Dolj: Un agent de politie prins in flagrant in timp ce primea mita 150 de euro a incercat sa inghita banii

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 11 octombrie 2013, 15:36 Dosare Anticoruptie


Doi politisti de la Centrul de Arest Preventiv al IPJ Dolj au fost arestati joi seara de ofiterii Serviciului Anticoruptie Dolj, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita ca sa-i dea un telefon mobil unui arestat, scrie Gazeta de Sud. Cand si-a dat seama ca va fi prins, unul dintre politisti a incercat sa inghita mita de 150 de euro.

Cei doi agenti de politie au intrat in vizorul Serviciului Anticoruptie Dolj miercuri, dupa ce o craioveanca s-a plans ca un politist din cadrul IPJ Dolj i-a cerut 250 de euro ca sa-i dea un telefon mobil prietenului sau, care este incarcerat.

Potrivit sursei citate, denuntatoarea s-a intalnit miercuri seara cu unul dintre politistii vizati, agentul Vasile Bogdan Stirlea, si i-a dat cei 250 de euro si telefonul mobil care urma sa ajunga la prietenul ei din arest. Acesta a fost retinut de agentii Anticoruptie Dolj imediat ce a luat banii si telefonul. Dupa ce a fost prins, Stirlea le-a povestit agentilor ca el este intermediarul "afacerii", iar o parte din bani trebuia sa-i primeasca colegul sau, Daniel Gheorghe Bulat, care urma sa-i livreze telefonul mobil prietenului denuntatoarei.

Politistul retinut a fost de acord sa colaboreze cu anchetatorii si a plecat sa il intalneasca pe agentul Daniel Bulat caruia i-a dat cei 150 de euro si telefonul mobil, povesteste Gazeta de Sud. Agentul Bulat i-a povestit chiar colegului sau cum avea de gand sa livreze telefonul, discutie care a fost inregistrata de agenti. Cand si-a dat seama ca urmeaza sa fie prins, cel de al doilea politist a bagat cei 150 de euro in gura si a incercat sa-i inghita, insa nu a reusit.

Judecatorii de la Tribunalul Dolj au decis arestarea preventiva a celor doi politisti pentru luare de mita.

Gazeta de Sud ofera insa si un exemplu pozitiv povestind cazul agentului de politie Alin Alexie din comuna Radovan care a refuzat o spaga de 120 de euro de la un sofer din Calafat si i-a ajutat pe agentii Serviciului Anticoruptie sa organizeze un flagrant.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1985 vizualizari

  • +7 (7 voturi)    
    . (Vineri, 11 octombrie 2013, 16:09)

    NeoRomanul1 [utilizator]

    Sa ne imaginam pe vreun "greu" din cei aflati la putere incercand sa inghita un geamantan cu mita :)))))
    • +4 (4 voturi)    
      la asta ma gandeam si eu (Vineri, 11 octombrie 2013, 16:43)

      VictorS [utilizator] i-a raspuns lui NeoRomanul1

      sa isi ingita vilele, iahturile, masinile, nevestele si amantele (cu tot cu silicoane), conturile bancare, burtile umflate (stai ca alea deja sunt unde trebuie)...
  • +2 (4 voturi)    
    Politistul e o javra ordinara (Vineri, 11 octombrie 2013, 16:22)

    Gryphus [utilizator]

    in loc sa ia toata vina asupra lui a mai tras unul dupa el dar nu de cinstit ce e ci doar pt ca nu voia sa fie doar el pedepsit, javra ordinara
    • +2 (4 voturi)    
      te asteptai la altceva? (Vineri, 11 octombrie 2013, 16:46)

      VictorS [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

      si a facut ce orice alt infractor handicapat ar face, a turnat tot.

      Acum, tu vroiai vreun codul tacerii sau ceva valente morale?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by