​Articol actualizat

VIDEO Inalta Curte a amanat pentru 30 ianuarie sentinta in dosarul "Transformatorul". Relu Fenechiu: Dincolo de faptul ca sunt politician, sunt om, am familie (...) Sunt realmente daramat

de I.R.     HotNews.ro
Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:29 Dosare Anticoruptie


Relu Fenechiu
Foto: captura Digi24
Update 22:10 Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) vor anunta joi, 30 ianuarie, sentinta in dosarul ''Transformatorul'', in care fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu a fost condamnat de precedenta instanta la 5 ani de inchisoare, anunta Agerpres.

Marti, la ultimul termen al procesului care a durat aproape noua ore, Relu Fenechiu a incercat sa ii convinga pe magistrati ca este nevinovat.

El si-a aratat nemultumirea fata de mai multe confuzii pe care le-au facut avocatii sai cu privire la procedurile de achizitii dintre firmele sale si SISEE Moldova si a aratat ca transformatoarele ruginite, care apar in fotografiile de la dosar, nu sunt cumparate de la Grupul Fene, asa cum pretind procurorii DNA.

De asemenea, el a negat ca ar fi derulat tranzactii prin intermediul unor firme fantoma, sustinand ca toate platile le-a efectuat prin conturi bancare.

Fenechiu a incercat sa ii induplece pe judecatori sustinand ca are probleme in familie.

'Dincolo de faptul ca sunt politician, sunt om, am familie, va rog sa analizati cu atentie (...) Sunt realmente daramat ca astazi ma aflu aici. Eu am incercat sa fac lucruri bune in viata si am incercat sa fiu vertical si asta m-a adus aici', le-a spus Fenechiu judecatorilor, subliniind ca parintii sai au suferit in ultimii ani peste 8 interventii chirurgicale.

'Toti oamenii astia nu au nicio vina ca au facut afaceri cu mine. Va rog sa incercati sa judecati corect, chiar daca nu da bine, nici pentru MCV. Poate am gresit mult in viata mea, dar aici nu am gresit cu nimic', a adaugat fostul ministru al Transporturilor, el fiind intrerupt de Livia Stanciu, deranjata si de faptul ca la un moment dat Fenechiu i s-a adresat cu apelativul de 'procuror'.



La inceputul procesului, procurorul de sedinta a cerut aplicarea unei pedepse mai mari pentru Relu Fenechiu, fratele acestuia, Lucian Fenechiu, si ceilalti inculpati in dosar.

Procurorul a invocat pericolul social reprezentat de inculpati si gravitatea faptelor acestora.

In opinia procurorului, Relu Fenechiu a avut 'reprezentarea clara a faptului ca a vandut aparatura veche nefunctionala catre sistemul energetic national, respectiv transformatoare si intrerupatoare, la pret de echipamente noi'.

'Timp de patru ani Grupul Fene a avut asigurata o piata de desfacere si a vandut fier vechi la pret de componente noi pentru sistemul energetic national', a mai spus procurorul.

Avand in vedere ora inaintata, judecatorii au amanat sentinta pentru joi, 30 ianuarie.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, s-a prezentat marti dimineata la ICCJ, pentru ultimul termen in dosarul "Transformatorul". El a declarat ca nu mai este optimist si i-a rugat pe jurnalisti sa-i "tina pumnii, deoarece doar Dumnezeu ma mai ajuta".

"Nu mai sunt optimist, pentru ca eram optimist daca in acest dosar se admiteau probele. Eu cred ca un om, pentru a fi condamnat, trebuie ca instanta sa admita probele si in favoarea dar si in defavoarea lui, pentru a vedea daca este vinovat sau nu. Eu nu am auzit pana acum sa se stabileasca un prejudiciu fara sa existe o expertiza (...) Avocatii imi spun ca nu au de ce sa ma apere, pentru simplu fapt ca astazi asupra mea nu exista acuzari, ci doar speculatii, iar pe speculatii nu pot fi aparat", a spus Fenechiu la intrarea in sediul instantei.

"Am o familie acasa la care as dori sa ajung. Sa imi tineti pumnii. Doar Dumnezeu ma mai ajuta", a adaugat Relu Fenechiu.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) dezbat marti ultimul termen in dosarul "Transformatorul", in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat anterior la cinci ani de inchisoare.

Magistratii au amanat luni pentru a doua zi ultimul termen al procesului, dupa ce avocatii au sustinut ca Fenechiu nu a putut sa vina de la Iasi la Bucuresti din cauza conditiilor meteo nefavorabile.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























9912 vizualizari

  • +64 (68 voturi)    
    Speculatii (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:36)

    bogdan1477 [utilizator]

    Deci nu e nimic incriminabil in a cumpara niste transformatoare la pret de fier vechi, a le vopsi si a le vinde inapoi la pret de 10 ori mai mare. E perfect legal, moral. Iar justitia basista te vineaza degeaba. Saracutul de tine.
    • +28 (28 voturi)    
      stai sa plang... (Marţi, 28 ianuarie 2014, 22:35)

      Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

      :))))))
      • -12 (20 voturi)    
        nu mai functioneaza! (Marţi, 28 ianuarie 2014, 23:32)

        sebagain [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

        nu veti fi mai bogati daca intra respectivii la bulau. concentrati-va pe a gasi solutii ca respectivii sa nu mai poata fura. Ei fura pentru ca nu stiu cum sa faca un sistem cinstit din care sa aiba toata lumea de castigat. Nici organizarea aparatului de stat, legislativ vorbind, nu este dintre cele mai reusite in momentul actual iar entuziasmul romanesc ramas din vremurile bune ale lui Ceausescu nu mai functioneaza in Romania 2014 decat pentru a strange bani la pusculita partidului si a prosti alegatorii. Vezi mai jos:
        http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-lui-cristoiu-apeland-la-mijloacele-ceausiste-victor-ponta-a-favorizat-mafia-psd-1079317.html
        • +23 (25 voturi)    
          Aoleu....! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:04)

          Zgabeartza Iftode [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          ... pa cuvantu' lu' matale? De aia fura ei si inseala si fac comisionul bara-bara ca nu au metode cinstite de a se imbogati? Hai ca esti comic, sau prea caustic si num-am prins eu...
          • +8 (8 voturi)    
            Cand te combinai cu Bulibasha ? (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 10:58)

            pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui Zgabeartza Iftode

            Cand te combinai cu Bulibasha si ii sugerai ca daca ii da jos transformatoarele de pe stalp si le da o vopsea... ii iese 10.000 de euro fara risc de parnaie... era bine!

            Acum cand Justitia dovedeste ca esti cioritor iar la utima deciziei a Justitiei vii sa ne indupleci cu motive umanitare iminente... atunci sa stii ca esti si un om politic jalnic dar si un mafiot politic de categorie slaba!
        • +28 (28 voturi)    
          Eu sper sa vad mai putine "cu suspendare" (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:15)

          UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          si mai multe sentinte "cu confiscare"!
          Altfel inseamna ca avem inca o coloana a V-a a coruptiei foarte consistenta in "oarba" justitie romaneasca
          • +2 (2 voturi)    
            Partea cu suspendarea nu ma deranjeaza (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 12:46)

            bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

            Eu ash baga cit mai multe cu confiscare, eventual cu cumpararea suspendarii contra unei sume de, sa zicem, de 5 ori prejudiciul. Nu ma simt mai cistigat ca nastase scrie pe blog din asha zisa pirnaie. Era mai eficient sa-i ia statul inca vro 4-5 milioane de euro.
            La fel si Gigi. In loc de pirnaie, sa-i ia si lui vro 5-10 milioane. Si tot asha.
            • 0 (0 voturi)    
              cred ca ai dreptate. (Vineri, 31 ianuarie 2014, 20:57)

              Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

              decat in ''vacanta'' pe banii statului , sa le confiste averile necuvenite ( doar cele necuvenite, dar pe cinstite ), ca ii arde mai tare, si se mai aduna si la buget.De nu ne mai taxeaza onor guvernul pentru orice.Si toata lumea ar fi multumita.Bine, mai putin penalii, dar inca mai cred ca sunt minoritari ca pondere in populatie!
        • +23 (23 voturi)    
          Ba vom fi mai bogati (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:24)

          CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          Ca prejudiciul se confisca si intra la buget. Si intra la bulau ca sa nu mai existe impresia ca in tara asta se poate fura oricat si oricum.
        • +20 (20 voturi)    
          Comment sters de user (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:25)

          florinelul [anonim] i-a raspuns lui sebagain

        • +23 (23 voturi)    
          Totusi hotul PRINS trebuie INCHIS (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:31)

          Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          Restul is povesti.
          Vaicareala Fistichiului te induioseaza chiar. Cica are familie. Pai cand dadea cu oloi transformatoarele presupun ca tot ... la Familia se gandea, si la a lui si la cea a Partidului.
          Sa fie primit.
        • +9 (9 voturi)    
          Nu tata ! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 8:07)

          Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          Ei fura pentru ca stiu ca merita sa furi, din moment ce in Romania pentru furturi de milioane de euro primesti doar doi sau trei ani de ouscarie si aia cu suspendare. Si le ramane malai sa traiasca sapte vieti fara sa mai faca nimic. Aste este adevarul stimabile! Pedepsele la noi sunt simbolice, ia sa primeasca 25 de ani de inchisoare, fara posibilitate de eliberare inainte de termen, sa vezi daca ar mai fura. Dar asa, e veselie taica mai ales ca la puscarie avem regim privilegiat ca doar suntem VIP-uri nu-I asa? si mai si hartuim sistemul judiciar prin tot felul de solicitarti cum face Becali. Eu zic ca judecatorii nostril ar trebui sa se trezeasca si sa aplice legea cu maximum de severitate daca se vrea ca tara asta sa mai existe si peste 100 de ani. Altminteri politicienii nostril o vor vinde bucata cu bucata cum a facut Nastase cu subsolul petrolier.
        • +7 (7 voturi)    
          solutii ca respectivii sa nu mai poata fura (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 11:07)

          GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          Solutia ca indivizii sa nu mai fure este puscaria grea si lunga si fara "suspendare".
          Si puscaria ar trebui sa fie proportionala cu cantitatea furata. iar pentru guvernanti si alesii tarii nivelul pedepselor ar trebui sa fie mai mari decit pentru prostimea votanta.

          Inselarea increderii alegatorilor ar trebui sa fie o circumstanta agravanta si nu invers cum pare sa fie acum.
        • 0 (0 voturi)    
          Tocmai, solutia (Vineri, 31 ianuarie 2014, 20:53)

          Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

          ca respectivii sa nu mai fure este sa-i ''bagam la bulau''!Cand vor constientiza ca daca incalca legea nu-i mai apara nici partidul, nici pilele, nici neamurile, etc, atunci vor avea o mare problema.Si poate se vor gandi de doua ori inainte de a baga mana!
      • +12 (12 voturi)    
        Mi se rupe sufletul!!! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 7:44)

        Audit [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

        Glumesc. Măi javrelor, când furaţi, înşelaţi nu vă mai vine să plângeţi??! Nu mai sunteţi bolnavi, voi şi neamurile voastre? Nu vă gândiţi că există Dumnezeu şi că toate se plătesc?
        Fie ca toţi cei care aţi făcut rău acestui popor să ajungeţi să plătiţi cu vârf şi îndesat!
    • +25 (25 voturi)    
      eu sper sa nu-l ajute... (Marţi, 28 ianuarie 2014, 23:15)

      un om [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

      si sa stea langa Nastase... poate vom vedea intr-o zi si judecata reala a faptelor lor... nu mai cred in haiduci, dar speranta moare ultima...
      • +18 (18 voturi)    
        Normal, trebuia sa stea si ucenicul linga el! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 1:20)

        LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui un om

        Ce pereche frumoasa, macar in primii 3 ani si jumatate, ar fi facut cu ucenicul lui in furat pe capete Chiuariu, pe care l-a facut din absolut nimic ministru, senator, sef al Comisiei juridice a senatului (Doamne apara si pazeste!). Numai ca asta a luat cu suspendare, iar acum nu se astimpara, a inceput sa faca precum Nastase. Oricum, o cariera frumoasa, la sub 40 de ani e deja condamnat penal, nu moare in patul lui!
        • +8 (8 voturi)    
          usor, usor (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 8:00)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui LiviuIordache

          se va forma astfel "guvernul din umbra" :))
          • 0 (0 voturi)    
            cred ca mai aproape de adevar (Vineri, 31 ianuarie 2014, 21:01)

            Tiger1 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

            e ''guvernul de la racoare''.prim minstru avem, ministru la transporturi este, daca ii dadeau lui chiuariu cu executare mai era unl, usor usor poate-i aduna.Mai ales pe ministrii celui mai ''cinstit'' guvern, cu cel mai ''cinstit '' premier.
      • +3 (3 voturi)    
        disparuti fara urma? (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 12:10)

        cinic [utilizator] i-a raspuns lui un om

        iar au disparut sustinatorii lui Fene? alde mazeta, evoque, gigi kent, adrian8 etc.
        Nu zbiara ca vopsitul transformatoarelor vechi e proces politic?
    • +19 (19 voturi)    
      Duca-se`n.. stiu eu unde! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:13)

      UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

      E daramat ca nu au fost prinsi si altii sau ca a fost el prins cu excrocheria?
      Cand a jefuit tara nu a fost daramat?
  • +39 (41 voturi)    
    ntz (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:38)

    Soljenitin [utilizator]

    Nu iti tine nimeni pumnii, talharule. Poate numai colegii tai de breasla, in rest, insa, nici un om normal nu isi doreste sa ramai in libertate. Parnaie, nene! Trimite-i o scrisoare lui Nastase sa iti tina un loc cald si consoleaza-o si pe ridzi, ca urmeaza si ea cat de repede.
  • +31 (33 voturi)    
    Nu te ajuta nici un Dumnezeu... (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:41)

    noodles [utilizator]

    o sa ai timp destul la racoare sa il invoci pe cel de sus...sa il rogi sa iti ierte pacatele...ai participat fain frumos la devalizarea tarii...nu te-ai oprit la cateva zeci de mii de euro...vorba aia, pentru atata nu te dai nici jos din pat.
    Gandeste-te la racoare cati pensionari si bolnavi ar fi putut avea poate 10 % in plus la pensia aia amarata, daca tu si alti acoliti de ai tai nu furati asa cum ati furat.

    Sper sa NU ajungi inapoi la familia ta in seara asta. Sper ca urmatoarea duminica sa ti-o petreci acolo unde stau toti amaratii de au furat o paine...la racoare...
    Ia-ti haine groase...e nasoala.

    Aratati-ne ca exista speranta. La racoare cu hotii astia nerusinati!
  • +23 (25 voturi)    
    mda (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:45)

    ggna [utilizator]

    parca am mai auzit eu filmul asta, cu rugaminti la Dumnezeu..
  • +32 (32 voturi)    
    Ma faci sa rad! (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:47)

    idiot-platitor-de-taxe [utilizator]

    Numai pe tine nu te mai ajuta Dumnezeu!
  • +40 (40 voturi)    
    din cauza asta ati pompat bani la patriarhie? (Marţi, 28 ianuarie 2014, 13:47)

    lucadd [utilizator]

    Sa va puna o vorba buna celui care conform dogmelor ar trebui sa va trimita in iad pentru hotie, minciuna si multe altele cunoscute sau necunoscute de noi muritorii?

    Intre timp sunteti judecati pe pamant stimabililor asa ca dupa fapta si raspalata. Curaj justitiei
  • +33 (33 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:03)

    [anonim]

  • +36 (36 voturi)    
    PORUNCA A 8-A: SA NU FURI (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:05)

    zapciu [utilizator]

    E de observat cum totii hotii astia fara nici un Dumnezeu, dupa ce au furat fara frica, devin brusc fatalisti si mistici
  • +34 (34 voturi)    
    La multi ani! (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:14)

    Adrian1 [utilizator]

    La multi ani, d-le Fenechiu! Cu executare!
  • +29 (29 voturi)    
    Toti ma...toti. (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:15)

    Sting [utilizator]

    Niciunul nu este vinovat. Sper sa-ti dea maxim.
  • +27 (27 voturi)    
    comentariu (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:20)

    LiviuDrula [utilizator]

    Normal ca nu mai este optimist un escroc care realizeza ca justitia a inceput sa-si faca datoria dar nici Dumnezeu nu ii apara pe hoti - locul lui e in puscarie sa-i tina de urat lui Nastase si in viitorul apropiat sa fie coleg de celula cu Dragnea, Ponta,Sova, etc.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu,
  • +26 (26 voturi)    
    parintii (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:20)

    zot [utilizator]

    nu te-au invatat, dle fenechiu, ca nu este bine sa furi, sa minti, sa batjocoresti rivalii(chiar si cei politici) ca Dumnezeu vede si PEDEPSESTE?
    daca este mana Domnului?
    macar sa fie invatatura ptr ceilalti amatori!
  • +22 (22 voturi)    
    Si uite asa (Marţi, 28 ianuarie 2014, 14:47)

    BogdanGherasim [utilizator]

    cu declaratii de astea in care se victimizeaza cumpara prostimea de la Latrinele lui Felix. O sa vedeti diseara la ltrine...daca aveti nervi..
  • +22 (22 voturi)    
    toma caragiu (Marţi, 28 ianuarie 2014, 15:30)

    ionutBv [utilizator]

    articolul asta mi-aduce de un teatru scurt cu Toma Caragiu - Mefisto

    Mefisto: "Ce-ai de gand cu (omul) asta Doamne ?"
    D-zeu: "Ma, io zic sa-l iei tu"
  • +24 (24 voturi)    
    Jiji, Bonbonel si cu Voiku te asteapta (Marţi, 28 ianuarie 2014, 22:43)

    Kaladin [utilizator]

    Cica is cam ruginite gratiile si trebuie vopsite cu oloi iar tu esti expertul in asa ceva. O sa fie bine, nu-ti fa griji, Jiji o sa-ti cante religios, Voiku iti face rost de influenta, el fiind specialist in traffik iar Bonbonel iti asigura spatele.
    La cat mai multi ani Fistichiule.
    PS: Am uitat, o sa aveti si animal de companie curand, o sa plimbati Varanul prin curte.
    • +18 (18 voturi)    
      Faca-se voia ta !!! (Marţi, 28 ianuarie 2014, 22:55)

      hublot [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

      Precum faptele tale asa si ajutorul lui D-zeu.

      P.S. Daca D-zeu il scapa pe asta de puscarie ma declar ateu ....renunt la crestinism.
      • +2 (8 voturi)    
        Crestinism cretinism (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:19)

        UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui hublot

        tot un "drac"... supranatural :))
  • +21 (21 voturi)    
    tic-tac..tic-tac...ce îmi place să mănânc? (Marţi, 28 ianuarie 2014, 23:02)

    visio [utilizator]

    da măi usl-itule, știm că ești nevinovat...ești cel mai nevinovat din usl, însă tot pușcăriabil...
  • +16 (16 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:04)

    [anonim]

  • +13 (15 voturi)    
    Aoleoooo! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 0:10)

    mache [utilizator]

    Am famelie!! Aoleooo !! salvati'maaa!! Aoleooo...


  • +12 (12 voturi)    
    Mare barbat! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 1:14)

    gazania [utilizator]

    Cred ca pana si Vantu a avut mai multa demnitate la proces. Pe cat de aroganti sunteti cand furati , pe atat de lasi sunteti cand deveniti oameni obisnuiti.Dupa cum vad pana acum , 80%din USL ar trebui sa ajunga in puscarie.
    • +2 (2 voturi)    
      excelenta observatie ! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 12:11)

      fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui gazania

      Asa e.
  • +12 (12 voturi)    
    Si noi suntem daramati! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 2:07)

    dan_costea [utilizator]

    Si noi suntem daramati de cat ati furat, bestiilor de liberali! La zdup pe cativa ani!
  • +11 (11 voturi)    
    Escroc sub " acoperire" de politician ! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 3:02)

    Plagarus [utilizator]

    Exista un Dumnezeu al hotilor ? De ce oare se transforma(torul)/recicleaza, atat de usor, escrocii in politicieni ?
  • +9 (9 voturi)    
    Daramat... (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 5:38)

    catalin72 [utilizator]

    Mah,pai daca tu ,ca hot ,esti daramat ,noi ca pagubiti ce sa mai zicem ????
    • +6 (6 voturi)    
      Câtă dreptate ai! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 7:49)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui catalin72

      Ne-au pus aştia la zid cu atâtea furturi şi incompetenţă.
  • +9 (9 voturi)    
    NU POT UITA (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 6:00)

    Mirobo [utilizator]

    Cum intr-o zi de duminica depaseati un tramvai.
    Pe partea stanga.
    Un iesean.
  • +8 (8 voturi)    
    daca stiai... (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 7:44)

    o8561 [utilizator]

    ca ai familie nu mai trebuia sa furi ca la un moment dat era posibil sa te prinda si sa iti lasi familia fara sprijin, javra.
  • +6 (6 voturi)    
    Hai Fene (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 8:39)

    dan tulceanu [utilizator]

    Fii barbata, ce mama dracului. doar stiai ce risti, sau credeai ca esti intangibil ?
  • +6 (6 voturi)    
    Cine te-a pus? (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 9:27)

    skanda7 [utilizator]

    Nu te-a obligat nimeni sa bagi mana in buzunarul statului!
  • +8 (8 voturi)    
    daca era Crin presedinte (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 10:04)

    clarice [utilizator]

    Ce abitir fura asta.
    Are familie,pai mai hotule familie avem si noi ca doar ai furat de la stat ,noi nu avem voie sa plangem?
  • +7 (7 voturi)    
    observatie (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 10:30)

    rezis [utilizator]

    banii ca banii...dar sa nu uitam cine era cel mai activ in vara lui 2012 pentru a/l darima pe basescu...nici nu conteaza cine era presedinte atunci...insa romania a fost in cel mai de jos punct din istoria post revolutie! pentru acest risc incredibil nu exista o pedeapsa corecta...vb lui cartarescu: astia dau foc romaniei ca sa scape de puscarie...
  • +6 (6 voturi)    
    Am familie (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 10:54)

    Andrei__ [utilizator]

    Cand sunt pusi la zid, toti isi amintesc de familie, de copii, de nevasta. Dar pana acuma nu te-ai gandit la ei, Relule? Cand ai bagat mana in buzunarul altuia nu ai stat sa te gandesti la consecinte?
  • +6 (6 voturi)    
    Intersant! (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 11:25)

    neagoe [utilizator]

    Toti comentatorii acestui rezumat al sedintei de ieri il considera vinovat pe Fenechiu...

    Ori a cazut net-ul la USL, ori ... :-)
  • +4 (4 voturi)    
    Statistica (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 11:44)

    Vlad-I [utilizator]

    Domnule Fenechiu sunt sigur ca nu sunteti la prima afacere murdara, hotii nu se duc la furat daca politia i-ar prinde in proportie de mare, in mod normal mergi la furat de 10X ca sa te prinda odata.
  • +3 (3 voturi)    
    Familisti si plini de boli (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 12:23)

    Leon_Magnificul [utilizator]

    Cum isi aduc aminte astia ca sint bolnavi si au familie numai atunci cind trebuie sa dea socoteala de faptele lor...
  • +2 (2 voturi)    
    bai fenechiule, sigur tu stii alti colegi de usl (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 12:30)

    fosta zoezoe [utilizator]

    care au fost la fel de harnici la furat si inca nu sunt acuzati dar ai rabdare ca le vine randul.Tu asteapta acum sa devina crin presedinte, sa te gratieze sau cauta-te de galci , pune-te pe scris.E simplu.In plus, puteti sa desemnati in parlament presedintele (asa cum ati mai incercat) sa nu riscati nimic.Pana atunci insa tot la mititica te duci adica la locul tau.
  • 0 (0 voturi)    
    Da cand ai ciordit n-aveai familie, mă? (Miercuri, 29 ianuarie 2014, 16:44)

    hsl [utilizator]

    Stai linistit ca te poti relaxa si in parnaie daca esti daramat.
  • 0 (0 voturi)    
    pai (Vineri, 31 ianuarie 2014, 20:50)

    Tiger1 [utilizator]

    orice condamnat e om si are o familie.Ce facem, ii iertam pe toti?Sau numai pe ai nostri?Ca ei " e mai 'oameni"!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by