Stire actualizata

VIDEO Finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, pus sub urmarire de DNA in dosarul Realitatea Media: parlamentarul este acuzat de fals in acte

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 25 octombrie 2013, 17:08 Dosare Anticoruptie


Marius Manolache
Foto: Camera Deputatilor
Deputatul PSD Marius Manolache este urmarit penal de DNA in dosarul Realitatea Media, se arata intr-un comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorii anticoruptie il acuza pe parlamentarul social-democrat de fals in acte. In acelasi dosar au mai fost pusi sub invinure, Oana Mihaela Schwartzenberg - cumnata lui Elan Schwartzenberg -, sindicalistul Liviu Luca si administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, alaturi de alte patru societati comerciale.

UPDATE
Manolache a declarat, intr-o interventie telefonica la B1TV, ca este finul premierului Victor Ponta.

Deputatul PSD a precizat, raspunzand unei intrebari, ca a lucrat "cu mult timp in urma", intr-un cabinet de avocatura comun cu Victor Ponta, adaugand ca "nici el nu era presedinte de partid , eu eram avocat".

Referindu-se la acuzatiile pe care i le aduc procurorii DNA, Manolache a declarat ca l-a cunoscut pe Cozmin Gusa in urma cu mai multi ani si ca i-a oferit asistenta juridica in mai multe cazuri.  In martie 2012, "am incheiat un contract de asistenta juridic cu dl Gusa, dansul era si este in continuare administrator al SC 'Strategies-Research-Investments' SRL", adaugand ca omul de afaceri Maricel Pacuraru este asociat al lui Gusa "in aceasta schema" si ca prin intermediul lui l-a cunoscut pe Maricel Pacuraru.

Manolache sustine ca, la un moment dat, cand Cozmin Gusa era plecat din localitate, acesta i-a dat mandat sa semneze in locul lui un contract de preluarea unor actiuni incheiat intre "Strategies-Research-Investments" SRL si o alta firma, contractul care a intrat in atentia DNA. Deputatul PSD sustine ca a semnat contractul fara a citi si analiza obiectul lui, pentru ca nu era de datoria sa.

Social democratul ii acuza pe procurorii DNA ca au intrat "cu bocancii in justitie" si ca i-au adus "o atingere grava a imaginii" pentru ca au informat opinia publica in mod eronat, sustine Manolache, despre existenta unei relatii intre el si liderul sindical Liviu Luca. Manolache sustine ca fraza din comunicatul de presa in care DNA sustine ca exista indicii ca Liviu Luca l-ar fi angajat pe avocatul manolache, "nu este reala si as vrea ca DNA cand informeaza opinia publica sa o informeze in mod corect"

Procurorii il acuza pe Manolache ca, in calitate de avocat angajat de administrator al SC "Strategies-Research-Investments" SRL, ar fi semnat un contract de vanzare cumparare actiuni, contract ce ar contine mentiuni nereale cu privire la data incheierii, ulterior utilizat de alte persoane pentru a justifica modul in care firma a dobandit actiuni la SC "Realitatea Media" SA.

Procurorii DNA au anuntat vineri ca au inceput urmarirea penala, in dosarul Realitatea Media, fata de alte 4 firme si fata 4 persoane fizice, si anume:

* SC Geoasset SRL, sub acuzatia de spalarea banilor si complicitate la delapidare;
* DBV Media House SRL si Grup Financiar IFN SA, acuzate de complicitate la delapidare;
* GMG Media Box SA, acuzata de bancruta frauduloasa;
* administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea, acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata;
* sindicalistul Liviu Luca, acuzat de delapidare, spalare de bani, complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals in inscrisuri sub semnatura privata;
* Oana Mihaela (Moldovan) Schwartzenberg, cumnata lui Elan Schwartzenberg, acuzata de complicitate la bancruta frauduloasa si tentativa la inselaciune;
* deputatul PSD Marius Manolache, acuzat ca ar fi semnat un contract de vanzare cumparare actiuni, ce contine informatii nereale.

Amintim ca alte 12 persoane, printre care omul de afaceri Maricel Pacuraru, Fabian Schwartzenberg si Monica Hoffman - fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg -, sunt urmarite penal pentru infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea acesteia. In acelasi dosar DNA a inceput urmarirea penala fata de trei persoane juridice: SC "Realitatea Media" SA, SC "Strategies-Research-Investments" SRL si Rovigo SPRL.


  • Comunicat DNA
In completarea comunicatelor din zilele de 14, 15 si 17 octombrie 2013, privind cercetarile efectuate in cauza complexa privind activitatile infractionale desfasurate in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media SA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

Pana in acest moment, procurorii au inceput urmarirea penala fata de urmatoarele persoane juridice si fizice:

SC GEOASSET SRL, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de spalarea banilor si complicitate la delapidare, deoarece in cauza exista indicii ca prin intermediul unui contract de asociere in participatiune a fost insusita suma de 20 milioane lei in interesul unor persoane fizice (invinuitii PACURARU MARICEL si LIVIU LUCA) si persoane juridice.

DBV Media House SRL si GRUP FINANCIAR IFN SA, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de complicitate la delapidare, deoarece exista indicii ca acestea au fost utilizate pentru a furniza sume de bani destinate SC REALITATAEA MEDIA SA.

GMG Media Box SA
, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de bancruta frauduloasa, deoarece exista indicii ca aceasta a fost folosita in scopul preluarii controlului asupra procedurii insolventei in care se afla SC REALITATEA MEDIA SA. In acest sens ar fi fost utilizate facturi fictive in baza carora GMG Media Box SA a obtinut inscrierea in tabelul preliminar rectificat al creantelor cu o creanta de 10 ori mai mare decat creanta inscrisa initial.

BERCEA FLORIN
, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, deoarece exista indicii ca in calitate de administrator special a solicitat inregistrarea mentiunilor privind schimbarea actionariatului SC REALITATEA MEDIA SA utilizand extrase ale registrului actionarilor falsificate.

LUCA LIVIU
, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de delapidare, spalare de bani, complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals in inscrisuri sub semnatura privata, deoarece exista indicii ca l-ar fi angajat pe avocatul MANOLACHE MARIUS, ca acesta sa incheie contractul de asociere in participatiune, ce a permis insusirea sumei de 20 milioane de lei din patrimoniul asociatiei. Ulterior invinuitul LUCA LIVIU, prin incheierea unui contract de asistenta juridica, l-ar fi ajutat pe invinuitul MANOLACHE MARIUS sa dobandeasca dreptul de semnatura asupra conturilor asociatiei.

De asemenea, invinuitul LUCA LIVIU a incheiat un contract care contine mentiuni nereale cu privire la calitatea sa de proprietar al actiunilor emise, pe care le-a transferat invinuitului PACURARU MARICEL.

SCHWARTZENBERG (MOLDOVAN) OANA MIHAELA
, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de complicitate la bancruta frauduloasa si tentativa la inselaciune, deoarece exista indicii ca in calitate de avocat a contribuit la vanzarea marcilor SC REALITATEA MEDIA SA in frauda creditorilor.

MANOLACHE MARIUS, in sarcina caruia s-a retinut ca in calitate de avocat angajat de administratorul SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL ar fi semnat un contract de vanzare cumparare actiuni, contract ce contine mentiuni nereale cu privire la data incheierii, ulterior utilizat de alte persoane pentru a justifica modul de dobandire de catre SC STRATEGIES-RESEARCH-INVESTMENTS SRL a actiunilor SC REALITATEA MEDIA SA.

------------------------
12 persoane, printre care Maricel Pacuraru, Fabian Schwartzenberg si Monica Hoffman - fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg -, sunt urmarite penal pentru infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea acesteia, potrivit DNA.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a precizat, intr-un comunicat remis pe 14 octombrie, ca pana in acest moment al cercetarilor din acest dosar, s-a inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenberg, Daniela Madi Ionescu, Monica Hoffman, Adrian Radu, Adrian Marian Vilsan, Tamara Batrinache, Ioana Nadolu, Geraldina Neagoe si Carmen Stancescu, referitor la "implicarea acestora in fapte care se circumscriu infractiunilor de spalarea banilor, complicitate la inselaciune, bancruta frauduloasa, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sub forma complicitatii, a participatiei improprii sau a tentativei, fals in inscrisuri sub semnatura privata".

DNA anunta pe 15 octombrie ca Sorin Ionut Barbu - partener de afaceri si asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amaritei - avocat in cadrul Realitatea Media si Maricel Pacuraru - om de afaceri, asociat al lui Cozmin Gusa, sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru "actiuni infractionale" in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media. "Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectiva.

Pe 17 octombrie, DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala fata de trei societati comerciale in dosarul privind activitatile infractionale desfasurate in cadrul procedurii de insolventa a SC 'Realitatea Media' SA. Directia Nationala Anticoruptie a pus sub invinuire SC 'Realitatea Media' SA, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de spalare a banilor, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut.

Cele trei persoane juridice sunt:

1. SC "Realitatea Media" SA, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de spalare a banilor, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut.

2. SC "Strategies-Research-Investments" SRL, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata si participatie improprie la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, in favoarea acestei societati au fost falsificate documente, prin antedatare, pentru a modifica registrul actionarilor. Documentele astfel modificate au fost depuse la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti unde s-au formulat cereri de inregistrare a mentiunilor privind schimbarea actionariatului, in scopul prejudicierii creditorilor SC 'Realitatea Media' SA.

3. Rovigo SPRL,
in sarcina careia s-a retinut infractiunea de bancruta frauduloasa, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice ca societatea a fost folosita pentru instrainarea marcilor Realitatea Media.

---------------------

Procurorii DNA au facut, pe 14 octombrie, perchezitii domiciliare in 35 de locatii din Bucuresti, fiind emise mandate de aducere pentru 16 persoane. Unele dintre perchezitii au fost facute la imobile detinute de Fabian Schwartzenberg, Monica Hoffman si Maricel Pacuraru.

Surse judiciare au declarat ca ancheta are legatura si cu dosarul disparitiei lui Codrut Marta - seful de cabinet al fostului presedinte ANAF Sorin Blejnar.

DNA a aratat, intr-un comunicat de presa transmis in cursul zilei, ca procurorii Sectiei de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala complexa ce vizeaza savarsirea mai multor infractiuni, printre care trafic de influenta, spalarea banilor proveniti din evaziune fiscala, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, bancruta frauduloasa, delapidare, in care sunt implicate peste 30 persoane fizice si mai multe persoane juridice.

"Potrivit probelor administrate pana in acest moment al urmaririi penale, suma care face obiectul spalarii de bani este de peste 1.000.000 euro", a precizat DNA.


----------------------

Realitatea Media ii are ca actionari majoritari pe Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru.

Tribunalul Bucuresti a admis, in 23 mai, cererea formulata de Realitatea Media SA si a suspendat efectele contractului de cesiune prin care compania Win Win Business & Lobby Company Limited, controlata de Elan Schwartzenberg, a devenit proprietarul marcilor Realitatea.

Contactat la momentul respectiv de Mediafax, avocatul Gheorghe Piperea, care il reprezinta in instanta in acest conflict pe Elan Schwartzenberg, a declarat ca decizia Tribunalului Bucuresti reprezinta un abuz si va fi atacata cu recurs la Curtea de Apel.

Societatea Realitatea Media, care detine televiziunea de stiri Realitatea TV, se afla in insolventa din septembrie 2011. Administratorul judiciar al Realitatea Media este Judiciar HM Expert IPURL.

In 30 aprilie 2013, CNA a aprobat modificarea actionariatului Realitatea TV, Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru fiind actionarii majoritari ai societatii Realitatea Media SA, in timp ce Elan Schwartzenberg si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu nu mai au nicio participatie la societatea care detine licenta televiziunii.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6013 vizualizari

  • +24 (26 voturi)    
    pot pune pariu (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:22)

    corvus coraX [utilizator]

    că niciunul nu este curat în toată această turmă imensă..
    • +23 (23 voturi)    
      Daca-i bagi pe toti intr-un sac (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:34)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      si dai cu o bata sigur n-ai lovit pe cineva nevinovat .
      • +4 (4 voturi)    
        maini curate (Vineri, 25 octombrie 2013, 19:17)

        fartonicul [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        ìn politica nu poti sa ai maini curate. nu esti lasat sa ai maini curate. acolo nu se intra decat cu maini murdare. si stiti de ce? ca oricine vrea sa demaste ceva sa poata fi santajat. sa tineti minte asta si in mormant. Iar oricare politician chiar e bine intentionat si vrea sa faca ceva pentru tara fie e blocat, sau daca reuseste si e pe punctul de a pune in aplicare, sfarseste ca si JFK. din cauza asta statul te vrea PROST. te vrea suficient de destept cat sa stii sa iti faci treaba dar suficient de prost cat sa accepti orice mizerie care ti se cere.
      • +3 (3 voturi)    
        Sau (Vineri, 25 octombrie 2013, 22:20)

        nano2k [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        In RO, oriunde ridici un colt de covor sar plosnitele cu zecile.
        Aceasta coruptie generalizata reprezinta cancerul unei societati, caci acolo unde unul fura, altul/altii cinstit/i sufera.
        Celulele bolnave de fapt se umfla si ataca celulele sanatoase.
    • +4 (4 voturi)    
      democratie de cumetrie (Vineri, 25 octombrie 2013, 20:04)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      caldura mare le doresc, mare de tot
      (aka ardiiarfocu)
    • +3 (3 voturi)    
      nu pune pariu, ca pierzi (Vineri, 25 octombrie 2013, 20:57)

      serbanb [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      asta e cel mai cinstit guvern. ce dreak. pana una alta uita-te la asta ce fatza are....
  • +24 (24 voturi)    
    Firma (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:23)

    airwave [utilizator]

    Nu stiu daca e intentionat sau nu, dar numele firmei e de un comic total: SC "Strategies-Research-Investments" SRL = SC SRI SRL. :)
  • +10 (10 voturi)    
    Finul (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:40)

    ViorelEne [utilizator]

    Manolache a confirmat la B1 ca este finul lui Marius Manolache.
    ....
    • +28 (28 voturi)    
      Finul... (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:03)

      airwave [utilizator] i-a raspuns lui ViorelEne

      Eu cred ca maine o sa declare ca e doar finul juristului Ponta, nu are nicio legatura cu premierul Ponta sau cu deputatul Ponta.
    • +18 (18 voturi)    
      finu' lu' Pontachio (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:28)

      was [utilizator] i-a raspuns lui ViorelEne

      Poate ca au geva rudenie, uitandu-ma la chpul sus numitului am recunoscut cateva trasaturi marca Ponta.
      • +3 (3 voturi)    
        :))) (Vineri, 25 octombrie 2013, 19:00)

        Ursul prepolar [utilizator] i-a raspuns lui was

        Şi nu numai! La fel ca şi naşu', şi ăsta-i cu fals în acte.
  • +32 (32 voturi)    
    nu se poate (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:41)

    berenger [utilizator]

    intr-un partid asa de cinstit? sigur e lucratura basista.
    • +13 (13 voturi)    
      rupere (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:35)

      was [utilizator] i-a raspuns lui berenger

      Fara nici o legatura cu finu' lu' xerox, dar Basescu este de parere ca partea cealalta a incalcat acordul de coabilitare. Asa ca a zis, baieti, puteti lucra nestingherit, chiar daca este un infractor sus pus, cupile, chiar daca gasca asta de infarctori organizati vor sari iarasi la gatul meu, nu ma las. Si sa nu faca.
  • +19 (19 voturi)    
    de-aia trebuia suspendat Base (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:47)

    zaboo [utilizator]

    nu?
  • +28 (28 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:52)

    NL [anonim]

    • +20 (20 voturi)    
      as fi vrut (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:33)

      victor L [utilizator] i-a raspuns lui NL

      sa-ti dau 10 voturi :P
  • +14 (14 voturi)    
    ..... (Vineri, 25 octombrie 2013, 17:58)

    Zummm [utilizator]

    Numai mutre noi...:))
  • +26 (28 voturi)    
    Multumim celor 70% de oi si capre (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:02)

    StefanHartan [utilizator]

    Multumim celor 70% de oi si capre care ne-au adus cel mai cinstit guvern.
    Daca finul e spagar oare Nasul Dottore cum o fi ?
  • +20 (22 voturi)    
    nah (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:17)

    Ursul prepolar [utilizator]

    Şi tocma' când s-a-ntors naşu' din State!
  • +17 (19 voturi)    
    nesuferitele (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:31)

    victor L [utilizator]

    "hoarde" de procurori basisti (cum le zice scriitorul C.Teodorescu), nu iarta nici neamurile prim plagi, pardon, prim ministrului.
    Stresant :P
    • +2 (2 voturi)    
      prim sinistru, as zice eu (Vineri, 25 octombrie 2013, 19:24)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      si vezi ca te vor judeca, precum zicea coana Leana, colegii lui: intelectualii =))
  • +1 (1 vot)    
    hm (Vineri, 25 octombrie 2013, 18:50)

    Xorciser [utilizator]

    " Deputatul PSD sustine ca a semnat contractul fara a citi si analiza obiectul lui, pentru ca nu era de datoria sa."

    Daca mandatul e doar sa semneze contractul, atunci nici nu poate sa il verifice, ci doar sa il semneze. Si mie mi s-a parut ilogic, dar chiar am verificat cu un avocat.
  • 0 (0 voturi)    
    era avocat? (Vineri, 25 octombrie 2013, 19:04)

    wladislaw [utilizator]

    Daca era avocat nu putea sa-si puna semnatura pe un act fara macar sa-l fi citit inainte. Ceea ce sustine el pare o gogorita. Cu alte cuvinte el sugereaza ca Cozmin Gusa a fost cel care a intocmit actele iar el doar si-a pus semnatura. E foarte posibil ca Gusa sa fie scos din ecuatie pe diferite motive (nu le exclud pe cele politice), dar nu cred ca Gusa ar fi in stare sa cunoasca toti termenii specializati. Avocatul era prin preajma si in lipsa altcuiva a semnat o tranzactie.
  • +1 (1 vot)    
    a refuzat sa mearga in America...cu ponta (Vineri, 25 octombrie 2013, 19:23)

    geocrin [utilizator]

    Uite Sova dac-i baiat bun si silitor nu are probleme.
  • +4 (4 voturi)    
    Ponta a tradus familia (Vineri, 25 octombrie 2013, 20:27)

    LiviuIordache [utilizator]

    Macar Ponta a tradus complet Famiglia mafiota in romaneste, total: sotia, europarlamentar, socru, senator, lider de grup, fost si viitor presedinte al senatului (ca si de aia aduna muraturile despre care vorbea Antonescu), sotul verisoarei primare, ministru al justitiei, acum asta, fin, nasul george maior, sef sri, mama, daca avea si vreo 2-3 frati, cu neveste si toate alea era gata, ramineau libere doar posturile de liftier in tara asta! Incredibil! Apropo, asta, Manolache, Ponta si asociatii nu este firma aia de avocatura in care fiecare avocat, cum sunt cei doi, lucra cite 25-26 de ore pe zi, fiind angajat la Sova si asociatii, care avea contractele de la Tg. Jiu, ministrul, coleg si el de facultate, ca si ministrul justitiei mai sus amintit, ca si procurorul general, ca si, iata, Borza si asociatii, avocatul care are Hidroelectrica si-si da singur contracte si se da rotund ca a aflat de turnatoria lui Vulpescu, care... Hai ca sunt tare, cum pot tine minte atitea? Sau unii rid de mine, ca mai e?
  • +3 (3 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 octombrie 2013, 20:59)

    [anonim]

  • +1 (3 voturi)    
    A semnat ca primarul de Bucuresti (Vineri, 25 octombrie 2013, 23:12)

    un dac [utilizator]

    va sfarsi ca primarul de Craiova.
    Asta daca nu face Dragnea regionalizarea si ii scoate pe toti nevinovati prin referendumuri locale organizate in cimitire.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by