunare, daca ma face si un santaj, vreo amenintare, daca mai pune mana pe vreo avere nerevendicata a vreunui defunct... Ca razboi, ca si in dragoste, totul este permis nu-i asa?

    Beleaua noastra, a "alorlalti" este ca ne uitam ca prostii si ne trezim tarati in visele unui inchipuit Sf Gheorghe in lupta cu Balaurul.

    ///
  • +9 (11 voturi)    
    Varane (Sâmbătă, 5 iulie 2014, 16:55)

    vasile-roaita [utilizator]

    Acum este timpul s-o incasezi rau de tot ca prea te-ai zbenguit de vreo 40 de ani pe banii poporului roman.
  • +3 (3 voturi)    
    joaca (Duminică, 6 iulie 2014, 6:12)

    Dana Bob [utilizator]

    Pana acum d-l Voiculescu a jucat , a jonglat cu termene!
    Acum incepe joaca cu instantele prin tara !
    Pana cand?
  • +1 (3 voturi)    
    ... (Duminică, 6 iulie 2014, 15:08)

    mxxl [utilizator]

    LA MULTI ANI !!!
    cu sanatate sa-i poti duce pe toti.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by